.Heeeej.
.My już kosztujemy chłodu w mieszkaniu;-) zakupy o 9.30 przy tym upale to doskonały pomysł
.
.Mam takie dziwne wrażenie że brzuch mi się trochę opuścił
tylko nie tak ewidentnie tylko jakby do połowy;-),bo już nie jest super okrąglutki tylko taki lekki spad mu się zrobił na górze
,przy Lence miałam do końca wysoko podniesiony brzuszek więc nie wiem teraz jak to jest
;-).
.Ziemniaczki już sobie obrałam i z tym mam przynajmniej spokój;-) jeszcze tylko klopsiki i mizeria ogórkowa of course;-).
.No i kończymy dziś 34 tydz i zaczynamy 35 tydzień ,wow
:-).
.trysia super ze się pogodziliście
popracowałaś w ogródku,tak? może wkleisz jakieś zdjątko ogródka bo już dużo o nim czytałam a jeszcze go nie widziałam;-).
.mmm co do piątku... to przypomniało mi się jak się wczoraj kłądłam ze mam tego dnia usg na 11
więc raczej odpada,zanim sie dokulam tam i z powrotem... ;-).
.Gdzie reszta kobietek???.
.Miłego dnia.
.My już kosztujemy chłodu w mieszkaniu;-) zakupy o 9.30 przy tym upale to doskonały pomysł
..Mam takie dziwne wrażenie że brzuch mi się trochę opuścił
tylko nie tak ewidentnie tylko jakby do połowy;-),bo już nie jest super okrąglutki tylko taki lekki spad mu się zrobił na górze
,przy Lence miałam do końca wysoko podniesiony brzuszek więc nie wiem teraz jak to jest
;-)..Ziemniaczki już sobie obrałam i z tym mam przynajmniej spokój;-) jeszcze tylko klopsiki i mizeria ogórkowa of course;-).
.No i kończymy dziś 34 tydz i zaczynamy 35 tydzień ,wow
:-)..trysia super ze się pogodziliście
popracowałaś w ogródku,tak? może wkleisz jakieś zdjątko ogródka bo już dużo o nim czytałam a jeszcze go nie widziałam;-)..mmm co do piątku... to przypomniało mi się jak się wczoraj kłądłam ze mam tego dnia usg na 11
więc raczej odpada,zanim sie dokulam tam i z powrotem... ;-)..Gdzie reszta kobietek???.
.Miłego dnia.

chyba z pół godziny za nimi biegała,tylko 2 razy udało mi się ja zawołać na herbatkę chociaż;-).
,i dziś już też mam spuchnięte,w poprzedniej ciąży tydzień przed porodem zaczęłam puchnąć a teraz... znów będę wyglądać jak parówa
.
.
.Ale ty się chyba nie martwisz o swoją figurkę,co?bo masz super i wątpię żebyś dużo przybrała;-). Druga dzidzia będzie w tym samym pokoju co Grześ? czy w waszej sypialni?.