• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
hejka!

iza to pewnie nabiegasz się w tym dużym sklepie ;-) najważniejsze żeby Ci się podobało :tak:

ewcik Filip przyzwyczai się i będzie się fajnie bawił. to że inne dzieci płaczą nie ułatwia mu aklimatyzacji:dry:

karolinna czemu jeszcze nic nie napisałaś :confused:ja się już stresuję:tak:

my w poniedziałek jedziemy na tydzień na Mazury, mam nadzieję że pogoda nam dopisze, chociaż tam jest w tej chwili nieciekawie

.Witanko.

.melduję się szybko:tak: z jednej strony zadowolona z drugiej zła;-) a więc zgłosiłam się do szpitala ,najpierw położne zrobiły mi ktg,w sumie wykres nic mi za bardzo nie mówi;-) no i wtedy poszłam do lekarza który był akurat na zmianie (już wcześniej miałam z nim do czynienia i już wtedy mi podpadł:dry: ) teraz stwierdził że czemu już przyszłam i czemu gin mnie skierował,i że mam jechać do mojego ginekologa ,wziąć skierowanie na usg i zrobić usg i dopiero się zgłosić:baffled: ,więc pojechałam do gina ,hehe a on mi mówi że dziwny ten lekarz bo takie usg(stwierdzające o stanie blizny po cesarce) moze zrobić tylko szpital:baffled:,no to pięknie ,co?(no i po cesarce są zalecenia leżeć tydzień przed terminem kolejnej ciaży) .Tak czy siak na zrobienie usg u gina już za późno bo dziś u nich nie robią ,w szpitalu też już prawie koniec na dziś a wiadomo że weekend się zbliża więc stwierdziłam z moim ginem że zgłoszę się jeszcze raz do szpitala w poniedziałek ale teraz chyba pójdę do innego szpitala,w sumie to sama nie wiedziałam gdzie chcę rodzić ale skoro taka sprawa wynikła to juz mi się zawężył okręg poszukiwać;-). W poniedziałek pójdę na Kolejowy i zobaczę co mi tam powiedzą w ostateczności znów się zgłoszę na Raciborską:sorry2:.
.Co do skurczy to mam wrażenie że niedługo dopadną mnie na całego,coraz częściej mnie pobolewa i już w nocy często ,zobaczymy czy to nie fałszywy alarm;-).

.A co do przedszkola Lenkowego to sama nie wiem czy odbierać ją już o 12 czy dopiero o 13;-) ,chciałam o 12 bo Lena nie chciała w ogóle leżakować ale jak wczoraj przyszłam to leżała grzecznie na leżaczku:-D no i dziś będę dzwonić do pani przedszkolanki i mi powie co robi Lena;-).

.justa super że Liwia tak zachwycona:tak: przyjemnego basenowania się jutro:laugh2:.

.mmm u ciebie to faktycznie półmetek jest:tak: życzę wam super pogody na urlopiku,widzę że w końcu się na coś zdecydowaliście:-p ,a Mazury są bardzo ładne a jakie miasto? ja kiedyś byłam w Morągu ,pod namiotami:tak:.

.izoldzia no to sobie wyczytałas na necie:-p;-), fajnie że przechodzi:tak:.Ile kobiety się nacierpią żeby wydać facetowi potomstwo:rolleyes2:;-).

.iza to musicie do ogródka kupić huśtawkę:laugh2: ,fajnie że Karolce się spodobało:tak:.

.ewcik może też bym się skusiła na te próbki:rolleyes2: ,wsytarczy się zarejestrować czy trzeba jeszcze coś zrobić?. wyślę ci maila na pw. Lena też miała wczoraj pierwszy przedszkolny spacerek,gratki że cię wybrali do rady rodziców:tak: też bym chciała ale w obecnym stanie wątpię;-) a dziś ja mam zebranie... kurcze zaczyna się,niedługo będziemy chodzić na wywiadówki:-D.

.Ok,zmachałam się dziś jeżdżąc po lekarzach ,jeszcze dziś tak ciepło;-).

.Miłego dnia.

ja też dzisiaj idę na zebranie, aż jestem cała podekscytowana :-)

karolinna bądź tu człowieku mądry z tymi lekarzami, każdy swoje... :no:a tak wogóle to nie wiedziałam, że trzeba blizny badać po cesarce i leżeć tydzień przed rozwiązaniem:baffled:

po urlopie idę do gina to może maleństwo się ujawni, 24.09 umówiona jestem na usg do Rudy a wtedy myślę że już na 100% będziemy wiedzieć jakiej płci będzie maleństwo

jedziemy do Mrągowa i na jeden dzień do Olsztyna do mojej koleżanki, muszę jakieś atrakcje wymyślić grzesiowi na drogę :tak:

mmm super urlopik na Mazurach ach zazdroszczę:-):-)Ja tez byłam na USG w Rudzie i potwierdziło sie także zycze powodzonka i mamanadzieję ze malenstwo sie ujawni dodam że u nas tez byo cięzko namówić na pokaz ale pani doktor uzyła sprytu i widzieliśmy a do kogo idziesz???? ja byłam u dr Milejskiej bardzo fajna babka szkpda tylko ze tyle to kosztuje ale kazda kase bym wydała aby przekonac się ze z dzidzią jest ok:-):-)

Karolinna wiesz niektórzy lekarze to mineli się z powołaniem ja własnie doswidadzczyłam tego kikla dni po porodzie jak potrzebowałam pomocy to mnie wysmiał gnoj jeden:wściekła/y::wściekła/y:juz niedługo!!!!!!!!!!!!!!!!!

kaska ale super oglądalam na necie ten park minatur super sprawa tylko moj Fifi chyba za mały jeszcze .Ale czekam na relacje :tak:

iza szkoda ze nie pamiętasz nazwy ale mam nadzieje ze juz niedługo nie będze potrzebowała kora dębu czyni cuda mam :tak:nadzieję:-D

spadam upichcic jakieś ciacho bo jutro mamy gości takie nasze małe święto Obchodzimy 3 rocznice ślubu i moje imieninki

Miłego popludnia papa

hej hej !!!!

i pierwszy tydzień przedszkola za nami !!!
jutro jedziemy na wekend do wisły !! pogoda ma być fajna to super !!!

Karola oj tylko patrzeć a tu dzidziusiem sie będziesz chwalić !!

Ewcik Fifi da rade dzielny chłopak !!! fajnie ze panie mu tak spasowały !

a mój Liwuśnik taki mauśnik sie zrobiłjeszcze większy, oj brakuje jej maminki przez dzień ale potem nadrabiamy :-D no i zasypia ze mną na mojej poduszce a zawsze spała u siebie :sorry2: ale chyba obie potrzebujemy tej bliskości !

Witam wszystkie mamy które znam i te które dołączyły podczas mojej nieobecności......
To że nie piszę to wcale nie znaczy że o Was zapomniałam.... ale przez ostatni miesiąc miałam kłopoty z oczami i dzięki temu miałam naturalny szlaban na prowadzenie autka no i na komputer bo poprostu nie widziałam na jedno oko...:wściekła/y:
Teraz wróciłam do pracy Olek całe wakacje chodził do przedszkola i to bardziej z własnego wyboru niż z mojej potrzeby... ale cieszę się że lubi przedszkole.....

Wybaczcie ale nie jestem w stanie nadrobić ostatnich postów więc pozdrawiam wszystkich równo......

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry