reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam !!!

Koreczek mnie też jest bardzo przykro :-( ale widać tak jak pisze Diablica nie jest Was wart. Trzymaj się dzielnie dla córci :tak: a tak nawiasem to Twoje córeczka jest śliczniutka :-)

Czarnulka współczuje tych dolegliwości i tego jak Cie te chamy potraktowali w tym wszpitalu. Nie macie w pobliżu jakiegoś innego szpitala ??? Albo idź najpierw do lekarza po skierowanie na prześwietlenie albo właśnie może da Ci skierowanie na jakąś obserwacje w szpitalu i wtedy może Cie przyjmą . Co za ludzie. Jeszcze się dziwią że murarze lepiej zarabiają, widać poważniej traktują swoją robote niż lekarze. Jak ja nie cierpie lekarzy:wściekła/y:

U mnie kiepsko wczoraj było. Pod wieczór nie mogłam się poruszać a praktycznie zrobiłam tylko obiad i upiekłam ciasto. Aż się poryczałam że poruszam się jak wieloryb, że nie jestem już zwinna i mam już dość bo bardzo się męcze

reklama
hej
monysia to są uroki już końcówki ciązy ,ja tez strasznie się męczyłam w tej ciąży a końcówka to makabra ale teraz mi troche szkoda że nie mam tego brzusia .Ale mam kochną zawartość jego:tak::-)tak jak wcześniej pisałaś o tych dolegliwościach to ja miałam wszystko z dwa miechy przed porodem tak że nie masz czym sie martwic a te skurcze to jak na godzine masz 3 to przepowiadające.Ja w szpitalu na ktg dzień przed porodem miałam w ciągu pół godziny tylko 3 skurcze tak że też nic z tgo nie było.
czarnulka współczuję ci moze faktycznie pójdź do rodzinnego po skierowanie.
koreczek widać facet jescze nie dorósł do tego by mieć rodzine ,jak mu tylko dupy w głowie i imprezki .Teraz może będzie wam lepiej ,po co sie meczyć w takim związku jak nawet Darunią sie nie interesuje .Poradzicie sobie same ;-)

Wróciłam z małych zakupów i ze spacerku z pieskiem :-) i łydki mi zaraz rozerwie :-p paczka z allegro doszła w całości i nawet gratisek dostałam :-D Jutro ma być pościel do łóżeczka i materacyk :tak: Teraz to ide zrobić sobie mega kanapke bo zgłodniałam :laugh2:

A tu znowu pustki :-:)-:)-(

Tak tu cicho i spokojnie ostatnio :-( To przez to że ja zaczęłam częściej zaglądać :zawstydzona/y::-( ??? To pośmiejcie się z mojego gigantycznego balona :laugh2:

dzisiaj witam pierwsza.....

Czarnulka..... oj biedactwo.... może spróbuj u innego lekarza....

Oliwka.... pozdrawiam... o już dawno Cię nie widziałam....

Monysia... uszka do góry... jeszcze trochę i będzie lepiej....

Witam witam ostatnio nie mam czsu zaglądać.

Lapek przyjechał pamięć padła a nie twardy dysk :szok::szok::szok:

My remontujemy i remontujemy bo nic innego robić nie możemy.

W sobotę zaczynamy łazienkę kafelkować. Kafelki po 3 tygodniach zjechały z produkcji.

Paranoja chcesz babo kupić kafelki chłopa przekonałaś do nich że są piękne a tu ich nie ma.:baffled::baffled::baffled:

Siła perswazji i już małż nie chce o innych słyszeć.

Mysza w przedszkolu katar jakoś się kończy :szok::szok::szok::szok:

Zmykam pozdrowienia dla brzuchatek i dzieciaczków.

No to Kochane dziś ja mam złotko !!!

Żyjecie jeszcze ???

Kurna zaczynam się martwić co z Wami. Zmówiłiście się czy cuś ???

reklama
Do góry