Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Aż się popłakałam, zaraz pokazałam ją Rysiowi ;-), super super! :-)
, ja to wolne w tygodniu mam kosztem weekendu. Urlopu na razie nie mam za dużo
, ale spoko, nie narzekam
.Monysia to kiedy wpadasz na kawusie.....???

no nie mam jakoś kiedy, M same nocki i potem śpi całe dnie,
To ja mam zagadkę, zgadnijcie co to jest w/g mego syna "Kombatanta "?

Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!
aż mnie zatkało, tak sobie czytam i niespodziewałam sie ze tak szybko takie wieści !!! !!!
jaka słodka kluseczka !!!! całusy dla Karoli no i gratulacje dla dumnego tatusia !!!!!

gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!witam wszystkie panie zostałem upoważniony aby w imieniu żony ogłosić wam tą radosną nowinę otóż dzisiaj o godzinie 12-36 przyszła na świat daria waży 4520 i przyszła na świat przez cięcie cesarskie. Rano poszliśmy na kontrolę do szpitala a 3 godziny później już daria była z nami. Tyle na razie resztę napisze już żona jak wyjdzie ze szpitala. Pozdrawiam
piotrek
![]()
no ale takiego czegoś sie nie spodziewałamJustyś - a to nie byłaś wcześniej zorientowana na jakich zasadach przedsiębiorca idzie na zwolnieie lekarskie???????
a co mi to dałoby przeciez nie zatrudniłabym sie gdzie indziej 
hehhee pewnie soda mi uderzy od takiej kasyJustyna....powazne pieniadze pewnie odlozysz jeszcze
Ty i skladke Zus raz tyle prawie placisz co miesiac a oni połowe ci dadzą.
Ucaluj Liwie..duzo zdrowka dla niej.
Mnie tez jakies grypsko bierze, w kosciach łamie i ciagle zimno:--(