• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
WIELKIE GRATULACJE DLA DUMNYCH RODZICÓW I ZAPEWNE JESZCZE BARDZIEJ DUMNEJ I SZCZĘŚLIWEJ LENKI!!!

justyna - i sama widzisz w jakiej ja durnej instytucji musze pracować:-(ehhhhhh:wściekła/y:

pozdrowionka dla wszystkich:tak:

Witam wszystkie kobiety :-)
Karolinna wielkie gratulacje ! Super, ze tak szybko poszło, widzę,że Daria to spora dziewczynka, więc lepiej, ze miałaś cesarkę. Teraz czekamy na Ciebie jak tylko dojdziesz do siebie i na więcej zdjęć aniołka.
Dziewczynki Komabatanta to ... Kung Fu Panda....
Justyna mam nadzieję, ze to wszystkie nieszczęścia, które Was spotkały, teraz może być już tylko lepiej !
Monysia biedna Milenka.... Rzeczywiście z takimi siniaczkami to aż trochę głupio, ale szybko zejdzie, zobaczysz !
Dziewczyny jestem w siódmym niebie, a co tam.... nawet ósmym !!!!!
Wczoraj Rafał wpadł na pomysł, żebyśmy w pierwszą rocznicę ślubu pojechali na weekend do ......... Paryża..... Nie mogę się doczekać grudnia........ Oby tylko wszystko wypaliło, bo zawsze jak coś planujemy to potem nici z tego....

MamaBoo wow pozazdroscic romantyzmu męzusiowi życzę aby nic nie stanęło na przeszkodzie i wyjazd był upojny:-)

My dzisiaj po wizycie u pediatry Zuzka wazy 4720g i miwrzy 59cm nieżle przybrała przez te 5 tygodni ciesze sie ze wszzystko w porzadku oby tak dalej za dwa tygodnie szczepienie

Wszystkim mamom miłego wieczorka uciekam bo jestem mega padnieta

Hello !!!

Monysia biedna Milenka.... Rzeczywiście z takimi siniaczkami to aż trochę głupio, ale szybko zejdzie, zobaczysz !

Na szczęście już zeszło :tak:

Byłam dziś na grzybach, Mila u babci
a ja łaziłam 3h i znalazłam 5 grzybów :zawstydzona/y::wściekła/y:

A remontu nie było :no: szkoda ale cuż ... trudno ...
Kupiliśmy Mili nową spacerówke,
była tak zadowolona że zaczęła po niej skakać, wspinać się :laugh2:
chyba jej się spodobała:-)

hej !!

dzieki :-)!!!

Liwuśnik juz dzis w przedszkolu a moja niańka pojechała, szkoda bo brat na prawde sie spisał jeszcze okna mi w całym domu pomył bo te nowe to okropnie tłuste i trzeba było jeszcze raz ! A wiecie co Liwia mu powiedziała jak coś o tych oknach mówiliśmy KOPCIUCH :szok: skąd jej sie to wzieło :-D

MamaBOo super pomysł życze zeby wypalił !!!

Monysia ale przynajmniej połaziłas i sie wyciszyłaś !!

ciekawe kiedy zdjęcia Karoli z Darią zobaczymy ???

Kubusiowa a Ty w zusie pracujesz ??? ja myslałam ze projekty robisz ???a swoją droga to kolezanka z forum która tez tam pracuje pocieszyła że wcale niekoniecznie taką stawke dostane wiec czekam i zobaczymy czy mój księgowy sie mylił czy nie :baffled: jak tam budowa ???

Tryśka, Czarnula, Giwioletta co z Wami babolami ???

Cześć babolki! :-)

Mamy dziś z małżem rocznicę ślubu :rofl2:. Dostałam śliczne kwiatuszki, przed chwilą wróciliśmy z pysznego obiadku a w lodówce już czeka winko :tak:

Kubusiowa fajnie, że znów się pojawiłaś :tak:. Wklej jakieś Wasze fotki, dawno już nie było tu Twojego Kubusia ;-)

Kaśka a po co jechaliście do tego Krakowa:confused: Możesz uchlić rąbka tajemnicy:confused:

MamaBoo super pomysł z tym Paryżem! :tak:

A mój małż robi obecnie prawko (ja mam od lat ale nie jeźdże) i jak je zrobi to mamy w planach kupić jakieś autko :happy:. Przydałoby się :happy:, zobaczymy co z tych planów wyniknie :sorry2:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry