reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
mmm ciesze się ze wracacie z Grzesiem do zdrowia :)

justynka ale wam zazdroszczę tego basenu ;D (pozytywnie :) ) ale jeszcze trochę muszę zaczekać ::) widzę że basen płytki :) a widać że obie jesteście foczki :D

czarnulka mail wysłany ;D miłego oglądania :) napisz czy doszedł!iczy załącznik był dołączony ;)

mokkate a w jakiej cenie ta książka?

chochlik ale Twoje dzieciaczki to słodkie były ;D na avatarku mało widać jak wyglądają teraz ale kiedyś to były aniołki :angel:

aga77 fajne zdjęcia! :) oboje z olivierkiem wyglądacie ślicznie! ta dziewczyna na pierwszym zdjęciu to ktoś z rodziny? bo bardzo do Ciebie podobna :) a jaki Olivierek poważny!w końcu już roczek! :)

dziś byłam z małą na małym spacerku :) niech ta zima się kończy wreszcie!!! i piekę ciasto ale coś dziwne...czy jak dodałam rodzynki to może to wydłużyć czas pieczenia ??? bo kiedyś piekło się 50 min a teraz 1godz30min i jeszcze sie nie dopiekło ::)

reklama
Witam,

Zdjecia beda jutro wieczorkiem.

Wczoraj obcielam Sonie, ciagle nie umiem sie przyzwyczaic jak teraz wyglada.

Aga77 widac imprezka udana, Oliwier fajnie wyglada.

Pozdrawiam,

Karolka :D:D ta dziewczynka to chlopiec :D Ma na imie Michal i jest moim siostrzencem i chrzesniakiem ;)
Nie chce obciac wlosow a tyle co mowilam ,ze ktos pomyli z dzieczynka ;D jak mu powiem o tym od razu poleci do fryzjera .

Chochliczko ja tez bym sie chetnie wybrala na przejazdzke konna , przed ciaza jezdzilam troche ale lekarz mi zabronil , bo strasznie mnie bolalo cale podbrzusze , a ze staralam sie wtedy o dziecko niestety musialam zakonczyc nauke jazdy konnej :(
Pewno sie wybiore kiedys z Oliverkiem ;)

Chcialam Was dziewczyny ostrzec ,ze na Slasku panuje jakis wstretny rota wirus , powoduje wymioty i biegunki. Szpital w Ligocie dzieciecy jest przepelniony a dzieciaki laduja tam odwodnione. Oliverek tez go zlapal , ale przeszedl chorobe w miare lekko , cale szczescie chcial pic i to go uratowalo. Powoli dochodzi do formy i zaczyna jesc jak dotad. Uwazajcie ,bo to powazna sprawa .

Ok pozdrawiam Was cieplutko i sle caluski pa

Aga- dzięki za ostrzeżenie. Moje dziecko w ogóle mało pije, muszę jej z tym pilnować.

Karolinna- nie wiem po ile ta książka, bo ja mam już ją od bardzo dawna. Jak się dowiem, dam znać.
Wiele artykułów dotyczących wychowania w gazetach dla rodziców jest na niej oparta.

Czy u was taż jest tak pełno sniegu? Bo ja już mam dośc! Na razie trenujemy z Maciem jazdę przełajową po zaspach, co raz lepiej mi to wychodzi, no cóz praktyka czyni mistrza :p Ale naprawde tesknią za zyciem bez sniegu.

Aga77 dzięki za ostrzeżenie. Macio ostatnio polubił herbatkę i soczki ale lepiej dmuchac na zimne.

sandros to wklej też zdjęcie Soni w nowej fryzurce bo jestem ciekawa :)

aga a miałam dylemat czy to chłoipec czy dziewczynka ale zaryzykowałam w złą stronę ;) co do wirusa to nie wychodzić na dwór ??? kurcze,napędziłyście mi stracha. A tu kartka walnetynkowa od Lenki dla Olivierka ;D

dziewczyny życzę miłychwalentynek :)

Cześć Dziewczyny!
Pamiętacie mnie jeszcze?? Ostatnio nie pisuje, ale zaglądam regularnie i jestem w miarę na bieżąco. Cieszę się, że spotkanie bardzo sie udało :D. Ostatnio miewam jakieś doły. Niestety od poniedziałku w pracy. Teraz też. Ale idę za radami naszej Chochliczki i staram jakos sie trzymać. Może kupię tę książkę "Dzieci i ich matki", albo gdzieś wypożyczę ;).

Witam wszystkie nowe mamusie :). Cieszę się, że dołączyłyście do nas.

Chochliczku dziękuję za wszystkie rady. Co byśmy tu bez Ciebie zrobiły.... ????

Fotki Maluszków super!!!! Czekam na te ze spotkania :D

Aga77 dzięki za ostrzeżenie!

Pozdrawiam i całuję. Uroczych Walentynek. Nikogo tu nie ma, bo pewnie kobitki szykują się na bóstwo dla swoich Walentych ;). Miłego ŚWIĘTOWANIA ;)!!!!

Witam

melduję się w końcu - dziś puścili mnie ze szpitala. spędziłam tam 10 dzionków. szyjka była niełaskawa się skrócić i to dość sporo. brzuch mi sięstrasznie spinał i podjechaliśy na ktg. no i już mnie zostawili na oddziale. w sumie dziś zostało to określone, że mam macicę w lekkim pogotowiu skurczowym. przy każdym ktg Fasol wziął sobie za punkt honoru walić do oporu w głowice aparatu. i wychodziły totalne cyrki na ktg - to znaczy skurcze w granicach 40-60%.
teraz czuję się ok, ale raczej leżę.

pozdrawiam

reklama
beatko78 jasne że pamiętamy o Tobie :) co do pracy to faktycznie nieciekawie,ja na razie nie wyobrażam sobie pójścia do pracy ::)

kaśka76 dobrze że jeszcze nie urodziłaś! dobrze jest poczekać na termin ! i o wiele lepiej leżeć w domku niż w szpitalu! trzymaj się cieplutko i dużo leż :) nie długo nie będziesz miała nawet czasu pomyśleć o leżeniu ;)

czarnulka cieszę się ze się podobało :D

Do góry