• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam dziewczyny

Dzisiaj mam dzien p.t "sam na sam z dziecmi" juz od wczoraj miałam dola jak sobie poradze wyłam jak bób byłam wsciekła na wszystko i wszystkich a zwłaszcza na słowa typu"........ale fajniei macie juz dwójke taka mala róznica odchowacie............." zapraszam na jeden dzien i napewno zdanie byłby nne.
Fifi dzis był taki rozplakany ze szok wyl cały dzien i najgorsze ze nie wiadomoco? domysl się tu babo...................ech dobrze ze deszcz przestał padac to wyszłam na spacerek i jAKOŚ ZLECIAŁO .najbardziej bałam się kapieli Zuzi bo co z Filipem ale sam się zabawił i potem juz poszło jakoś.........

Sorki ze się tak wypłakuję ale .....................jakos chyba........ach troszke mi lepiej

Karola daj znac trzymamm kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Monysia ja Fifa ucyzłam zasypiac jak miał jakies 9 10 mies cięzko było na początku ale onsam sie przywyczaił czasem jest jakiś płaczek ale staram się nei zwracac uwagi i odpuszcza i zasypia.Napewno toprzejsciowe zobaczysz będzie juz coraz lepiej:-D:tak:

Spadam zalegnąc na kanapie ten dzien mnie wykończył

reklama
Karolina oby szybko poszło...powodzenia

MamaBoo ja mam urlopu jeszcze 12 dni i chyba nie wybiore, nie mam potrzeby pracuje co drugi dzien a w tym tyg trafilo mi wolne poniedzialek, sroda i piatek...to co najbardziej lubie.

Witam wszystkie Panie zostałem upoważniony aby w imieniu żony ogłosić Wam tą radosną nowinę otóż dzisiaj o godzinie 12-36 przyszła na świat Daria waży 4520 i przyszła na świat przez cięcie cesarskie. Rano poszliśmy na kontrolę do szpitala a 3 godziny później już Daria była z nami. Tyle na razie resztę napisze już żona jak wyjdzie ze szpitala. Pozdrawiam
Piotrek
dariabs3.th.jpg

Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!

aż mnie zatkało, tak sobie czytam i niespodziewałam sie ze tak szybko takie wieści !!! !!!
jaka słodka kluseczka !!!! całusy dla Karoli no i gratulacje dla dumnego tatusia !!!!!

Ewcik przerażenie mnie bierze bo to ja nasepna w kolejce :szok:

no a nam zajebiście rozpoczoł sie tydzień .....
w sobote pojechaliśmy na dwa dni do Wisły a Liwia tam dawałą czadu ale to jeszcze nic w niedziele dostała takiego kataru, że szok ! do tego teściom jakiś narwaniec wpakował sie w bok i drzwi skasowane no a tu trzeba na urlop czymś jechać który mają opłacony od dzisiaj ! No i tak w końcu po latatniu pojechali dzis tym autem do Zakopanego bo drzwi sie zamykają i tylko wgniecione i odarte ale nerwy, ale za to Liwia gorączka i juz dzis do przedszkola nie poszła :wściekła/y: No i teraz młyn bo tu w zakładzie kupe roboty a tu z Liwią w domu :baffled: mam nadzieje że jej szybko przejdzie bo bedzie ciężko pogodzić to wszystko ! Ale jak sie sra to wszystko naraz !!!
poza tym dowiedziałam sie że na L4 jak bede to z zusu nalezy mi sie aż 560zł :wściekła/y: normalnie nie wiem co z taką kasą zrobię :baffled: z tytułu tego że prowadzisz własną firmę to jedno do czego masz prawo to zanosić im haracz co miesiąc :dry:
i jak tu sie nie denerwować :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry