reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
No no to jakas młodzieńcza miłość sie rozwija hahahaha :-)

Justys przepiekne foteczki na waszej stronce.BArdzo mi sie podobają jak zwykle zresztą ;-) Pozdrów mężusia ;-)

Jejka spac cos mi sie chce i jakaks padnięta jestem dzisiaj :-( dobrze ze niunie nie są marudne bo bym chyba wysiadła nerwowo ;-) Emilka tylko cos ma biegunke i nie wiem po czym :-(

A ja dostalam wlasnie SMSka od Monysi bo pisze ze Jej SMSki nei chca jakos dochodzic do Czarnulki a ona nie wie czemu :eek:. Tek wiec pisze ze... :cool2:

"Malenstwo nadal w brzuszku i raczej Jej sie nie spieszy. Na KTG wychodza jakies skurcze ale wszystko pozamykane.Od dzis sie okazuje ze moja gestoza zamienia sie bardziej w holestaze i sama juz nie wiem co myslec. Monysia"

Monysiu 3mam kicuki zebyw szystko bylo OK :tak::-) a ja mialam gestoze-okropienstwo :wściekła/y:bylam cala jak jedna wielka bania :baffled::-(

Czarnulko dziela fotkowe bossskie :-) zeby mnie sie tak chcialo robic takie pamiatki dla mojej Kruszynki :zawstydzona/y:

Justys, Czarnulko fotki w Foto-Łękawski rewelacyjne :cool2::cool2::cool2::cool2: wspaniala rodzinka, rewelacyjny fotograf :-p:-)

Justynko ja sie z Toba nigdzie cichaczem nei umawialam ale chetnie to zrobie :-p;-):-D

A ja sie musze w koncu kiedys zmobilizowac i wrzucic Wam chocby z dwie fotki z roczku,a le jakos tak mi sie nie chce :zawstydzona/y::-:)baffled::dry:

Kurka no nie wiem czemu nie chcą dojść Monysi smsy do mnie(od innych dochodzą) :eek: Pewnie cos zgrzeszyła i mój telefonik nie przyjmuje od grzesznicy smska :-D:-D:-D ;-)

luczynka dziekuje za komplemencik dla mojej rodzinki :-) Duża zasługa fotografa że tacy piękni tam wyszliśmy i pani która nas ustawiała (Justycha:-D) A ty sie nie obijaj tylko wrzucaj fotki z roczku bo sie obrazimy babo na ciebie :-p:angry::-D:-D:-D

Monysia ciesze sie ze jest OKI :-) Wracaj do nas szybciutko z dzidzią :tak:;-)

Witam,

No, to dzis postaram sie powklejac zdjecia. Mam nadzieje, ze mi sie uda.

Czarnulka - super zdjecia. Teraz mam nowy komp, to moze i ja jak znajde troche czasu, to zaczne tak dzialac...

Pozdrawiam,

hej dziewczyny :-) ja mleduje ze Michas na zastrzykach, chcemy niedopuscic do zapalenia oskrzeli :-( jejku nie moge patrzec na cierpienie mojego malucha przy tych zastrzykach :-(

mam pytanie do Baski :-) widzialam kiedys tam na zdjeciach ze Twoj Smyk bawi sie w baseniku z pileczkami, kupilam na allegro takei pileczki o rozmiarze 6 cm ale nie wiem do jakiego baseniku wrzucic, mam taki maly dmuchany basenik z miekkim (tzn nie nadmuchiwanym dnem) czy Ty tez masz taki?

reklama
Do góry