reklama
MariaOla melduję się codziennie i będę tak z pewnością robić każdego poranka dopóki nie wywiozą mnie na porodówkę, wię c napewno się zorientujecie 
kubusiowa no ja nadal jestem w wersji 2w1, ale dzisiaj w nocy myslalam ze juz pojedziemy bo bole mialam coraz silniejsze i nic nie pomagalo, az tu nagle....przeszlo
a upał mnie dobija; nogi mam jak hipopotam i jest coraz ogrzej a z kazdym dniem dochodzi takze coraz wiekszy bol kregoslupa
nic tylko usiasc i plakac ze porod nie chce sie zaczac :
baska jestem, jestem, jestem !!! i niestety nie rodze
poprostu teść przyniosl dzisiaj z lasu cala ogromna reklamowke grzybow i musialam to wszystko obrac i obgotowac, no a potem trzeba bylo zrobic obiadek dla calej rodzinki, ehhh... juz nie mam sily na nic a gdzie tam dopiero na gotowanie-zwlaszcza ze ja nie lubie gotowac
Ty sobie naprawde zrobisz cos powaznego do tego porodu wiec lepiej faktycznie usiadz przed komputerkiem albo poloz sie w lozeczku i nic nie rob, a obok łóżka przechodz ostroznie
karolinna nie denerwuj sie lepiej ze mna, bo dopiero zaczynam sie stresowac :laugh: a pogoda na spacerek z dzieckiem faktycznie idealna, ale nawet gdybym teraz urodzila to zanim wyjde ze szpitala to nic juz z tego nie bedzie, bo podobno od przyszlego tygodnia ma przyjsc ochlodzenie i nici ze spacerku z Oliwka
ewcik na razie nie ma czego gratulowac bo wszystkie brzuchatki nadal sie tocza.. ;D
kubusiowa no ja nadal jestem w wersji 2w1, ale dzisiaj w nocy myslalam ze juz pojedziemy bo bole mialam coraz silniejsze i nic nie pomagalo, az tu nagle....przeszlo
baska jestem, jestem, jestem !!! i niestety nie rodze
karolinna nie denerwuj sie lepiej ze mna, bo dopiero zaczynam sie stresowac :laugh: a pogoda na spacerek z dzieckiem faktycznie idealna, ale nawet gdybym teraz urodzila to zanim wyjde ze szpitala to nic juz z tego nie bedzie, bo podobno od przyszlego tygodnia ma przyjsc ochlodzenie i nici ze spacerku z Oliwka
ewcik na razie nie ma czego gratulowac bo wszystkie brzuchatki nadal sie tocza.. ;D
M
MariaOla
Gość
Kubusiowa .... ukochaj Kubusia od cioci Mariolki (może pomoże)
Ewcik .... remoncik ...eh ... u mnie też wciąż coś remontujemy i odnawiamy i tak już chyba z dwa miesiące, a końca nie widać :
Teraz mieliśmy trochę przerwy, ale niebawem ruszamy dalej. Wszystko idzie jak krew z nosa, bo tylko w weekendy i generalnie mam w domu sajgon.
Mokatte ... jak ty się masz dobrze z tą Darią ... potrafi się zająć dzieciołkami i piąteczki przynosi ... zuch dziewczyna ... a może Daria Czarnulkę czasem odwiedzi
a wtedy będzie mogła nas częście odwiedzić 
Basiu .... ty faktycznie lepiej się nie ruszaj aż do rozwiązania
A nóżkę już dmucham........
Ewcik .... remoncik ...eh ... u mnie też wciąż coś remontujemy i odnawiamy i tak już chyba z dwa miesiące, a końca nie widać :
Mokatte ... jak ty się masz dobrze z tą Darią ... potrafi się zająć dzieciołkami i piąteczki przynosi ... zuch dziewczyna ... a może Daria Czarnulkę czasem odwiedzi
Basiu .... ty faktycznie lepiej się nie ruszaj aż do rozwiązania
A nóżkę już dmucham........
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Czarnulka - dzięki za radę. Jak będę miala wieczorem gorączkę to wezmę apap. Dzwonilam do gina i potwierdził, że można wziąść apap 
MariaOla - a żebyś wiedziała ja chyba nic nie mogę robić ani chodzić sama. Własnie obierałam jabłko ze skórki i dziablam się nozem w palec. Nie wymyślam...tylko normalnie już nie mogę uwierzyc, ze czego się dotknę to kończy się to krzywdą na moim ciele ;(
Kubusiowa - ucaluj Kubusia od cioci Basi
Może weż jakąś książeczkę i poczytaj mu...
MariaOla - a żebyś wiedziała ja chyba nic nie mogę robić ani chodzić sama. Własnie obierałam jabłko ze skórki i dziablam się nozem w palec. Nie wymyślam...tylko normalnie już nie mogę uwierzyc, ze czego się dotknę to kończy się to krzywdą na moim ciele ;(
Kubusiowa - ucaluj Kubusia od cioci Basi
Basiu skoro czego sie nie dotkniesz konczy sie krzywda na Twoim cielie to widocznie jest to znak ze masz odpoczywac i niczego nie robic poki mozesz
potem CI sie skonczy okres leniuchowania i jeszcze sie narobisz ;D
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Luczynka - już nic nie robię. Siedzę sobie i odpoczywam. Jedynie tylko będę musiała zrobić kolację męzowi bo przyjdzie z pracy to będzie napewno glodny
Malutki mi się wierci i czkawkę mial a jak tam twoja kruszynka??? Masz juz wózek kupiony??? A lóżeczko masz już ubrane???
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Czesc Dziewczynki!! Ja jestem z Zabrza. Mama jeszcze nie jestem, dopiero w styczniu 23, jak dobrze pojdzie.
Sa tu jakies przyszle mamy z Zabrza, jest ponad 400 stron i jakos ciezko mi w nich szukac bratnich duszy. pozdrawiam serdecznie.
Basiu ja juz mam wszystko dla mojej Malej, wozek kupiony, ubranka wyprane i wyprasowane, łóżeczko ubrane, poprostu wsio...!!
Tylko ze Jej sie nie spieszy, ehh... Ale widocznie jest Jej tam dobrze
A dzisiaj jest wybitniw spokojna, prawie sie nie rusza, czasami czuje jak gdzies tam sie przekreca ale bardzo delikatnie. No i jak znam juz Ją to pewnie szalec zacznie wieczorem przed samym pojsciem spac 
aph Witaj na forum! Napisz nam cos wiecej o sobie
Ja niestety nie jestem z Zabrza ale calkiem niedaleko bo z Rybnika 
aph Witaj na forum! Napisz nam cos wiecej o sobie
reklama
kubusiowa
Fan(ka)
Kubuś dziękuje za całuski od cioteczki Basi i Mariolki a książeczka chociaż bardzo lubi to w takich chwilach nie pomaga.
Maluszek juz śpi poprostu był wykończony a ja szybciutko lece posprzatać bo w pokoju sajgon wszystko wywalone na podłodze.
aph - witamy u nas, ja jestem z Żor, ale mimo to zgłasam sie na bratnia duszę zreszta wszystkie po to tu są opowiadaj o sobie i maluszku ;D
wpadne później
Maluszek juz śpi poprostu był wykończony a ja szybciutko lece posprzatać bo w pokoju sajgon wszystko wywalone na podłodze.
aph - witamy u nas, ja jestem z Żor, ale mimo to zgłasam sie na bratnia duszę zreszta wszystkie po to tu są opowiadaj o sobie i maluszku ;D
wpadne później
Podziel się: