• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Mokatka my mamy ten sam gó....niany problem :baffled: U nas śliwki z gerbera lub z bobovity z jabłkiem pomagają !! a jak duzo pije to tez jej pomozę !!

Kaśka dasz radę ! a dla Piotrunia brawo !!

Czarnulka jakby kazdy mój sen o ciązy był proroczy to bym juz przedszkole miała :eek:

Monysia teraz nie żałuj na siebie bo jak bedzie dzidzik to juz klops :-D
wszystko na niego !!!

Baska udanego Zakopanego !!!! na pewno będzie super !!!

napisałam co wiedziałam i o czym nie zapomniałam !!!!!!!!

justyna - no musialam sie zmobilizowac :-) bo te zółte katrki a nie daj Boze kopniaki brrrrrrrrr strach sie bać:szok: :dry: a le fajowe zdjątko jazda bez trzymanki hohoho a ten "mundurek" w buzi hohoho

karolinna - no nareszcie sie odezwalaś:-D juz mialam zamira przestac pisac bo jakos mi to nie pasowało:cool2: i nie martwic sie bede zagladac juz to postanowione!!!!!!!!!!!!!!!! Mocne postanowienie poprawy bo wiesz te kopniaki justyny tylko prosze nic jej nie mów!!!!!!;-) :-D :laugh2:

baska - ale wam dobrze z tym Zakopanym wex Nas ze soba plisssssssssss:tak:, ale silny chłopak z kamilka fju fju fju

monysia - dawaj foteczki z nowym image!!!!!!!! i nie żałuj na siebie, bo co fakt potem to bedziesz wolała na maluszka wiecej wydac:-)

kaska - całsuki dla Pietruszki na te duże 14 miechy i zebolka!!!!

Kubus dziekuje za komplmenta:tak: :tak:

to co zmykowanko do wyrka !!!!!!! dobranoccccccc

Złoto? Złoto!!!!:-D

Gartulacje dla wszystkich nowych ząbków!!!!:-)

Baska- pozdrów ode mnie Giewoncik i bawcie się dobrze... :-):-):-)
Jak sam wstał, to sobie krzywdy nie zrobi. To oznacza, ze jest juz gotowy- gratki!!!

Kubusiowa- a bój się bój tych kopniaków :-)..

Karola- ale sie ostatnio "gościcie". Jeszcze zapomnisz jak się gotuje ;-) :-)

Lekarka kazała smarować to suche miejsce pod brodą Martynki maścią sterydową i mam mieszane uczucia.... :-( Niewiedza czasami jest lepsza....
Justa- a co do "naszego" tematu na g ;-)... kazała podawać kompoty z jabłek i ze śliwek suszonych. Ten drugi u nas w domu powstał, ale został zbojkotowany. Moje młodsze szczęście ma wyrobiony smak i gust,
i pozwala się zatankować tylko i wyłącznie Bobofrutami.
Jazda "na zimny łokieć" super! Teraz musicie zacząć zbierać na furę dla Liwutka :-)

W kwestii chodzenia duży postęp- od 3 dni Martynka robi parę kroczków samodzielnie :-) Ale i tak woli chodzic za rączkę. :-)

Wczoraj byłam na lekcji otwartej na basenie u Daruni i musze się pochwalić.... Moja starsza pociecha pływa juz prawie jak śledź bałtycki :-) I skacze na główkę!!!!

No to się rozpisałam!!!! :-)

Witam,

Mokkate duze brawa dla wyczynow Twoich corek.
Buleczki zwykle pszenne, ale z takim odsciekiem Myszki Miki (kolko z uszami). Nie wiem czy sa gdzies indziej dostepne, bo to robie chyba piekarnia z "Spolem".

Karolina Sonia niestety sama nie jezdzi. Probuje ja nauczyc pedalowania, ale ostatecznie my pchamy, a Sonia pedaluje w tyl. Fotki postaram sie na jutro.

Pozdrawiam,

reklama
karolina tez jestem w szoku gdy patrze ze to już trzeci trymestr ;-)ale i tak jeszcze zostało 3 miesiące to mi sie dłuży a z kolei jak se pomyśle przez co jeszcze musze przejść to nie jest mi tak spieszno :-Dbede sie martwic bliżej rozwiązania:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry