Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja się już stresuję
z jednej strony zadowolona z drugiej zła;-) a więc zgłosiłam się do szpitala ,najpierw położne zrobiły mi ktg,w sumie wykres nic mi za bardzo nie mówi;-) no i wtedy poszłam do lekarza który był akurat na zmianie (już wcześniej miałam z nim do czynienia i już wtedy mi podpadł
) teraz stwierdził że czemu już przyszłam i czemu gin mnie skierował,i że mam jechać do mojego ginekologa ,wziąć skierowanie na usg i zrobić usg i dopiero się zgłosić
,więc pojechałam do gina ,hehe a on mi mówi że dziwny ten lekarz bo takie usg(stwierdzające o stanie blizny po cesarce) moze zrobić tylko szpital
,no to pięknie ,co?(no i po cesarce są zalecenia leżeć tydzień przed terminem kolejnej ciaży) .Tak czy siak na zrobienie usg u gina już za późno bo dziś u nich nie robią ,w szpitalu też już prawie koniec na dziś a wiadomo że weekend się zbliża więc stwierdziłam z moim ginem że zgłoszę się jeszcze raz do szpitala w poniedziałek ale teraz chyba pójdę do innego szpitala,w sumie to sama nie wiedziałam gdzie chcę rodzić ale skoro taka sprawa wynikła to juz mi się zawężył okręg poszukiwać;-). W poniedziałek pójdę na Kolejowy i zobaczę co mi tam powiedzą w ostateczności znów się zgłoszę na Raciborską
.
no i dziś będę dzwonić do pani przedszkolanki i mi powie co robi Lena;-).
przyjemnego basenowania się jutro
.
życzę wam super pogody na urlopiku,widzę że w końcu się na coś zdecydowaliście
,a Mazury są bardzo ładne a jakie miasto? ja kiedyś byłam w Morągu ,pod namiotami
.
;-), fajnie że przechodzi
.Ile kobiety się nacierpią żeby wydać facetowi potomstwo
;-).
,fajnie że Karolce się spodobało
.
,wsytarczy się zarejestrować czy trzeba jeszcze coś zrobić?. wyślę ci maila na pw. Lena też miała wczoraj pierwszy przedszkolny spacerek,gratki że cię wybrali do rady rodziców
też bym chciała ale w obecnym stanie wątpię;-) a dziś ja mam zebranie... kurcze zaczyna się,niedługo będziemy chodzić na wywiadówki
.
a tak wogóle to nie wiedziałam, że trzeba blizny badać po cesarce i leżeć tydzień przed rozwiązaniem

juz niedługo!!!!!!!!!!!!!!!!!
nadzieję
no i zasypia ze mną na mojej poduszce a zawsze spała u siebie
ale chyba obie potrzebujemy tej bliskości !