• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.baska ładny ten pomarańczowy:tak: ,może nie doczytałam ale kupowaliście na allegro czy w sklepie:confused: .Życzę wam żeby jak najszybciej wyszedł ząbek Kamilkowi( Kamilkowi też życzę:-D).

.Dobranoc kobitki,miłych snów.

reklama
Witam wieczorkiem

My jutro na zakupy wózkowe....ale co z tego wyniknie:confused: :confused: :confused: Jeszcze muszę popatrzeć na allegro i posprawdzać ceny, żeby nie przepłacić:baffled: Kilka typów jest:happy: może się uda:confused: coś kupić:-D

baska wytrwałości i szybkiego przebicia się Kamilowego ząbka

czarnulka ja Cię podziwiam. Przy jednej Patrycji mam niekiedy serdecznie dość, zwłaszcza, że mam tylko siostrę do pomocy, ale i tak rzadko z niej korzystam :elvis:

karolinna wiem, że zazdrość jest beeeeee (to "słowo" mojego dziecka;-) ), ale tak niekiedy mam;-) A Patucha wstała o 14:50:happy:

O tej porze pożyczę Wam miłego środowego poranka:happy: :happy: :happy:, cieplutkiego wiaterku (jak już musi wiać) i długich spacerków:happy: i nie zapomnijcie o takim małym szczególe :cool2: , żeby chronić oczy:-)

PAPA

Kaska- a gdzie na Brynowie jest dogoterapia? :confused:

Anianku- bardzo, bardzo przepraszam...:zawstydzona/y: umknęło mi....:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:
Baśka Ci już na szczęście napisała... (dziękuję Basiu :-) ) Ja też jestem zadowolona z wózeczka. :tak: :-)

Baska- gratulacje pierwszego ząbka!!!!!

Czarnulka- trzymam kciuki za poprawę humoru. Pewnie teraz Cię to nie pocieszy, ale najgorsze doły mijają, a potem jest już tylo pieknie!!!!:-) :happy:

Karolina- moja Daria w podobnym wieku do Lenki zbojkotowała spanie popołudniowe. Nie było jej potrzebne... Natomiast Martyna to już chyba hibernuje- śpi 11 godzin w nocy i 4,5-5 w dzień (i to jeszcze ją budzę!!!:baffled: , bo potrafiaby więcej...)
I tak źle, i tak niedobrze...:-D matki muszą się zawsze czymś martwić...

Coś czuję, że dziś przywitałam i pożegnam dzień na BB.....:-D
Dobranoc...

mokkate, dziś Cię wygryzę i zdobędę ZŁOTO :laugh2: :laugh2: :laugh2:
No cóż, wybaczam Ci te niedopatrzenie, a basi bardzo dziękuję za info:-)

sandros jaka Sonia duża:szok:

A ja dziś z wrażenia musiałam włączyć kompa i podzielić się z Wami radosną nowiną. Moja katorga przynosi efekty :-) :-D :-) :-D :-) :-D
Od ubiegłego tygodnia robię brzuszki i dziś jakoś mi nic (no prawie;-) ) nie wystaje zza spodni:laugh2: :laugh2: :laugh2:
Zniakm do szkoły
PAPa
Miłej środy

No to srebro! :-D :-) :-D :-)

Anian- może ta wieść mnie zmotywuje do robienia brzuszków, bo by mi sie przydało, oj...przydało....:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

Jadę dziś na rozmowę z szefem. Zabieram Martynkę. Mam nadzieję,ze nie bedzie zbyt dużo rozrabiać....
:confused::happy::zawstydzona/y:

Hejka moje kochane pocieszycielki ;-)

Dziś jestem uśmiechnięta ;-) Wstawiam kilka foteczek

Nowa opaska Wikusi :-)

2723f8a2badc9efemed.jpg

Nasz PAW z naszego małego dzielnicowego parku ;-)

e52f368cab950babmed.jpg

Spacerek :-)

eed4f0b766e03dbcmed.jpg

ff6208c4a481c1cemed.jpg

4a6ff1caa61ec337med.jpg

i Czapeczka ;-)

1760025f8c22ae05med.jpg

A to dzisiej rano zrobiona grzyweczka ;-)

c5427963d07712a8med.jpg

Mokatka: na Przyklinga koło kościoła bodajże to jest. tam właśnie jedziemy w poniedziałek.

Czarnulka: ależ Ci lasencje rosną. obie śliczne.

Tytek skończył rehabilitację. małż mi mówił, że darł się wniebogłosy. a okno otwarte. niedługo nas zgłoszą, że katujemy dziecko.

reklama
hej hej !!!!!

my juz popodwórkowałyśmy sie i Liwia teraz śpi !!! jak tylko o 12 ją polożyłam to bez prostestów zasneła !!! a jakbym tylko ją przetrzymała do 13 to juz psinco !!!!

Kaska wytrwałości dla Piotrusia no i Was oczywiście !! poczekaj jak zacznie mówić i będzie wrzeszczał POMOCY !!! :-D synek moich znajmych tak wrzeszczał i sąsiedzi wezwali straż miejską :laugh2:

Mokate a chcesz wrócić do pracy ????

poczytałam i nie wiem coto ja miałam napisać !!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry