• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam,

MMM witaj, dawno Cie nie bylo... A spotkanie ma sie szykowac, w konu Karolina jest w Polsce i mamy sie spotkac.

Kasia zlobek - bedziesz miala problemy ze wzgledu na wiek. Ja mialam tak z Sonia, we wrzesniu miala niecale 2 lata i nie dalo rady.

U nas jeszcze drozej - 130 zl + 4.50 za kazdy dzien wyzywienia, ok 200 zl miesiecznie. W Warszawie ok 100 + 7 za wyzywienie.

Uciekam, bo za dwie godzinki pociag.

Pozdrawiam,

Hej!!

My też chcemy dać Kamilka do żłobka od września. Zapisy są od kwietnia. Muszę posłać tam męza żeby to miejsce załatwił bo z tego co wiem to biorą pod uwagę czy rodzice obydwoje pracują. Kosztuje opłata stała 60 zł + 4,50 na dzień wychodzi mnie to taniej niż sąsiadka 3h dziennie. Także wolę zeby był w żłobku bo cieszy się dobrą opinią i koleżanka z pracy miała tam dziecko. Mam nadzieję, ze się uda zwłaszcza że my nie mamy wyjścia.

Sandros - jak to Kaśka bedzie miała problemy ze żłobkiem dla Piotrusia ze względu na wiek??? Przecież do żłobka dziecko chodzi do 3 lat więc Piotruś sie jeszcze kwalifikuje. Jedynie bedzie mógł iśc od wrzesnia do lutego :baffled::baffled:

Witam

mmm jejka cudownie że zawitałaś do nas! Ja również mam nadzieje że znowu spotkamy się wszystkie raazem :-) Moze teraz będzie nas więcej bo jest kilka nowych koleżanek :-)

basiu co żłobek to różne wymogi,więc musisz zapytać u siebie sama ;-)

kasia powodzenie w załatwianiu żłobka ;-)

Witam o poranku! :-)

Mężuś pojechał na rozmowę kwalifikacyjną do pewnej firmy :cool2:trzymajcie mocno, mocno, mocno kciuki żeby go przyjęli :sorry2:. A jak go przyjmą to Wam napisze, gdzie bo nie chce zapeszać.

ollka22 witam! Wcześniej nie miałam okazji Cię poznać :sorry2:To przedszkole o którym mówie to chyba jest prywatne i chodzą do niego raczej zamożniejsze dzieci, widać to po samochodach którymi jeżdżą ich rodzice. Rozmawiałam z jedną dziewczyną, która chce zapisać tam córeczkę i chyba koszt jest 450 zł miesięcznie. Dla nas to dużo, dlatego nie wiem czy to byłby dobry pomysł :baffled:.

mmm - witaj znów!!!! :-)Co u Was słychać? Wklej jakieś aktualne fotki Twojego małego przystojniaka :tak:

Bodzinka Karolinka dziękuje za komplementa :-) Twój maluszek też ślicznie się uśmiecha i fajne robi minki :tak:.

Kończę bo Karolka strasznie łobuzuje :baffled:.

witam
iza1 to fakt wysoka oplata.
u nas tez jest takie,same wpisowe 600 zla cesne za miesiac 400. jak dla mnie to zadrogo.
a mam male szanse na normalne przedszkole bo nie pracuje,i dopiero jaka mala bedzie w przedszkolu moge isc na satz.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry