• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej Babki!!!!

Ja juz po pracy. Niedługo pójdę z Kamilkiem na spacerek to bardziej przetestuję nowy wózek :-) ;-) :tak: :-D

Oliwka - wlasnie do tego wózka Chicco CT 0,5 nie można dokupić barirki pytałam się w sklepie firmowym Chicco w hurtowniach i szukałam na allegro i nie ma (to jest minus) dlatego nie kupiłam bo u nas nie ma mowy bez barierki gdyż Kamilek nie usiedzi w szelkach i lubi sie trzymać barierki ;-) Ale ten wózek jest fajny ale mówię, ze jak na tą firmę to wózek ma malo wyposażenia.

anian - mokatte kupila wózek - parasolkę Coneco Traffic :-D :-)

Kubusiowa - to chodzcie też do Zakopanego tylko już chyba nie ma miejsc :-( :-( :-( Ale z Kubusia przystojniak - cały tata :tak: :-D

Justyna - ale kierowca ci rośnie :-D :laugh2: :-D

Czarnulka - ja też wstaje kilka razy w nocy do Kamilka bo chyba idą mu gorne jedyneczki

Karolinna - pokaż więcej zdjęć Lenki :-) :-D To prawda Kamilek jest bardzo silny ;-) :tak:

reklama
hej
Może nie powinnam teraz tego pisać kiedy niektóre z was będą miały i ma już drugie maleństwo,ale męczy mnie to i wam mogę się wyżalić,bo ciężko mi aż na sercu :-(
Ja dzisiejszego dnia mam Mega doła :-( Wszystko mnie wkurza! :wściekła/y: a to że ciężko mi ze wszystkim to najbardziej :-( Czuję się tak bezradna chwilami że normalnie sie załamuje :-( Az jestem w tych momentach zła że nie mamy na tyle by zatrudnić nianie do jednej z dziewczynek :-( Dzisiaj szłam wysłać zaległe paczuszki z allegro co miałam wysłać wczoraj i nikogo nie miałam jak na złość do pomocy :-( M w pracy,teściu też,a teściowa na działce. A ja idąc na poczte z Emilą w nosidełku,Wiki w wózku i plecaczek + torba :wściekła/y: Byłam zła na m bo miał mi zostawić pieniądze na wysyłke,a jemu sie zapomniało i dodatkowo zasuwałam jak głupia do bankomatu :baffled: Gotowałam się aż w środku :-( musiałam komicznie wyglądać :baffled: Jak baba uciekają ca z domu bo dzieci i tyle tobołów :eek: :-D :baffled: ach,szkoda gadać.... Sorry ale nie miałam komu się wygadać :-(

czarnulka komu jak komu ale nam mozesz sie wyżalić:tak:jesteśmy z tobą ,sama sie boję jak to będzie ale my baby udźwigniemy to no nie?:-DJa też czasami mam takie doły i zas wszystko zwalam to na kase ,to na ludzi:wściekła/y: ale jak mi przejdzie to jest juz ok i sie zastanawiam o co mi chodzi:confused:

Dziewczyny niewiem ale jak ide ulica z Oliwką to ludzie (ale nie wszyscy oczywiście )mi sie przyglądają jak bym była z kosmosu ,mam takie wrażenie ze se myslą takie małe dziecko i z drugim w ciąży :szok:

Oliwka na pewno patrzą bo super wygladasz brzuchatko i masz śliczną córcie a druga w natarciu :-D

Baśka i jak pojazd ????

Czarnulka a nie masz nikogo ze znajomych kto by chociaz co któryś dzien wpadł na chwilkę pobawić sie z dziewczynkami !! No i moze tesciową zagoń do wnuczek !!

.....:-DJa też czasami mam takie doły i zas wszystko zwalam to na kase ,to na ludzi:wściekła/y: ale jak mi przejdzie to jest juz ok i sie zastanawiam o co mi chodzi:confused:

Ja tez tak mam ;-)

Dziewczyny niewiem ale jak ide ulica z Oliwką to ludzie (ale nie wszyscy oczywiście )mi sie przyglądają jak bym była z kosmosu ,mam takie wrażenie ze se myslą takie małe dziecko i z drugim w ciąży :szok:

a co ja mam powiedzieć :baffled: :-D

a nie masz nikogo ze znajomych kto by chociaz co któryś dzien wpadł na chwilkę pobawić sie z dziewczynkami !! No i moze tesciową zagoń do wnuczek !!

czasami przychodzi do mnie szwagierka,ale bardzo zadko bo pracuje! A teściowa to teraz przejęta działeczką :wściekła/y: :-(

Oliwka - ten wózeczek co ty masz to wiem, że można do niego kupić barierkę. Ja dlatego nie kupiłam Chicco CT 0,5 skoro nie ma możliwości kupić barierki i kupiłam Baby Design Active.

Justyna - pojazd Kamilka super troszkę się muszę teraz do niego przyzwyczaić bo jest mniejszy :-D :laugh2: :-)

Czarnulka - wierzę ci że czasami ci cieżko i masz doła. Ja mam tylko jedno dziecko i czasem sobie też nie umiem poradzić, wszystko mnie denerwuje itd.

Kamilkowi wychodzi prawa górna jedyneczka !!!!!!!!!!!!!!!

.Hej wieczorem.

.Lenka dziś popołudniu była bardzo grzeczna i dała nawet cioci i wujkowi po buziaku na "dowidzenia":-).

.justyna to pewnie o to chodzi
:tak: jak się przetrzyma odpowiednią godzinę to klops choć ja z reguły ( czasem jest około godzinne odstępstwo) kładę ją o ustalonej porze i w południe i rano.Ale przypadek twój i Liwii podniósł mnie trochę na duchu:tak:.

.czarnulka myślę ze każda z nas ma dni kiedy nic się nie układa i ma się ochotę czymś rzucić;-) .I myślę ze każda z nas cię rozumie i cię wspiera myślami.Za jakiś czas wszystko przechodzi i jest lepiej! czego ci jak najszybciej życzę.

.anian ;-)zazdrość nieładna cecha charakteru ;-).I do której spała Patrysia:confused:.

.baska postaram sie niedługo wkleić fotki Lenki. Oglądałam twój wózek na allegro i jest bardzo fajny:tak:.Powiedz jak się prowadził.Napisz jak tylko przebije się ząbek:tak:.

.oliwka też mi się wydaje że drugiego porodu (jeśli Bóg da) będę się bardziej bała:rolleyes2:. Kupujecie już jakieś ciuszki:confused:.

.Postaram się tu jeszcze za chwilę zajrzeć więc piszcie dziewczyny ,piszcie!:happy:.

reklama
Karolinna - wózek się prowadzi super tylko muszę się przyzwyczais bo jest mniejszy :-D \ja mam kolor z tym pomaranczem :laugh2: :laugh2: :laugh2: Mam nadzieję, ze na dniach b edzie widać już ząbka i dlatego rozumiem czemu ostatnie noce byly takie ciężkie Dziś posmarowałam mu dziąsełka zelem :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry