mmm
Fanka BB :)
hej!
właśnie skończyłam drukowanie kolejnej ostatecznej wersji mojej pracy :
mokkate dziękuję za zdjęcia
chyba będę baardzo bogata, że nas nie rozpoznałaś
, a i szkoda ze nie było okazji pogadać 
sandros zaczęłam sadzać Grześka na nocniku, ale on wyciąga rączki do wstawania i nie bardzo chce siedzieć. Podejrzewam że to normalny odruch, próbuję go zabawić, ale nic z tego. czy masz może podobne doświadczenia ? Wiem że kiedyś już sie wypowiadałyście na ten temat, ale nie bardzo pamiętam :
Samolotem na pewno będzie wygodniej i szybciej
iza karolinka rzeczywiście jest silna
no to podejrzewam że szybko będziesz musiała za nia biegać 
bogi witaj i świetnych wakacji z całą rodzinką
karolinnko do Ciebie przylecę jak wrócisz no i jak ja będę na miejscu. Jesteś na pierwszym miejscu na liście spotkań
kaśka powodzenia w Krakowie, trzymam za Was kciuki po piewrsze za bezpieczną podróż w tym upale, po drugie za Piotra żeby dzielnie ją zniósł, a po trzecie za właściwą diagnozę i żeby wróciło wszystko do normy.
pora spać
właśnie skończyłam drukowanie kolejnej ostatecznej wersji mojej pracy :
mokkate dziękuję za zdjęcia
sandros zaczęłam sadzać Grześka na nocniku, ale on wyciąga rączki do wstawania i nie bardzo chce siedzieć. Podejrzewam że to normalny odruch, próbuję go zabawić, ale nic z tego. czy masz może podobne doświadczenia ? Wiem że kiedyś już sie wypowiadałyście na ten temat, ale nie bardzo pamiętam :
Samolotem na pewno będzie wygodniej i szybciej
iza karolinka rzeczywiście jest silna
bogi witaj i świetnych wakacji z całą rodzinką
karolinnko do Ciebie przylecę jak wrócisz no i jak ja będę na miejscu. Jesteś na pierwszym miejscu na liście spotkań
kaśka powodzenia w Krakowie, trzymam za Was kciuki po piewrsze za bezpieczną podróż w tym upale, po drugie za Piotra żeby dzielnie ją zniósł, a po trzecie za właściwą diagnozę i żeby wróciło wszystko do normy.
pora spać