• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Ja już miałam 3 USG robione, a przedemną minimum 2 ..... w 21/22 tyg. książkowo i chcemy poszukać np. siusiaka i zdaje się pod koniec jest jeszcze jedno obowiązkowe, by sprawdzić ułożenie bąbelka.

zdrowiej uszko zdrowiej uszko zdrowiej uszko

reklama
Ja już po spacerku i po kolacyjce. Zaczęło u nas troszkę padać.

MariaOla- ciekawa jestem czy to chłopiec czy dziewczynka. A jakie ty masz przeczucia. Ja np od początku czułam że to chlopczyk i się sprawdziło :D nawet jak nie byłam w ciąży to zawsze mówiłam ze czuję, że jak bede w ciąży to będzie to chłopczyk.

gggoodmorningid5.gif

Lenka umie robić "kosi kosi łapki " ;D super ;D
ggyuppijv7.gif

Wczoraj cały dzień (prawie) spędziliśmy na grilowaniu ze znajomymi :) Jedna para z dzieckiem a drugie małżeństwo bezdzietne . Wieczorem już byłam zbyt padnięta żeby pisac :) Ale Lenka już zainteresowana koleżanką,słała jej uśmiechy i w ogóle się patrzyła ,razem się bawiły :) teraz to można zapraszać dzieci ;D

to ja,Lenka i koleżanka-Wiki .
grillwk4.jpg

baska mam nadzieję ze ciasto Ci wyszło w koncu macie dzisiaj gosci :)

mariaola zyczę więc znalezienia siusiaka na usg ;D ale to chyba nieważne czy siusiak czy co innego,najważniejsze żeby było zdrowe :)

ale dziś pogoda...
deszczte9.gif
.

ale tu dziś pustki :P

iza i baska jak tam po spotkaniu?

iza czy karolka juz dosięgła stópkami do buzi ? :)

dzis zrobiłam 4x1,5 l ogórków ,będą kiszone :)

i dwa słoiczki (na próbę) przetworów z jabłek ;D smaczne są,ten cynamon...mniam :)

życzę miłego wieczoru :) .

hej !!

a my dzis w Silesi byliśmy na rodzinnych zakupach ;D najpierw planowaliśmy Wisłe albo cos w tych rejonach ale pogoda niezbyt spacerowa i zostały Katowice ;D Liwia na każdym koniku czy karuzeli musiała usiąść tak wiec wiekszość czasu spedzilismy przy karuzelach no i tata tylko latał i na dwójki rozmieniał ;D skubaniec mały nawet sie nie bała !! Poza tym juz na rękach jest bee i sama chce dreptać a nie da sie nawet za ręke chwycić gizd mały a wiadomo kupa ludzi i jeszcze ją ktoś zdepcze ;D ale nie musi drałować samodzielnie i dumna jak paw ::)

a co do usg to ja tez miała wiecej razy niz 3 robione i przy najmniej spokojniejsza byłam ze wszystko ok bo tak to schizowałam troche :) mężuś sie śmiał ze najchętniej to bym wypozyczyła je sobie do domu na te 9 mcy ;D

Liwia ma nową zabawe bierze szmatę i wyciera podłogę - niech sie dziecko uczy ! moze chociaz jedna zabawa z której pozytek będzie ;D

reklama
Hej hej!
Justyna fajnie że Liwia już tak sobie folguje z chodzeniem, bystra dziewczynka :) Chrześnica męża jeszcze nie chodzi tylko jeździ dupką po mieszkaniu, fajnie to wygląda :D raz próbowała sama iść i się przewróciła i teraz sie boi, ale wystarczy ją trzymać za jedną rączkę i chodzi :) Fajną mieliście wycieczke do Katowic :)

Spotkanko było super! Ciasto pyszne (babka) :) Pooglądaliśmy sobie wszystkie rzeczy dla dzidzi :) i wszystko ekstra, nawet się śmialiśmy że Karolinka mogłaby tam zostać bo wszystko mają ;D miałaby gdzie się wykąpać, spać, w co ubrac ;D ::)
Karolinka zaskoczyła mnie że była bardzo grzeczna, śmiała się i w ogóle się cioci i wujka nie bała, a najbardziej do gustu przypadł jej mąż Basi Adam :) lubi facetów ;)
Dzień wcześniej jak byłam z nią na grillu u mojego chrzestnego to się bała i płakała, najbardziej bała się ciotki, ale ona jest taka troche fałszywa i widocznie ją wyczuła ;D

Karolinnko mała już sięga stópkami do buzi, jeszcze nie widziałam żeby je ślimtała ale już próbuje ;D z tym że mało kiedy może to ćwiczyć bo jak wiesz najczęściej leży na brzuszku.

Martaglo - bardzo ładnie :) a jaki masz program do obróbki zdjęć? Mogłabyś podesłać linka ze stronką gdzie mozna go ściągnąć? Szukam jakiegoś fajnego, mam FrameMaster ale jest taki sobie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry