reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej !!!!
na następne spotkanie wyciągne mojego meża i MUSI nas dotransportować i basta !! Tylko jak bedzie w koncu normalna pogoda ;)

a my po basenie !! Foczka wczoraj nurkowała ! matko jak ja sie bałam zeby nic jej sie nie stało i musiałam mieć taką mine bo instruktorka mi powiedziała ze na miejscu dziecka po wynuzeniu zaraz by sie rozpłakał na mój widok ;D Ale sie ciesze ze chodzimy na ten basen no i mamusia sie zrelaksuje ;D taka rodzinna niedziela ;)

img04127zf.jpg

pod ciężarem mojego słodkiego ciałka tratwa sie zatapia ;D
img04174wr.jpg

reklama
MMM jestem pod wrazeniem tego przystojniaka !!!! Prześliczny (jeśli mozna tak o mężczyźnie napisać :laugh: ) Jak ja go Liwii pokaże.......to nie wiem....... ;D

ale skleroza !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marusia WITAM serdecznie no i pozdrawiam Sandrę !!! zaglądaj tu często !!!

a co z Frezją ???

justynko mówią że wygląda na półroczne dziecko więc Liwia może zaakceptuje młodszego ;)
widać Liwka jest bardzo zadowolona z taplania się w wielkiej wannie :) mała rybka :)

Jak patrzę na Wasze śliczne pociechy, to uśmiech samoistnie pojawia mi się na twarzy. :)

Witam nową mamusię!!!!!

Bardzo się cieszę, że spotkanie się udało. I faktycznie były same kobietki. ;D

Chochliku- zgadzam się z Tobą. Dzieci nie potrzebyja mamy poświęcającej się "dla idei", tylko mamy spełniającej się. Czy to zawodowo, czy w domu. Doskonale wyczuwają nasze nastroje (choćbyśmy nie wiem jak chciały je ukryć) i odpowienio reagują.
Mi bardzo pomogły książki Mazlish, Faber "Jak mówić, żeby dzieci słuchały..." i w pracy, i w domu. Polecam.

Karolinnko Wikusia powiedziała guuuuu,baaaaaa,aaaaaa :D A wiec była zadowolona :D

justyna Fajniutko Liwia się cieszy na vasenie :D

mmm Jednak co aparat dobry,to dobry :) Ja swoim takich pięknych fotek nie zrobię.Mąż może być z siebie dumny :D

mmm.......a może jednak się znamy? ;-)) hihihi.to przecież nie ma znaczenia:-))
Wiecie co,ja też chcę miec takie maluśkie dzieckoooooooo...buuuuuuuuuuuuuu. Z tęsknoty za moimi bąblami jako maluszkami zajrzałam w stare fotki.I choć tak sie do was upodobnie.Oto chochliki za młodu ;-))
A teraz zmykam do garów.Ranek mialam pełen zdziwień,bo na swojej poczcie znalazlam wiadomośc do zupełnie kogos innego. Znak od niebios czy jak?;-))

dzien dobry

Juz po urodzinkach , wklejam pare fotek jak wczoraj swietowalismy roczek Oliverka
img2335pop5gc.jpg

prezenty to jest cos ;D
img2336pop7ev.jpg

Torcik to podstawa
img2338pop8io.jpg

Zdmuchiwanie swieczki ;)
img2340pop6ea.jpg

Torcik smakowal bardzo
img2342pop7dd.jpg

a tu z mamusia
img2347pop6jd.jpg

obraz003pop4oq.jpg

Tyle , mam nadzieje ze nie za duzo .
MMM Grzes jest niesamowity , dzidzia jak z jurnala :)

Witam nowa mamusie i jej corcie :*::*:*

Justysia ale Wam zazdroszcze , swietnie sie bawicie , a mala czuje sie jak rybka w wodzie ;)

Wpadne moze jeszcze , poki co ide odpoczac ;)

reklama
Do góry