• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
czarnulka bidulka, o co chodzi, czemu nie rodzi, a ja kciuki trzymam i prę i się nadymam ;) :laugh: :laugh:

Karolinna wszystkie pewnie trzymają kciuki i ciężko im pisać ;)

reklama
blubery .. niestety ja z Bytomia, a i tak wszystko przede mną ;)

DOBRANOC Idę do łóżeczka pocieszę się jeszcze maleństwem i może rano będą jakieś wieści od czarnulki

Blubery - ja też nic nie wiem, więc niestety Ci nie pomogę :( Ja rodziłam w Katowicach :)

Czarnulka bidulka oby jak najszybciej było po wszystkim, trzymamy kciuki!

Karolinnko ja jade na spotkanko banką bo tak mi wygodniej, jakoś wolę tramwajem, ale mogę to zmienić, a Ty jakim autobusem jedziesz? Staje też u mnie - na Kościuszki, przy pętli ??? Jak tak to daj znać to pojedziemy razem. Chyba tylko 51 jedzie w ten kierunek.

Mokkate co tam u Was? Odezwij się jak będziesz miała więcej czasu. Ja dziś byłam tak późno na spacerku bo wcześniej padało  :P Napisz jakie postępy robi Martynka, siedzi już? A co już jej dajesz do jedzonka? Karolcia wciąż tylko na piersi.

Dziś coś główka mnie boli nie wiem od czego :( wypiłam nawet kawkę ale nie pomogła. Fajnie ze spotykamy się w sobotę, ale coś mam przeczucia że nie będzie nas zbyt dużo :( Oby tylko pogoda dopisała.

Karolinka znowu pakuje rączki do buźki ale na razie nie widze żeby cosik miało się wykluć, trochę się boję bo górne ząbki podobno trudniej wychodzą, dzidzia gorzej znosi. Mam nadzieje że reszta ząbków wyjdzie tak jak te dwa :) bezproblemowo. Powiedzcie mi te bardziej doświadczone mamusie jak długo może trwać zanim wyjdą następne ???

Dobry wieczór!

czarnulko myślami jestem z Tobą, trzymaj się Kochana!!!

To prawda Grześ to duży już chłopak ;) :D

karolinna dalej boli ???

anian do końca tygodnia jestem w Knurowie, może umówimy się na spacerek ??

mariaOla ale fajnie poczuć kopnięcia!! Pamiętam że całą niedzielę przleżałam z rękami na brzuchu, czekając na kopniaczki i też nie byłąm ich pewna, ale następnego dnia już wiedziałam że to jest to! Cudne uczucie :D Mam nadzieję że jesteś pokopana ;) :P

iza Grzesiowi kolejne ząbki wyszły po miesiącu, ale różnie to bywa :)

Blubery też Ci nie pomogę

baśka u mnie jest występuje taka zależność, że im więcej teoretycznie mam czasu tym mniej tu jestem

o matko bedzie dzidzia Czarnulki !!!! ale sie stresuje autentycznie !!! normalnie czekam z niecierpliwością !!! Czarnulka TRZYMAM KCIUKI I TAK JAK MARIAOLA NAPISAŁA PRZEĆ BEDZIEMY Z TOBĄ !!!!!

i nie wiem co pisać przez tą CZarnulkę :)

Witam mamuśki my dzisiaj mieliśmy debiut na hulajnodze. Mała zasuwa jak nie wiem co.Wsiadła i jeździ a myslałam że długa droga prze nami z tą jazdą a tu niespodzianka samouk czy co?

W sklepie za 2zł kupiłam córce damską torebkę ale komicznie z nią wygląda jutro zrobię zdjęcia to je wkleję.

Oj Czarnulkawrzesień się zbliża czekamy na wiadomości.

Ostatnio nie mam zbyt dużo czasu na pisanie,
ale staram się Was czytać regularnie, żeby być na bieżąco ;D
Do końca tygodnia mieszka u nas teściowa i załatwiamy wszystkie sprawy.
Nawet nie przypuszczałam ile papierków trzeba w urzędach pokazać, żeby coś załatwić....
Człowiek składa się z samych cyfr (nipy, pesele, daty, numery....) :P

Martynka podciąga się do siedzenia, ale jeszcze nie zawsze potrafi utrzymać się w tej pozycji
(śmiesznie to wygląda) :laugh:
Ząbków brak, za to potrafi pluć, produkować bańki ze śliny i wydawać śmieszne odgłosy.
Wciąż na piersi i tylko na piersi.... ale już niedługo, bo we wrześniu kończy pół roku.
Wczoraj po raz pierwszy korzystałam z poradni laktacyjnej
(to te numery telefonw, które nam dali w szpitalu), bo zatkał mi się kanalik na 4 dni ;D
i musze powiedzieć, że rada pomogła.
Aż żałuję, że wcześniej nie korzystałam z ich porad...

Mam nadzieję, że spotkanie się uda (piszę się na następne)
Gratuluję nowych umiejętności dzidziolków, kopniaczków i zębolków. :) :) :)

Czarnulka- trzymam mocno kciuki, żeby było szybko!!!!!

Karolina - polecam Ci moją dentystkę. Super babka i ma podpisane z NFZ.
Ja robię zęby w znieczuleniu (to niestety nie jest refundowane)

Iza- musimy się kiedyś spotkać, bo ostatnio nie zdążyłam zobaczyć nowego nabytku Karolinki
(chodzi mi o ząbki....) :)

Pozdrawiam!!!!!! :)

Dzieńdoberek ;D

Wciąż brak wieści od Czarnulki :( Myślałam, że jak rano wstanę to na BB będzie impreza na całego i kilka stron do nadrobienia, a tu ciiiiiszaaa  ;) Nic to, uzbrajam się w cierpliwość, i ściskam kciukole.
A właśnie, czarnulka ma mieć syna czy córeczkę ???

Wczoraj pół dnia przeleżałam, co rusz przykładając ręce do brzusia to z jednej to z drugiej strony, podobnie jak ty mmm  :laugh:. Maleństwo nasze strasznie się wierciło, aż miło, lecz niestety, gdy tylko mąż przykładał rękę, jakoś wszystko cichło i oczywiście bidula nic nie wyczuł. Na uspokojenie powiedziałam mu, że maleństwo jest wciąż maleńkie, ale jak podrośnie to napewno poczuje.
A kiedy w waszym przypadku tatusiowie poczuli maluszka ???

Jeszcze raz dzięki wszystkim gratulującym  ;D

martaglo .... jasne wklej fotki !! A twoja panna jeździła na hulajnodze z torebką na ramieniu ... tak ?

mokkate .... nie tylko człowiek, ale wszstko co nas otacza składa się z cyfr - tak uważają matematycy ;)

reklama
hej dziewczyny :)

nadal nie mam wieści od czarnulki ,może już po wszystkim tylko z wrażenia aż zapomnieli nas powiadomić :D

mokkate ja mogę mieć leczone zęby bez znieczulenia ale wyrywania nienawidzę a wczoraj musiałam :P a gdzie chodzisz do dentystki?

mariaola wg usg czarnulka ma mieć druga córeczkę ale różnie to z tym bywa ;) mój mąż tego samego dnia co ja poczuł ruchy Lenki :) udało mu sie od razu :)

mmm dzięki za troskę :-* ja myślałam ze ty juz jesteś w sonsnowcu a ty w knurowie ?

ale pogoda....a ja musze isć do pediatry po receptę na mleczko ::) niech chociaż przestanie padać!!! :)

miłego dnia :).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry