reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Masakra
shock.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=96&ShowArticleId=20855
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif

A tu dalej cisza...

hmmmmmmmmmmmm i co tu napisać:confused:

czarnulka monysia Ci nie odpowie, bo do szpitala ją lekarz zwinął (zatrucie ciążowe)
Ale na dobre Ci wyszło odcięcie od netu...nowe zdjątka:-p

justyś, jak się dogadujesz po kryjomu z luczynką to oki, a mnie nie zaprosisz:confused::shocked2::baffled:

diablica Ty się nie tłumacz kobieto!!! Zapodaj zadanka a sama na bb (wiem, że nie jest to wykonalne:-p:laugh2:)

makitoza, szczerze Ci napiszę, ze nie wiem do czego się wprowadzam...tyle pracy przed nami:cool2:

Dobra, znikam. Może jutro znajdę chwilkę, a jak nie to do spisania za jakiś czas, jak nam necik podłączą:cool2:albo jak stwierdzę, że marzę o siedzeniu dłużej w szkole (nie relane)

Pa

Witam ten tydzień spędziłam na układaniu puzzli i klocków lego.

Małż w pracy albo remontuje.

W poniedziałek do pracy , hospitacja i konferencja a ja dalej nie wiem czy mysza do końca wyzdrowieje.

Kurcze drugi raz nie chcę tej hospitacji przekładac bo to nie w mojej szkole.

Zobaczymy jutro .

Zmykam sprzątać .

Zapisałam myszę do domu kultury na rytmikę.

A sprzątać to mi się nie chce i jeszcze klamka w łazience ukręciła się i cały dzień nie wejdę tam dobrze że wc osobno.

Małż nie chce już nic robić skoro się wynosimy.

Jak mi nie skończą tej łazienki do wtrorku to chyba w jakąś depresję popadnę.

Potem malowanie panele, itp.

Miłego weekendu

Wstawiam kilka moich prac ,niektóre są nieudane ale pokazuje co brak netu7 robi z człowieka hahahaha
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif

To ja z moim mężusie 3 lata temu
icon_smile.gif

1181e6a3.jpg

e56cff2226857eb1.jpg

panna mło (siostra mojego m) z chrześnicą a moją Wikusią
icon_lol.gif
icon_wink.gif

b1db7d22.jpg

to ja
icon_razz.gif

f7fa795d.jpg

ad97798896f30630.jpg

moja Wikusia
e630891c.jpg

Wikusia z kuzyneczką Zuzią
icon_smile.gif

982248d9.jpg

moje niunie
0fca15c15fe6fa4d.jpg

To dla chrzesnych ona chrzesna Wiki a on chrzesny Emilki
icon_lol.gif
icon_biggrin.gif

d85e48661d9ebbbd.jpg

da560fea1a2faa87.jpg

153a0a46b0566335.jpg

Zuzia z Wikusią
63f261df0c3007a9.jpg

Wikusia
icon_smile.gif

4369d9a06235c978.jpg

No to na tyle narazie
icon_lol.gif

hej !!!!

Czarnula no i zaraz ruch jak babo wróciłaś !!!! sori ale uśmaiałm sie z Twojego R :-D
a to zdj Wiki ala śnieżka to to o którym Radek mówił ???
No i oczywiście pięknie zadziałałaś !!!

Anian a ja nic nie wiem bynajmniej o umawianu sie cichaczem z Luczynką :baffled: Wszystko jawnie na forum :-D

mi sie tez nic dzis nie chce nawet spać :-D

w ogóle mnie postraszyło i zabrałam sie za pastowanie podłogi u teściowej i wymyśliłam sobie że najpierw zrobię to takim zmywaczem do podłogi a potem napastuje i jak sie namęczyłam to po 1,5 h skurczu ręki dostałam !! :baffled:

reklama
JAki ruch Justys hhahaha zobacz ze nikt nie pisze ;-) a co cie tak rosmieszyło w moim m? :-)
a to zdjęcie kusi sniezynki to jest to co własnie mówił wtedy ;-) ale miałąm jeszcze jedno jak poatrzyła do góry i nie mogę go znaleść :-( A u teściowej to pewnie lśni podłoga hahaha dałaś czadu z polerowaniem ;-)

Do góry