Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ja bym nie mogła miec tipsów, jak mam tylko troszke dłuższe panokcie to się żle czuje

Potem to dośc szybko zgubiła, pijawka mi pomogła
A potem znowu przytyłam przy tabletkach a teraz juz od 2 miesięcy nie biore tabletek i znowu czuje,że spadam.Tylko,że ja się nie odchudzam
Uważam,że zycie jest na to za krótkie;-)Jak się komuś moje figura nie podaoba nie ma przymusu na mnie patrzeć

.
;-).
. Co do wózka to my od czasu do czasu używamy choć też jest troszkę podpsuty,ale tylko na dalsze wyprawy.
.
Ja już po urlopie teraz szumię po domku piorę prasuje i sprzątam:-(człowiek zapomniał ze gdziekolwiek był buuu ale było super trzy dni zmiennej pogody a potem żar żar tropiku jak tylko dojde do ładu ze wszystkim zamęczę was fotkami :-):-):-) a tak to ściskam was wszystkie razem i kazda z osobna

Ja tez chcę nad morze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

albo malutką niańczyć.
Ale nie pojedziemy, a już mieliśmy zaplanowane i wpłaciłam nawet zaliczkę, co prawda nie strasznie dużo ale...
szkoda :-
są plusy i minusy tej pracy. Jestem teraz w branży meblowej, więcej nie powiem, bardziej zainteresowani już wiedzą hehehe ;-)

. Sama dobrze wiem jak to jest tak czekać, ja czekałam w szpitalu prawie dwa tygodnie i dostawałam już tam świra, inne przychodziły, rodziły wychodziły, a ja.... ale warto było poczekać