• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witajcie kochaniutkie

wpadłam zerknąć co się dzieje ciekawego
icon_wink.gif

Ja po weselu i poprawinach jest MEGA-padnięta
icon_wink.gif
Jak odchoruję to wkleję fotki
icon_wink.gif
Narazie muszę dobrze odpocząć
lol.gif
wink.gif

Buziaczki dla wszystkich
cmok2.gif

reklama
witam was wszystkich , ja przygotowuje sie do roli mamy za 20 dni (jesli moja coreczka urodzi sie w terminie) bede mama, jestem ze swietochlowic , jestem "swieza" :-) jest tu ktos jeszcze ze swietochlowic?

.hej wieczorkowo.

.izoldzia oj współczuję ci bardzo,te całe upały i wyczekiwanie...:no: w czwartek może zrobią ci masaż szyjki albo dadzą oksytocynę... a wózeczek już masz? bo coś pisałaś że mają ci znajomi przywieźć z UK? .

.baska i kubusiowa ale z was super lasencje,no no ,extra! mężowi i chłopcy też pierwsza klasa! widać że wakacje udane!:tak:.

.Dobranoc kobitki.

Karolinna mam taka nadzieję ze mnie coś ruszy do czwartku.....................ale i ta wersja mnie ucieszy.............

Wózeczek juz dotarł do znajomych niesety my jeszcze poczekamy na niego bo kurier będzie jechał do Polski 9-10 sierpień także jeszcze chwila i będzie u nas

Pozdrawiam miłej nocki

hej !!!

jutro impreza a ja nic poza zakupami nie zrobiłam :dry: jutro pewnie bede chodzić i jęczeć sama na siebie ! tym bardziej że nam plener wyskoczył jeszcze i jak zwykle musiał to byc ten dzień kiedy ja planowałąm wolne i szykowanie w domu :baffled: Poza zakupami dzis nie miałam siły ani chęci juz na nic !

Karola ja tez po wizycie ! u mnie tez ok !! A TY kobieto odpuść jeszcze z tymi oknami :-D co Ci sie tak spieszy !

Kubusiowa i Basia fajne zdj !!!

no nic spadam spać !

.cześć.

.Ledwo dziś wstałam z łóżka ale Lena mi pomogła zaczynając ściągać mi nogi z łóżka:-D więc teraz siedzę i zasypiam nad laptopem;-).

.izoldzia może mała czeka na wózek:laugh2::blink:.

.justyna dziś rodzić bym nie chciała ;-)ale za pół miesiąca jak najbardziej:tak:. Co ci mówił lekarz? jak się czujesz?. Do której siedzisz na kompie:shocked2:.

.Miłego dnia,za jakąś godzinkę chyba pójdziemy z Lenką na spacerro a potem może uda mi się przykimać na kanapie w dużym pokoju,o ile Lena znów nie zacznie mnie ściągać;-).

.pa.

Cześć!
witam karinkę z tego co mi wiadomo żadnej mamy ze Świętochłowic tu nie mamy

ale klimaty się nam tu mieszają: od wczasowo-imprezowych po bóle porodowe :dry: i w co tu się wczuć :sorry2:

kubusiowa, baśka długo musiałam się wpatrywać w zdjęcia, żeby dopasować mamę do synka, czy oni w rzeczywistości choć trochę do siebie podbni :confused:, bo na zdjęciach jak bracia wyglądają :-D

izoldzia trzymam kciuki cały czas za Was kciuki

karolinna justyna ma rację teraz to Ty się jeszcze wstrzymaj z tymi oknam, ale Lenka dzielnie Ci pomaga z tym wstawaniem :-D

a nam badanie krwi wyszło bardzo dobrze, szczepienie zaległe bardzo dzielnie znieśliśmy, powrót Grzesiu do złobka nie najlepiej zniósł, ale dziś było już znacznie lepiej, a od września do przedszkola :sorry2:

a na konieć zostawiłam sobie życzenia dla

Liwii z okazji trzecich urodzinek, dużo zdrowia, samych radości, dużo uśmiechu na codzień, grzecznego braciszka/siostrzyczki i wszystkiego co najlepsze. I oczywiście własnego konika :-):-):-)
od cioci mmm i Grzesia

KArolinna nie az tyle to jej nie przetrzymam w brzucholku hehehehehehh w nocy cosikk zaczeło sie dziać odszedł czop i tony sluzu bolał brzusio małe skurczyki tez były ..................wieć nastawiona byłam na wojne a tu klops rozeszło się wiec myslę ze na dniach wygram .........................może po dzisiejszej wizycie na KTG i badaniu lepiej mi pomasuje i bedzie konkretna akcja...............

MMM bardzo przydadzą sie Twoje kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wpadne wieczorkiem i zdam relacje z wizyty

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry