Witam,
U Was sie dzieje...
Koreczek zdjecia swietne, szczegolnie te ze zblizeniem buzki.
OlaK - 750 - miesci sie w normie, Sonia przybierala mi 300 - 500 to byla norma... A od 8 miesiaca do 10 to 200 przybrala - tu juz bylo zle
Kasia my tez bylismy u kardiologa w sprawie tych szmerow, bylam w Katowicach. Nie wiem czy ta lekarka jest dobra, kolejko do niej ogromne i byla mila, wszystko fajnie wyjasnila, ale naprawde nie wiem czy jest dobra.
Iza gratuluje wytrwalosci - mowilam ze sie uda ;D Teraz bedzie juz tylko z gorki.
A co do USG - to mi dali, ale tylko dlatego, ze nie robiili Soni tego badania po porodzie, bo sprzet mieli w naprawie, a tak podobno wszystkie przed wyjsciem badaja. Wiec mialam sporo biegania - musialam isc prywatnie, bo u nas zapisy na takie badanie to z 6 mc wyprzedzeniem
A my dzis za butami dla Rafala po centrum biegalismy i udalo sie - kupione buty wymarzone dla taty i wymarzone sandalki dla coreczki. Nawet nie wyobrazacie sobie co za wybredna bestia z Soni: przymierzylam jej lacznie 3 pary. Pierwsza srednio sie jej spodobala, druga bardzo, odrazu pobiegla do taty sie pochwalic, a jak znalazlam jeszcze jeden i jej ubralam, to jak chciala sciagac, jak zaczela marudzic :

Tylko druga para wchodzila w gre... 1,5 roku i ma swoj gust, co to bedzie za pare lat? Wklejam te "wymarzone" sandalki:
Pozdrawiam,