Czarnulka też mi się coś tak wydaje
Doczekałam się w końcu materacyka i pościeli. Tylko nie mam pojęcia jak wywietrzyć ten materać gdyż nie mam balkonu a materacyk jako że nowy to ma taki specyficzny zapaszek
Zastanawiam się też czy wyprać kołderke i podusie, pisze że można w 40 st i nie wirować ale jakoś mam mieszane uczucia
Doczekałam się w końcu materacyka i pościeli. Tylko nie mam pojęcia jak wywietrzyć ten materać gdyż nie mam balkonu a materacyk jako że nowy to ma taki specyficzny zapaszek

Zastanawiam się też czy wyprać kołderke i podusie, pisze że można w 40 st i nie wirować ale jakoś mam mieszane uczucia
Teraz nie mam czasu bo musze zwolnic kompyter G. ale obiecuje ze wieczorem napisze
:-)

;-)Caly czas tesciowie maja remont na dole ale przez to w calym domu jest taki syf ze
Nie cierpie remontow! 
).Ubranko juz Mala ma cale skompletowane, nawet buty za ktorymi zjezdzilam pol slaska bo nie idzie o tej porze roku dostac bialych bucikow na taka mala dziewczynke
Ale pasuja do calosci, nie wyrozniaja sie specjalnie
Moze Wy mi pomozecie
Dziewczyny, bede wdzieczna za przepisy na ciasta, salatki i inne dania godne polecenia na imprezki!