reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witajcie :)
A ja wpadłam sie tylko przywitać po powrocie z Mazur :) wruciliśmy wczoraj w nocy. Było rewelacyjnie :) Ale jestem strasznie padnięta :p Jak tylko ogarne się z zrospakowaniem bagaży i chwile odpoczne to naskrobię coś więcej :)

reklama
A to owoce wczorajszego spotkania w postaci fotek:
Pogaduszki Basi i Karolinki:

Ładnie wyglądają z dzidzią prawda? Już niedługo też ich to czeka :)

Kurcze nie wiem czemu te drugie zdjecie takie małe ???

Czarnulka witaj! Fajnie że jesteś, właśnie wczoraj rozmawiałyśmy z Basią o Tobie że dawno Cie nie było :)

baska ...... ja jeszcze nie wiem, ale na ostatnim USG chyba widzieliśmy z mężem siusiaka, zresztą większość znajomych mówi do brzusia JEREMI, i mimo, że wsztsko wskazyje na chłopczyka, to chyba w głębi duszy wolałabym dziewczynkę .... Może będę trywialna, ale przedewszystkim chciałabym mieć dziecko zdrowe, w dalszej kolejności grzeczne, a jeśli to się sprawdzi to już mi naprawdę obojętne jest, czy to chłopczyk czy dziewczynka :D Niemniej jednak chcemy znać płeć i na USG na początku września gin obiecał poszukać :D :D :D

czarnulka ... widać, że doświadczona mama jesteś ..... ja to na 2 tygodnie przed porodem to bym się nigdzie nie ruszała, a ty właśnie z Mazur wracasz ... no no no .... przypomnij mi to gdy ja będę w 38 tyg. ;) ;) ;)

Czarnulka - witaj po wczasach. Zastanawiałam sie czy może już nie urodziłaś ale jak widzę wrócilaś jeszcze z brzuszkiem. Teraz to musisz juz szykować sie do porodu ;) Wikusia będzie miała siostrzyczkę chyba że gin się pomyliła i będzie miała braciszka ;)

Karolinna - spotkanko się udało. Dojechali do nas szczęśliwie. Karolinka jest słodka. Mąż troszkę się z nią pobawił i widzę, że świetnie daje sobie radę z takimi małymi dziećmi :laugh: Przywieżli nam prezencik....bardzo fajny "Pamiętnik niemowlaka" :laugh: mąż będzie tam go uzupełniał bo ma ładne pismo więc mały jak dorośnie będzie mial fajną pamiątkę.

Justyna - to fajnie że Liwia zainteresowała się szmatą będzie ci podłogi myła :laugh: Czekamy na zdjęcia z roczku :)

MariaOla - rozumiem cię.....ja od początku wiedziałam,że to chłopczyk ale jak miała robione usg i lekarz spytal czy chcemy znać płeć dziecka miałam nadzieję, ze to dziewczynka. Szczerze jak powiedział mi, że to chłopczyk nie było takiej we mnie strasznej radości troszkę mialam nadzieję. Ale z dnia na dzień zaczęłam strasznie się cieszyć,że to chłopczyk i najważniejsze żeby był zdrowy. Także naprawde nieważna jest płeć dziecka tylko jego zdrowie. A chłopcy jak i dziewczynki są śliczne :)

Dziś własnie wzięłam się za pranie wszystkich ciuszków i pieluch malutkiego. Trzeba powoli już poprać i poprasować. Niedługo pójdę na spotkanie z położną i zobaczę salę tam w szpitalu gdzie będę rodziła. Mówię wam zaczynam się bać.........ale z drugiej strony chciałabym mieć już malutkiego calego i zdrowego koło siebie :laugh:

hej :)

czarnulka a jednak z brzuszkiem wróciłas :) wyprawka była wzięta nie potrzebnie :)

baska ładnie razem wyglądacie :D

iza gratulacje ze Karola była taka grzeczniutka :)

jakiś dziwny dzisiaj dzień,szkoda ze od rana nie jest tak ładnie na dworze :p .

Karolinna - dziękuję ;)

Coś pusto dziś na bb... Ja zaraz idę odgrzewać obiadek. Rosołek z makaronem a na drugie kluski z mięsem w sosie ;)

Karolinna - Karolinka dziękuje :) musze przyznać że jak do tej pory nie mogę narzekać na moją córcie :) i oby tak dalej :) ale nie mogę jej za bardzo chwalić bo się skitra :p Mąż Basi naprawdę ma podejście do dzieciaczków :)

A my właśnie wróciłyśmy ze spacerku, zjadłam obiadek a mała fika w łóżeczku :D A jak szłyśmy na spacer to musiałyśmy się wrócić bo dzwoniła kurierka, która przywiozła krzesełko do karmienia :laugh: Hurra!!! Jest bardzo fajne, ale dziwna ta dostawa, nie dostałam potwierdzenia wysyłki, ale najważniejsze że już jest, dobrze że nie zaszłyśmy daleko. Karolinka już w nim siedziała ;D ale tylko na chwilkę :) bo wiadomo że jeszcze dobrze nie siedzi.

Czarnulka faktycznie w Twoim stanie wakacje na Mazurach to nie lada wyczyn :) Napisz jak było, wypoczęłaś?

reklama
Witam, witam!
My jeszcze na wakacjach. Jarek dojechał i trochę techniki ze sobą przywiózł :) :D ;D Bardzo się za Wami stęskniłam

Grześ nauczył się raczkować ;D i wogóle zrobił duże postępy. Na wszystko pokazuje palcem, śmiesznie to wygląda :)

baśka, mariOla popieram karolinnę że trzeba zachować umiar i trochę zdać sie na instynkt, jak coś niepokoi to sprawdzić.

Qrcze muszę kończyć

Do góry