• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej dziewczyny, nie pisałam nic wczoraj, bo w poneidziałki kończę o 17 i potem jestem nie do życia. Poza tym miałam wczoraj okropny dzień, ale nie chcę o tym pisać. Generalnie moja kierowniczka jest upierdliwa jak nie wiem kto. Wczoraj mi powiedziała "Aneta rób co chcesz,a le nie wyrażam zgody na żadne zmiany w Punkcie" - bo dzisiaj miałam drugi etap konkursu i są większe szanse, że się dostanę. Wykańcza mnie psychicznie.......... Jak się tam nie dostanę to się zastanawiam czy się nei zwolnić, ale nie damy rady z jednej wypłaty. Ehhhh - ciężko mi starsznie :-(:-(:-(:-(:-(:-(
Co do testu komputerowego to poszło mi super, wszytsko zrobiłam co było do zrobienia, potem byłą rozmowa kwalifikacyjna i też myślę, ze było nieźle. Byłam dosyć wyluzowana, trochę się zacinałam, ale ogólnei było ok. Nie byłą to taka normlana rozmowa, tylko taka baaaardzo luźna. O zainteresowaniach, a jak księgowa zapytałą czemu chcę pracować odpowiedziałam, ze zawsze chciałam pracowac w MOPSie. Rekacja : śmiech (jej), dwóch pań z kadr i kierowniczki działu. Ale taki pozytywny. Jestem zadowolona. No i dowiedziałam się, ze polecały mnie 3 osoby :-D Teraz czekam na wynik. Denerwuję się gorze j niż jak czekałam na wynik matury :-):szok:
Oskarek ślicznie dziękuje za życzenia i komplementy :-)
Czarnulka przedszkole wygląda na brdzo dobre. Zdjęcia z balu na ich stronie mnie orzczuliły. Te słodkie wróżki i spiderman`y .....
Iza śliczne fotki, Widzę, że Karola jak Oskar lubi się chować do szafek i ubierać cudze buty. Ostatnio wlazł na meblościankę (dziura na telewizor) i woła "Tatuuuu - latuj !".
Justyna ta farma to Abrick :
SMOBY KLOCKI WIEJSKA FARMA ABRICK *AKiJ* (315416260) - Aukcje internetowe Allegro
Oskarek zachwycony, a dodatkowo dostał jeszcze inny zestaw zwirzątek i cały czas je "karmi" w poidełku, który był w zestawie. Tylko jest taka niestabilna starsznie się huśta i przy lekkim podciągnięciu w górę prawie się rozpada.......
Karolinna nie ma jak w domciu, co ;-):-):tak:
Fajnie, ze już jesteście.
Bodzinka to taki wiek, Oskar w tym wieku walił głową o ziemię.... Podsuwaliśmy mu poduszkę pod głowę i nie zwracaliśmy uwagi - podziałało, sam zauważył, ze to na nas nie działa.
Dziewczyny co do przedszkoal to jestm w rozpaczy. Nie chcą przyjąć Oskara, bo we wrześniu będzie miał 2,5 roku :szok::-( A jak rozmawiałam niedawno z kobietą przez telefon to powiedziała, ze nie ma problemu. Chyab pójdę osobiście do Dyrektorki....
A co do koljeności to u nas pierwszeństwo mają..... podopieczni MOPS. niestety to wygląda tak, ze zazwyczaj tatuś pracuje, mamusia musi chodzić raz w tyg (lub 2)na 2 godz. zajęcia, MOPS opłaca wyżywienie i opłatę stałą. I gdzie tu sprawiedliwość ?!?!?!?!?!
Monysia śliczne fotki. Milenka ma takie bystre oczka, widać, ze już jest bardzo ciekawa świata.
Beti napsiz coś więcej o sobie i dzieciaczkach !

reklama
Dziewczyny dziękuję za wyjąśnienia odnośnie przedszkola, ja tak wypytuje bo zastanawiam się czy nie dać Karolinki też od września, podobnie jak Oskarek będzie miała 2,5 roczku (bez miesiąca :happy2:) i pewnie też będą problemy żeby ją przyjęli. W pobliżu nas jest takie przedszkole prowadzone przez siostry zakonne, muszę iść tam popytać...

Karolinna super że już wróciliście!!!!! :-)Teraz musisz koniecznie więcej pisać :tak:Wklej jakieś aktualne fotki Lenki no i siebie, bo pewnie brzuszek już masz:confused::happy2:

Karolinka dziękuje za wszystkie komplementy :tak:

Karolinka jest cudna:-):-):-)Ma taki piekny uśmiech, rozświetla wszystkie zdjęcia:-):-)
A to mój pirat
piraciksq3.jpg

Tak się zmieniłem

witam
ja jestem z siemainowic.
i widze ze na tapecie jest problem przedszkola,tez zapisuje corke,a ze we wrzesniu bedzie miala dwa i ol roku toniewaidomo czy siegdzies dosatnie.
jest samodzilna,ale ja nie pracuje,wiec mam utrudniona sytuacje.

iza1 przedszkola prowadzone przez siosrty zakonne w katowicach to chyba przyjmuje dzieci tylko te ktore wysylane sa z mopsu.

Cześć!

Jak mnie tu dawno nie było... mam nadzieję, że co niektóre mnie jeszcze pamiętają...

Przedszkolnie się tu zrobiło, a i my walczymy o jakieś miejsce dla naszego Esia.

Muszę sie wciągnąć w bb-mowe sprawy. Liczę po cichu na spotkanie na łonie natury :-)

Pozdraiwam Was serdecznie

No wlasnie u nas jesszcze rok temu bylo ze pobierało sie tylko wniosek a teraz droga internetową.
Nigdy nie sadziłam ze bedzie taki nabór .

Czarnulka to bardzo tanio u was jest . U nas jak przechodiz cały miesiac +oplata stała 85zł jak dobrze usłyszałam. Za kazdy dzien 5,50zł.
Ja bym na razie dała tak do 13 bo nie wiem jak będzie z spaniem. W domu śpi ale usypiam ja go lub babcia i tutaj bedzie roznica.
Z sikaniem nie ma problemu wola ...a teraz uczymy na noc bez pampersa, raz zawola a raz nie........

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry