reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Ja już miałam 3 USG robione, a przedemną minimum 2 ..... w 21/22 tyg. książkowo i chcemy poszukać np. siusiaka i zdaje się pod koniec jest jeszcze jedno obowiązkowe, by sprawdzić ułożenie bąbelka.

zdrowiej uszko zdrowiej uszko zdrowiej uszko

reklama
Ja już po spacerku i po kolacyjce. Zaczęło u nas troszkę padać.

MariaOla- ciekawa jestem czy to chłopiec czy dziewczynka. A jakie ty masz przeczucia. Ja np od początku czułam że to chlopczyk i się sprawdziło :D nawet jak nie byłam w ciąży to zawsze mówiłam ze czuję, że jak bede w ciąży to będzie to chłopczyk.

gggoodmorningid5.gif

Lenka umie robić "kosi kosi łapki " ;D super ;D
ggyuppijv7.gif

Wczoraj cały dzień (prawie) spędziliśmy na grilowaniu ze znajomymi :) Jedna para z dzieckiem a drugie małżeństwo bezdzietne . Wieczorem już byłam zbyt padnięta żeby pisac :) Ale Lenka już zainteresowana koleżanką,słała jej uśmiechy i w ogóle się patrzyła ,razem się bawiły :) teraz to można zapraszać dzieci ;D

to ja,Lenka i koleżanka-Wiki .
grillwk4.jpg

baska mam nadzieję ze ciasto Ci wyszło w koncu macie dzisiaj gosci :)

mariaola zyczę więc znalezienia siusiaka na usg ;D ale to chyba nieważne czy siusiak czy co innego,najważniejsze żeby było zdrowe :)

ale dziś pogoda...
deszczte9.gif
.

Karolinnko gratulacje dla Lenki :)

A moja malutka coraz bardziej interesuje się stópkami, już prawie nimi sięga do buzi, za niedługo zacznie je obryzać ;D

ale tu dziś pustki :p

iza i baska jak tam po spotkaniu?

iza czy karolka juz dosięgła stópkami do buzi ? :)

dzis zrobiłam 4x1,5 l ogórków ,będą kiszone :)

i dwa słoiczki (na próbę) przetworów z jabłek ;D smaczne są,ten cynamon...mniam :)

życzę miłego wieczoru :) .

hej !!

a my dzis w Silesi byliśmy na rodzinnych zakupach ;D najpierw planowaliśmy Wisłe albo cos w tych rejonach ale pogoda niezbyt spacerowa i zostały Katowice ;D Liwia na każdym koniku czy karuzeli musiała usiąść tak wiec wiekszość czasu spedzilismy przy karuzelach no i tata tylko latał i na dwójki rozmieniał ;D skubaniec mały nawet sie nie bała !! Poza tym juz na rękach jest bee i sama chce dreptać a nie da sie nawet za ręke chwycić gizd mały a wiadomo kupa ludzi i jeszcze ją ktoś zdepcze ;D ale nie musi drałować samodzielnie i dumna jak paw ::)

a co do usg to ja tez miała wiecej razy niz 3 robione i przy najmniej spokojniejsza byłam ze wszystko ok bo tak to schizowałam troche :) mężuś sie śmiał ze najchętniej to bym wypozyczyła je sobie do domu na te 9 mcy ;D

Liwia ma nową zabawe bierze szmatę i wyciera podłogę - niech sie dziecko uczy ! moze chociaz jedna zabawa z której pozytek będzie ;D

reklama
Hej hej!
Justyna fajnie że Liwia już tak sobie folguje z chodzeniem, bystra dziewczynka :) Chrześnica męża jeszcze nie chodzi tylko jeździ dupką po mieszkaniu, fajnie to wygląda :D raz próbowała sama iść i się przewróciła i teraz sie boi, ale wystarczy ją trzymać za jedną rączkę i chodzi :) Fajną mieliście wycieczke do Katowic :)

Spotkanko było super! Ciasto pyszne (babka) :) Pooglądaliśmy sobie wszystkie rzeczy dla dzidzi :) i wszystko ekstra, nawet się śmialiśmy że Karolinka mogłaby tam zostać bo wszystko mają ;D miałaby gdzie się wykąpać, spać, w co ubrac ;D ::)
Karolinka zaskoczyła mnie że była bardzo grzeczna, śmiała się i w ogóle się cioci i wujka nie bała, a najbardziej do gustu przypadł jej mąż Basi Adam :) lubi facetów ;)
Dzień wcześniej jak byłam z nią na grillu u mojego chrzestnego to się bała i płakała, najbardziej bała się ciotki, ale ona jest taka troche fałszywa i widocznie ją wyczuła ;D

Karolinnko mała już sięga stópkami do buzi, jeszcze nie widziałam żeby je ślimtała ale już próbuje ;D z tym że mało kiedy może to ćwiczyć bo jak wiesz najczęściej leży na brzuszku.

Martaglo - bardzo ładnie :) a jaki masz program do obróbki zdjęć? Mogłabyś podesłać linka ze stronką gdzie mozna go ściągnąć? Szukam jakiegoś fajnego, mam FrameMaster ale jest taki sobie.

Do góry