reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
KArlam no chyba sobie żartujesz ???? Ja też mieszkałam przez 14 lat na Curie :D :D :D :D
I chodziłam do SP14 :) Ale ja mlodsza o ciut, bo w wieku Kasi Sosny :) Ale ja ze zdjęć to Cię nie kojarzę - nie wiem dlaczego ...
Karolinna o co chodzi z tym pogrubieniem ? :) A MariaOla dostała inną listę, bo jej wysłałam dopiero dzisiaj, bo wczoraj ie miałam czasu no i musiałam ją pisać na nowo :)
Zaraz idę do domciu - yeaaaah  ;D
Luczynka sprawzdałam na wrześniówkach - nic tam nie ma, zeby Basia urodziła, ale kto wie ???
Urodzisz, urodzisz - spokojnie :)

reklama
Dziewczyny ale żeście naprodukowały. Miałam do nadrobienia prawie 4 strony :( Wpadła dzisiaj póżno po pierwsze rano miałam wizytę teściuff a po drugie męża wyprawiłam do pracy po trzecie godzinę zajęlo mi odblokowywanie kompa (wyrzucę go chyba na śmietnik) po czwarte pół godziny nadrabiałam to co naprodukowałyście.

Dziewczyny dalej jestem 2 w 1. Jeszcze nie znalazlam się na porodówce ale miło, że się o mnie martwicie ;)
Trzeci paluszek u nogi zrobił mi się wczoraj wieczorem fioletowy, jak mąż przyszedł to aż mi go dmuchał i calował  :laugh:
Paluszek u dłoni w lepszym stanie po ucięciu się jak obierałam jablko ;)
Kolacyjkę wczoraj zrobiłam mężowi bezpiecznie...nic sobie już nie zrobilam.

Kubusiowa - Kubuś prześliczny. Ma takie fajne włoski. Już nie sprzątaj tyle bo na tych zdjęciach normalnie widać jaki masz blysk w mieszkaniu ;) Powiem ci tyle...że ja też tak lubię czysto bo tak zostałam wychowana (mam to po mamie ;) ) Czekam na fotki nowego krzesełka Kubusiowego i oczywiście ciebie wyszykowaną na imprezę w lokalu ;)

Iza - jak znajdę sie na porodówce to napewno myślę, ze cię powiadomię, ze jadę albo już tam jestem ;) Fajnie, ze Rysiu coś wymyślił moze teraz Karolinka nie bedzie już tak marudna ;)

Mokatte - słodka Martynka, pięknie popatrzyć na taką dwójeczkę dzieci. Widać Daria bardzo kocha swoją malą siostrzyczkę ;)

Karolinna - musisz uważać tak jak mówi mokatte, żeby ci Lenka na spacer nie wyszła :) Jak tam @???

MamaBoo - ja też nie dostałam listy :(

MariaOla - dziwne te sny, ja miałam może tylko 3 sny związane z ciążą. Jeden taki, że byłam przed porodem a wogóle brzuszka nie miałam. Drugi to byl poród bardzo szybki i krótki ale dziecka nie było a trzeci to jak rodziłam w domu też szybko moja mama odbierała poród i widzialam malutkiego ślicznego chlopczyka miał troszkę czarne wloski (my mamy ciemny blond) i chcialam jechać z małym do szpitala by go przebadali a mama moja mówi, ze nie trzeba bo widać że zdrowe dziecko. Niewiem co te sny oznaczają ale nie interpretuję ich.

Karlam - zaraz bedę oglądala twoje zdjęcia ;)

Trysia - napisz jak bylo na wczasach i oczywiście co z Kicią???

MMM - ciekawe co to zalatwiacie. Ja stawiam, ze mieszkanie dostaliście bo o ile pamiętam jesteście na liście oczekujących chyba, ze z kimś pomyliłam. Wiem, że Karolinna też jest na liście oczekujących ;)

Ewcik - tak powiem, ze zaczynam odliczać dni i godziny. Zastanawiam się kiedy malutki zawita na świat, ale wydaje mi się, ze chyba przyjdzie z początkiem pażdziernika. Szczerze wolałabym we wrześniu bo podoba mi się ten miesiąc. Jestem strasznie ciekawa jak wygląda, do kogo jest podobny. Na zdjęciu widzę, ze twoj jest podobny do Ciebie. Mam racje???

Luczynka - widzę, ze zmienilaś suwaczek i powiem ci, ze tak powinien wyglądać wg ostatniej miesiączki ;) Ja też jeszcze 2 w 1 więc pociesz się tym ;) Cierpliwości już niedługo  :D

Ja też bym chcętnie się z wami wszystkimi spotkała ale chyba nie dam rady :( Ale cieszy mnie, ze jak kiedyś się spotkamy to też będę mamusią i będę mogła się pochwalić swoim synusiem :)

Zaraz wezmę się troszkę do sprzątania mieszkanka. Będę sprzątała pomału żeby sobie krzywdy nie zrobić ;) W przyszłym tygodniu może ubiorę łóżeczko małemu. Zobaczę jeszcze najpierw mąż musi umyć tam okno ;)

Witaj Basiu! Milo ze jestes, bo gdybys Ty tez juz urodzila to chyba popadlabym w paranoja :( A juz i tak jestem bliska obłędu ;)
Suwaczek zmienilam, bo nie wierze juz, ze urodze w tym tygodniu, choc moj lekarz twierdzi, ze powinnam, ale jak sama wiesz z lekarzami i tymi ich teoriami roznie bywa. Mam jednak cicha nadzieje ze urodze predzej niz za 10dni ::)

basiu .... a ja myślałam, że się schowałaś pod łóżkiem, by sobie nic nie zrobić ;) A snów moich to też nie interpretuję, bo bym się bała

Luczynka ... :) jak słoń mówisz, a więc masz jeszcze ponad dwa lata czasu ;) A jak za 10 dni nic, to znów zmienisz suwaczek ;) <żarcik>

Karolinna .... spoko już mam nazwisko, MamaBoo mi dosłała na priv ... pewnie się gdzieś zgubiło, bo ja dziś listę dostałam :p

Wpadłam w trakcie sprzątania ;) Wiecie co zrobiłam zepsulam czajnik do gotowania herbaty :( Czyścilam go bo jest ze stali nierdzewnej i chciałam otworzyć pokrywkę, pociągnęłam mocno bo było przyschnięte i urwał mi się uchwyt :( Muszę poszukać dobrego kleju żeby to przykleić :(

Zaraz będę prasowała bo mam kupkę prania i mam nadzieję, że nie przypalę :laugh:

Cosik nie za dobrze się czuję, katarek dalej mam, ale jest mi jakoś troszkę niedobrze a słyszałam, ze przed odejściem wód płodowych czasem tak się dzieje???

Dziewczyny gdzie się podziewacie od jutra nie bedzie forum a wy zamiast siedzieć i korzystać to będziecie chcialy dopiero jak go nie bedzie....

Hej!

Faktycznie,mieszkanko załatwiamy, ale nie byliśmy na żadnej liście :) Już niedługo będę pisać że mieszkam w Katowicach :D , jutro finalizujemy umowę :)

Basem ze strony aqua-kids jest w Sosnowcu i za jedne zajęcia wychodzi 23 zł i wtym semestrze będzie 12 zajęć :)

no to kiedy spacerek w parku kościuszki ?? jak w następnym tygodniu to może uda nam się wybrać, bo potem to już prawdopodobnie nie będzie żadnych szans :(

brzuchatki odpoczywajcie dziewczyny ile sie da bo potem moze byc roznie :D

kubusiowa Kuba śpi rewelacyjnie, ja też tak chcę! ;)

MariaOla Grześ śpi z nami, chcesz łóżeczko ?? jest właściwie nieużywane :)

baśka nie doczytałam co sobie zrobiłaś, ale uważaj na siebie :)

mokkatka rodzinkę masz świetną :)

karolinna czyżby Wam się coś kluło ;)

a ja dostałam pierwsżą @ po ciązy i do tego strasznie obfitą, wrrr a tak mi było dobrze bez.........

forum zamykają, a jak sie okaze że da się bez niego żyć ??? :p

Dziewczyny dzisiaj już mnie nie będzie bo ide na filmik Zagubieni2 a potem mężuś przychodzi także nie produkujcie dzisiaj już dużo :) Jutro forum nieczynne a więc do 18.09 Papa Trzymajcie się!!!

reklama
baśka właśnie sprawdziłam film ten dopiero o 20:40 jeszcze może się coś tu ruszy ;) no i co do mieszkanka miałaś rację :D

Do góry