baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Hej Babki!!!!
Ja juz po pracy. Niedługo pójdę z Kamilkiem na spacerek to bardziej przetestuję nowy wózek :-) ;-)
Oliwka - wlasnie do tego wózka Chicco CT 0,5 nie można dokupić barirki pytałam się w sklepie firmowym Chicco w hurtowniach i szukałam na allegro i nie ma (to jest minus) dlatego nie kupiłam bo u nas nie ma mowy bez barierki gdyż Kamilek nie usiedzi w szelkach i lubi sie trzymać barierki ;-) Ale ten wózek jest fajny ale mówię, ze jak na tą firmę to wózek ma malo wyposażenia.
anian - mokatte kupila wózek - parasolkę Coneco Traffic
:-)
Kubusiowa - to chodzcie też do Zakopanego tylko już chyba nie ma miejsc :-( :-( :-( Ale z Kubusia przystojniak - cały tata
Justyna - ale kierowca ci rośnie
Czarnulka - ja też wstaje kilka razy w nocy do Kamilka bo chyba idą mu gorne jedyneczki
Karolinna - pokaż więcej zdjęć Lenki :-)
To prawda Kamilek jest bardzo silny ;-) 
Ja juz po pracy. Niedługo pójdę z Kamilkiem na spacerek to bardziej przetestuję nowy wózek :-) ;-)
Oliwka - wlasnie do tego wózka Chicco CT 0,5 nie można dokupić barirki pytałam się w sklepie firmowym Chicco w hurtowniach i szukałam na allegro i nie ma (to jest minus) dlatego nie kupiłam bo u nas nie ma mowy bez barierki gdyż Kamilek nie usiedzi w szelkach i lubi sie trzymać barierki ;-) Ale ten wózek jest fajny ale mówię, ze jak na tą firmę to wózek ma malo wyposażenia.
anian - mokatte kupila wózek - parasolkę Coneco Traffic
:-) Kubusiowa - to chodzcie też do Zakopanego tylko już chyba nie ma miejsc :-( :-( :-( Ale z Kubusia przystojniak - cały tata
Justyna - ale kierowca ci rośnie
Czarnulka - ja też wstaje kilka razy w nocy do Kamilka bo chyba idą mu gorne jedyneczki
Karolinna - pokaż więcej zdjęć Lenki :-)
To prawda Kamilek jest bardzo silny ;-) 

a to że ciężko mi ze wszystkim to najbardziej :-( Czuję się tak bezradna chwilami że normalnie sie załamuje :-( Az jestem w tych momentach zła że nie mamy na tyle by zatrudnić nianie do jednej z dziewczynek :-( Dzisiaj szłam wysłać zaległe paczuszki z allegro co miałam wysłać wczoraj i nikogo nie miałam jak na złość do pomocy :-( M w pracy,teściu też,a teściowa na działce. A ja idąc na poczte z Emilą w nosidełku,Wiki w wózku i plecaczek + torba
Gotowałam się aż w środku :-( musiałam komicznie wyglądać

. Kupujecie już jakieś ciuszki
.