reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
MMM- miłego wypoczynku!!! Gratulacje i buziaki dla Grzesia!!!  :-* :-* :-* Fajnie ze się odezwałaś :)

Karolka pomalutku zasypia w łóżeczku,ale coś nie umie zasnąć, co chwilę płacze, daje jej smoka i przestaje, może za chwilkę zaśnie. Po południu była strasznie marudna i postanowiłam wcześniej ją dziś położyć, coś mi się wydaje że ząbki idą...

reklama
baska aż mi zrobiłaś smaka na te kluski z mięsem w sosie ;D ja miałam naleśniki z powidłami jabłkowymi ;D też smaczne ;D

iza nie bój się przechwalić Karolci :D super że macie te krzesełko,znam ta radośc jak się na coś czeka z allegro i to przychodzi...zreszta która z nas tutaj tego nie zna ;D

mmm a już się ucieszyłam ze przyjechalaś :p mam ochotę Cię zaprosić do mnie do domku żeby sie Grześ pobawił z Lenką ;D Lena zrobiła sie teraz bardzo kontaktowa z takimi maluchami więc mniemam że oboje by się pobawili ;D wielkie GRATULACJE że Grześ raczkuje :o brawo!!! i to że pokazuje wszystko paluszkiem :)

miłego wieczorku! :-* :-* :-* .

reklama
iza fajne krzesełko! :)

kubusiowa witaj na naszym wątku
mylovenk6.gif
:) szybko obcykasz co i jak na forum bo widzę ze to nie pierwsze twoje forum w życiu ;)

dobranoc ślązaczki :)

kubu347pucvhatekidziespa263te5.gif
.

Do góry