Dziewczyny ale żeście naprodukowały. Miałam do nadrobienia prawie 4 strony

Wpadła dzisiaj póżno po pierwsze rano miałam wizytę teściuff a po drugie męża wyprawiłam do pracy po trzecie godzinę zajęlo mi odblokowywanie kompa (wyrzucę go chyba na śmietnik) po czwarte pół godziny nadrabiałam to co naprodukowałyście.
Dziewczyny dalej jestem 2 w 1. Jeszcze nie znalazlam się na porodówce ale miło, że się o mnie martwicie

Trzeci paluszek u nogi zrobił mi się wczoraj wieczorem fioletowy, jak mąż przyszedł to aż mi go dmuchał i calował :laugh:
Paluszek u dłoni w lepszym stanie po ucięciu się jak obierałam jablko

Kolacyjkę wczoraj zrobiłam mężowi bezpiecznie...nic sobie już nie zrobilam.
Kubusiowa - Kubuś prześliczny. Ma takie fajne włoski. Już nie sprzątaj tyle bo na tych zdjęciach normalnie widać jaki masz blysk w mieszkaniu

Powiem ci tyle...że ja też tak lubię czysto bo tak zostałam wychowana (mam to po mamie

) Czekam na fotki nowego krzesełka Kubusiowego i oczywiście ciebie wyszykowaną na imprezę w lokalu
Iza - jak znajdę sie na porodówce to napewno myślę, ze cię powiadomię, ze jadę albo już tam jestem

Fajnie, ze Rysiu coś wymyślił moze teraz Karolinka nie bedzie już tak marudna
Mokatte - słodka Martynka, pięknie popatrzyć na taką dwójeczkę dzieci. Widać Daria bardzo kocha swoją malą siostrzyczkę
Karolinna - musisz uważać tak jak mówi mokatte, żeby ci Lenka na spacer nie wyszła

Jak tam @???
MamaBoo - ja też nie dostałam listy
MariaOla - dziwne te sny, ja miałam może tylko 3 sny związane z ciążą. Jeden taki, że byłam przed porodem a wogóle brzuszka nie miałam. Drugi to byl poród bardzo szybki i krótki ale dziecka nie było a trzeci to jak rodziłam w domu też szybko moja mama odbierała poród i widzialam malutkiego ślicznego chlopczyka miał troszkę czarne wloski (my mamy ciemny blond) i chcialam jechać z małym do szpitala by go przebadali a mama moja mówi, ze nie trzeba bo widać że zdrowe dziecko. Niewiem co te sny oznaczają ale nie interpretuję ich.
Karlam - zaraz bedę oglądala twoje zdjęcia
Trysia - napisz jak bylo na wczasach i oczywiście co z Kicią???
MMM - ciekawe co to zalatwiacie. Ja stawiam, ze mieszkanie dostaliście bo o ile pamiętam jesteście na liście oczekujących chyba, ze z kimś pomyliłam. Wiem, że Karolinna też jest na liście oczekujących
Ewcik - tak powiem, ze zaczynam odliczać dni i godziny. Zastanawiam się kiedy malutki zawita na świat, ale wydaje mi się, ze chyba przyjdzie z początkiem pażdziernika. Szczerze wolałabym we wrześniu bo podoba mi się ten miesiąc. Jestem strasznie ciekawa jak wygląda, do kogo jest podobny. Na zdjęciu widzę, ze twoj jest podobny do Ciebie. Mam racje???
Luczynka - widzę, ze zmienilaś suwaczek i powiem ci, ze tak powinien wyglądać wg ostatniej miesiączki

Ja też jeszcze 2 w 1 więc pociesz się tym

Cierpliwości już niedługo
Ja też bym chcętnie się z wami wszystkimi spotkała ale chyba nie dam rady

Ale cieszy mnie, ze jak kiedyś się spotkamy to też będę mamusią i będę mogła się pochwalić swoim synusiem
Zaraz wezmę się troszkę do sprzątania mieszkanka. Będę sprzątała pomału żeby sobie krzywdy nie zrobić

W przyszłym tygodniu może ubiorę łóżeczko małemu. Zobaczę jeszcze najpierw mąż musi umyć tam okno