.elo popołudniu;-).
.udało mi się trochę przykimać w południe ;-).
.czy któraś z was jest może konsultantką avonu?? ( i w miarę blisko mnie mieszka)bo chciałabym złożyć zamówienie
;-).
.izoldzia no jak już czop odszedł to kwestia paru dni
,czekam na relację
.
.mmm
ty się lepiej wczuj w wczasowo-imprezowy nastrój
. super że krew ok,a do którego przedszkola wysyłasz Grzesia? my już w kilka mamusiek tutaj przeżywamy pierwsze pójście naszych bobasków do przedszkola
witaj w klubie
.
.mokkate bez fotek nigdzie cię nie puszczamy
wiec lepiej jeszcze dziś je wklej;-),a w którą stronę następne wojaże?.
.no i Liwciu droga STO LAT i pomyślności na twej drodze życia! pociechy z rodziców
i rodzeństwa!:-)
.
.Miłego popołudnia.
.udało mi się trochę przykimać w południe ;-).
.czy któraś z was jest może konsultantką avonu?? ( i w miarę blisko mnie mieszka)bo chciałabym złożyć zamówienie
;-)..izoldzia no jak już czop odszedł to kwestia paru dni
,czekam na relację
..mmm
ty się lepiej wczuj w wczasowo-imprezowy nastrój
. super że krew ok,a do którego przedszkola wysyłasz Grzesia? my już w kilka mamusiek tutaj przeżywamy pierwsze pójście naszych bobasków do przedszkola
witaj w klubie
..mokkate bez fotek nigdzie cię nie puszczamy
wiec lepiej jeszcze dziś je wklej;-),a w którą stronę następne wojaże?..no i Liwciu droga STO LAT i pomyślności na twej drodze życia! pociechy z rodziców
i rodzeństwa!:-)
.Miłego popołudnia.

: mały rebusik: KTO TO JEST???:-)
, chorera, nie chce mi się jak chorera, ale muszę bo za chwilę będą nie do umycia
ale życzonka oczywiście przekazałam ! a tu teście, zięcie, synowe ja chyba o czymś nie wiem
a Liwcia sie rozpłakała jak jej pow ze jutro sie okaze czy brat czy siostra a ona ze ona chce siostrzyczke no to jej tłumacze ze jeszcze nie wiadomo a ona w taką histerie i płacz ze nie chce brata