witam!!
czarnulka - [
b]Wszystkiego najlepszego w 3 rocznicę ślubu , obyscie dzisiaj tulili w ramionach wasz prezencik [/b] ;D
blubery - niestety nie pomoge ci, ja rodziłam w Żorach - polecam - fajny personel

, mieszkasz w Rybniku?
mariaola - znasz juz płeć dziecka? ponoć, że jak dziecko w brzuszku ukłąda sie częściej na lewej stronie to znaczy, że urodzi się chłopak - u nas sie to sprawdziło

, a USG potwieredziło więc strzal w dzisiątke brawo dla mojego ginek. ;D
karolinna - boli jeszcze/ :
gratulacje na nowe zębolki!!!!! u naszego Kubusia niestey brak, chociaz dzisiaj bradzo niespokojnie spał, co godz. pobudka z płaczem a dziasełka mocno nabrzmiłałe, czy to może oznaczać że żąbki tuż tuż.. ;D
A teraz wam opowiem co sie mi wczoraj wydarzyło ( na sama myśl chce mi się znów płakać!!)....
wczoraj po zakupach z siostrą i z Kubusiem zaparkował auto pod blokiem i siostra chciała iść z małym na spacerek, więc ja wysiadając z auta bach zatrzasłam drzwi i wypakowałam wózek z tylniego siedzenia- zaznacze że Kuba siedzi w fotelika z przodu bo z tyłu przez wózek zostaje jedno miejsce wole wiec siedziała tam moja siostra- i w tym samym momencie zatrzasłyśmy obydwie drzwi i.............. KUBA ZOSTAŁ W ŚRODKU ZAMKNIĘTY a kluczyki.............no właśnie zsotały w samochodzie razem z torebkami i telefonami!!!!!!!! i szok sąsiedzi (mój mąż był w pracy na 14) szybko zaczel próbować wyciągnąc szybe zrywajac uszczelki wokóoł szyby ale na złość nic (jak sie chcesz włamać do swojego samochodu to nie da rady a jak ktoś inny to fik mik i juz po samochodzie) a KUbus siedizłą nawet spokojny ale niestety jego cierpliwość prysła i był płacz więc na przemian z siostra zabawiałyśmy go przez szybę, a szyba ani rusz, ja juz prawie byłm w histerii!! :-[ w końcu mówie zeby wybili boczna szybke od strony kiierowcy (zreszta mówiłam od początku żeby nie bawic sie z wyciąganiem), no więc szyba prach i szybko wyciągnęłam Kubusia i przytuliłam go mocna ze łzami, a synus troszke jeszcze popłakał i po chwili zaczął sie smiac..
Dlatego mamausie uważajcie na wszystkie zamki, zatrzaski itp.........
mąż powiedział że od razu mieli wybijać szybę a nie męczyć małego......, a moje ferrari no i rzecz jasna Kubusia (czerwony matizek

) jest juz u mechanika, więc moze jutro bedziemy mieli go z powrotem.
wczoraj tylko poczytałam wasze posty ale nie miałam sił nic napisać
narka