• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Ale dziś pogoda..................brrrrrrrrrrr u nas tak wieje, że co jakiś czas obawiam się o okna:no:Ale pomiomo przeciwności losu zdążyłyśy zaliczyć spacerek -troszkę biegania po sklepach:sorry2:i moje dziecię co chwilka mówiło: "Wiatr, do domu!";-)a ten jej wcale nie chciał słuchać:-p

Bodzinka Ty to masz talent:-)długo trwa takie czarowanie zdjęć:confused:

iza1 i co z Karolinką:confused:

monysia kurujcie się razem z Mileną. Super, że Mała nie ma już anemi

sandros Ty też kobieto kuruj się:cool2:Ale mnie pocieszyłaś tym wstawaniem Soni:sorry2:Moją dziś o 5:50 ob:sorry2:ubudził zły sen i nie spała aż do 19:sorry2:a ja mam wolne:zawstydzona/y::sorry2:

Miłego wieczorku:cool2:

reklama
Witajcie

Ostatnio nie mam czasu na nic
icon_confused.gif
moj m pojechał do roboty i wraca w Sobote
icon_rolleyes.gif
Mnie strasznie głowa pęka
icon_sad.gif
niunie dają ostatnio czadu i są niegrzeczne
icon_sad.gif
na szczescie nie zawsze tak jest
icon_wink.gif
podczytuje was ale nie mam siły na klikanie
icon_sad.gif
a po za tym jakies dołki mnie łapały i siedzą wemnie dalej
icon_cry.gif
icon_sad.gif
Oby szybko mi sie poprawiło
icon_rolleyes.gif

Anian dla twojej Księżniczki Wszystkiego Najlepszego!

Witam,

Anian pisalam o wstawaniu, to teraz poczytaj:
Dzis Sonia to pobila wszelkie rekordy, wstala ok 4:40. Wczoraj obiecala, ze nie bedzie wstawac jak jest jeszcze ciemno, wiec prosze ja by poszla jeszcze spac, jak obiecala. Wpakowala sie do mojego lozka i zapalila mala lampke. Budze sie jakies pol godziny pozniej, bo smierdzi mi spalenizna... Sonia chyba by lampka mniej mnie razila i bym mogla jeszcze troszke podzemac, opatulila zarowke chusteczkami, ktore zaczely sie tlic. Mialam ochote wydrzec sie na Sonie, ale opamietalam sie i wyglosilam conajmniej 30 min wyklad co by bylo gdyby..., ze tak nie wolno, do czego lamka sluzy i jak je uzywac. Sluchala z powaga i powtozyla potem najwazniejsze kwestie, wiec mam nadzieje, ze zapamietala.

Pozdrawiam,

sandros WoW! Współczuje wstawania po 4 rano hihi moje wstają o 6 rano ostanio.Abyło tak fajnie jak sie budziły koło 8 hihi ;-)

Ewcik bardzo ładnie ci w nowej fryzurce! Też mam zamiar wybrać się do fryzjera tylko nie wiem kiedy pujde hiihii ;-)

hej hej !!!

wszystkiego najpiękniejszego, samych radosnych dni dla naszej uroczej solenizantki
Anian super to zdj w podpisie, juz ostatnio miałam pisać ! napatrzeć sie nie idzie!! od ostatniego razu co widziałam Patuśke na zywo to taka panienka sie juz z niej zrobiła !!!

Sandros no to nieżle wykombinowała, goraco chyba było co :confused: co juz te dzieci nie wymodzą !!!
cieszyć sie mi trzeba bo Liwia śpi do 8 czasami do 9 :cool2:

Bodzinka fajne zdj !!

Monysia a inny pediatra widział te wyniki czy chodzisz tylko do tego samego ?
zdrówka !

Czarnulka ja tez ostatnio mam głowę jakby mi miała pęknac !!

Ewcik nononono !!!!! :tak:

.hej.

.my dopiero dzis sie przeprowadzamy,w koncu:tak: lubie tesciow ale ile mozna;-).

.i dzis na to usg,mialo byc wczoraj ale mam nadzieje ze dzis mnie przyjmie,jade z Lenka:tak:.

.iza to chyba jakis wirus ,Lenka tez ma biegunke i miala pare dni goraczke. goraczka przeszla ale dalej sa nieladne kupki:no:.

.ewcik fajniutko wyszlas na foteczce:tak:.

.sandros na szczęście nic wam sie nie stalo:baffled:. dzieci maja pomysly ,swoja droga;-).

.trzymajcie kciuki za dzisiejsze usg bo mam pietra:eek:.

.buziaki.

reklama
Witam,

Dziekuje, za wszystkie zyczenia zdrowka, pomoglo, bo dzis czuje sie juz bardzo dobrze. Moglabym napisac, ze gory moge przenosci, ale chyba sie zabadzo rozleniwilam ;-)

Karolina bedzie dobrze, Lenie pewnie sie spodoba.

Dzis Sonia dala juz pospac, obudzila sie jak budzik dzwonil - niesamowite, mam nadzieje, ze jej tak zostanie.

Pozdrawiam,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry