reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witajcie dziewczyny!

Mój malutki właśnie ma czkawkę w brzuszku ;) Ostatnio często mu się czka ale chyba to normalne widocznie juz tak łapczywie uczy się oddychania :laugh:

Iza - superowe krzesełko podoba mi się ;) Zdjęcia też fajne

Karolinna - ja też lubię naleśniki w róznej postaci ;) Zjadłabym

Diablica - fajne fotki Ola ;) już duży z niego chlopczyk

Justyna - to fajnie pooglądam sobie fotki ;)

Zaraz muszę iść robić obiadek schabowy z ziemniaczkami ;) Potem jedziemy do moich rodziców na kawkę (ja oczywiście na herbatkę). Popralam ciuszki małego dziś piorę drugą turę a jutro to wszystko poprasuję i bedę mieć z głowy :)

reklama
baska..... czkawki w brzuszku są bardziej zabawne niż poza brzuszkiem..... miłego obiadku, herbatki (ja czasami piłam kawę w ciąży... niestety to niepoprawny nałóg......)ale jadną dziennie i słabszą.....

witam drogie koleżanki :D .

My wrócliśmy z wycieczki do zoo ;D Lena pooglądała zachwycona zwierzątka a i my mieliśmy z zoo radochę ;D Najbardziej naszej córce przypadło do gustu "mini zoo" i surykatki ;D rybki też jej się podobały.W ogóle uważam że zoo jej się podobało :D

Zdążyliśmy jeszcze jak była w miarę ładne pogoda a teraz wieje okropnie i mam dość tego wiatru :p Ale skoro już siedzimy w cieple to może padać deszcz ;D

parę fotek :) (ogólnie na aparacie mamy zrobionych 114 zdjeć ale tu wkleję tylko kilka ;D )

tutaj żyrafa prze wejściem do chorzowskiego parku :)
24o4vhs.jpg

tutaj z kózką :)
24o4vnn.jpg

tutaj duuuży słoń
s322o324yr3.jpg

i groźny tygrys

tygrysxt1.jpg

mmm no to czekamy z Lenką na was :D

diablica fajne fotki :D mysz i Olo zamazani bo to pewnie tak super szybko się huśtało ;D dzielny Olo ;D

baska moja mała raczej rzadko miała czkawkę :) no i dobrze ze teraz wszystko pierzesz :D będziesz miała z głowy :)

justynka jakieś aluzje ma Liwia ;D no to do roboty trza sie wziaść ;D

iza wy śpiochy ;) (no oprócz twojego meża ;) )

miłego popołudnia!!! :) .

Karolinna super fotki, fajnie że zaliczyliście dziś zoo :) Pokazałam je mężowi a on się spytał gdzie tatuś Lenki a ja na to - robi zdjęcia ;D Wklej kiedyś jakieś foto z nim, chyba że on bardzo tego nie chce :)

Witamy po weekendzie fajne fotki. Też musimy się wybrać do ZOO jak bedzie pogoda.
Program do obróbki zdjęć mam na płytce niestety jest za duży żeby go wysłać pocztą.
Muszę iść zobaczyć kiedy jest zebranie mam przedszkolaków.
Miłej nocki ;D

Karola fajny wypad, widze ze Lenuś spodobała sie słoniowi :laugh:
u nas pogoda do bani tylko rano było fajnie i juz przed 13 sie popsuło i zimno jak diabli !!

Justyna wklej te fotki z roczku, czekamy :) U nas pogoda też do bani, zimno i wieje mimo to byliśmy na spacerku po południu.

Karolinka już o 22 jak nigdy sie obudziła, chyba ząbki  :p Może zadam głupie pytanie ale jak poznać że wyszedł ząbek? Pewnie po tym że go widać a w dotyku jest ostra igiełka? I jaką datę przyjmuję się za dzień wyjścia ząbka? Wtedy kiedy można wyczuć tą ostrą igiełkę  ::) ???

Ale tu dziś pusto, długi weekend, może jutro będzie lepiej...
Dobranoc wszystkim! Do jutra!

reklama
Jest udało sie!!!!!!! ::)

Cały dzień szwankuje u nas internet! :mad:

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny!!!!!!!!

iza1 do katowic jeździłam do lekarza który prowadził całą moją ciążę.

diablica2 pozałyśmy się juz w marcu ale z braku czasu nie pisałam, w tym czasie pisałam prace, zaliczenia, egzaminy potem obrina pracy ale już jest to za mną. Teraz jestem na etapie penetrowania całego forum.

Do góry