reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Wszystkiego naj...dla Kubusia z okazji skończenia 8 miesięcy ;)

Dziewczyny moze się zdażyć tak, że albo ja albo Luczynka do poniedziałku się rozdwoimy ;) Luczynka dziś się nie zameldowała jeszcze więc niewiadomo czy już nie jest rozdwojona :) Dostałam dziś smsa od koleżanki, ktora ze mną pracuje i też jest w ciąży. Miala termin na 10.09 i własnie urodzila córeczkę Julkę 58 cm i 3900gr :) Teraz czas na mnie. Szczerze moje maleństwo przez weekend musi poczekać teraz bo polożna znajoma będzie na weselu w Zakopanem i w poniedzialek wraca. Mam jakieś dziwne uczucie czasami w kanale rodnym, jakby albo mały mi tam rączkami coś robil albo to są jakieś skurcze. Już sama niewiem :(

reklama
Baska- no Ty sie nie wygłupiaj ;), jak to? będziesz rozdzic bez nas? :laugh: ;) :laugh: ;)

Karlam- i tak życie nas uczy obojętności. Może nie zycie, a ludzie...
Ech, szkoda słów... :(

Karolinna ..... i wykorzystuję swój stan jak tylko mogę :)
Znalazłam firmę z oknami i za 857 wymienią mi łącznie z parapetami i na 3.10, więc super, ale ... chcieli bym już do nich jechała, spisać umowę i wpłacać zaliczkę, więc zabiadoliłam, że ja w ciąży to już spokojnie, niech się Pani nie męczy, to zaraz wysyłam do Pani kogoś na pomiar i umowę spiszecie na miejscu, jakby Pani miała zaliczkę to fajnie, jak nie to po robocie Pani całość zapłaci ..... no żyć nie umierać :) Zresztą z panelami mam to samo, robota nagrana, pomiar zrobiony, wszystko na telefon i bez żadnych zaliczek się obyło ;D

KOCHAM TEN STAN

Baśka .... u nas na styczniówkach też miałyśmy jakiś czas temu takie wrażenie, że nam dzieciaczki grzebią zbyt nisko ;), prawda Karlam ?

Karlam ... ty się słonko nie denerwuj, ja cię proszę :)

Luczynka .... proszę o meldunek, bo zacznę myśleć ;)

karolka jesdnak nic @ ;D
karlam nie przejmuj sie, szkoda gadac

KUBUSIU ;D WSZYSTKIEGO ;D NAJLEPSZEGO ;D DUżO ;D ZDRóWKA ;D Z OKAZJ JUTRZEJSZEGO śWIETA

Ide doprawić pomidoroche bo Oliwia ją uwielbia ;D ;D

no gmeraja nam dzieciaki tam gdzie nie trzeba :) troche mnie to martwilo :) ale po wczorajszym usg juz nie :) widzialam dokladnie jak malec wierzga nogami w dole brzucha i stad to smyranie :)) hehhehe

no staram sie nei denerwowac ale jakos chyba zbytnio wszystko biore do siebie :) ucze sie teraz dystansowania ;)

MariaOla - mnie mały caly czas rusza się niziutko i wiem jakie to uczucie...natomiast to co mam od wczoraj wieczora to jest coś innego jest już bardzo nisko i trudne do opisania ;)

Dzien doberek!

Ja szybciutko sie melduje, posty na szybko przeczytane od rana duzo klikacie. A ja od rana mam już kłopoty z zalogowaniem sie na bb.
Kubus dziękuje za życzonka zza dużo zdrówka najbardziej bo rano znów gorączka 38 ale nawet nie jest tak bardzo marudny, ale na spacerek to wyjdziemy bo pani doktor pozwoliła.

mariola - wykorzystuj ten stan póki możesz a co! ;D, na to sie duzo ludzi łapie :p

mamaboo - wyslę ci fotki jakie sa na wątku na na priv żebyś nie była pokrzywdzonka kochana ;)

mokkate - "se" ;D pani dała rade z cwaniaczkiem listonoszem ;)

iza1 - dziekujemy za komplemenciki i dla Kubusia i za mieszkanko a fotel masz racje z IKEI ja to prawie całe mieszkanie IKEA :laugh: (bardzo lubie lekki styl)

więcej .........nie pamietam, doczytam i zobacze co pominęłam sorki

do wieczorka oby ::)

Jestem, jestem ;D Jeszcze nie leze na porodowce choc ostatnio to moje najwieksze marzenie :p

Od samego rana nie chce mi wchodzic stronka BB no a jak w koncu weszla to musialam nadrobic te Wasze wypocinki ::) Ten watek zamkna w koncu za nadprodukcje ;)

U mnie wszystko bez zmian. Nadal wersja 2w1. Nocka przespaan bez problemu, tylko przyzasypianiu mialam straszny bol kregoslupa i brzucha, ale zmecznie bylo silniejsze i w koncu zasnelam.

Baśka .... veni vidi vici ..... niebawem i ja to poznam ;)

Karlam .... ja się już nie denerwuję tym no co nie mam wpływu, a więc i głupotą innych ludzi ... Jakiś czas temu w Szyneczce (mięsny), jak zawsze był ogonek ludzi (ok. 30 min do kasy), ja stanęłam grzecznie w kolejce, ale kobiety przede mną nakręciły mnie, żebym poszła bez kolejki ... trochę się opierałam, bo w sumie nic mi nie dolega, ale w końcu podeszłam do kasy ... i jak mnie jedna babka zmieszła z błotem, bo ona ma żylaki i też stoi  ::) Wróciłam wtedy do kolejki "Ja stać mogę, ale nie mogę się denerwować" - powiedziałam do kobiet, które mnie nakęciły. Przez cały czas w sklepie szumiało ... że babka rąbnięta, a ja mam iść do przodu  ::) I czym tu się złościc, kiedy na głupotę nie ma rady  ;D

Ach ..... i się z Wami nie podzieliłam, ale wczoraj mój Jaruś wreszcie poczuł kopniaczki ... jaki był zadowolony "Jeszcze, jeszcze ..." powtarzał  :laugh: A wieczorkiem przyznał mi się, że rozmawiając z kolegą już chciał mi następnym razem skłamać, że poczuł  ::) Tylko po co ... tego nie wiem ;)

reklama
Hejka!
Niedawno wróciłam ze spacerku moją księżniczką ;) Piękna pogoda, mała troszkę pospała na placu zabaw przed blokiem Mokkate ;)

Kasiu wysłałam Ci mail z pewną propozycją ;)

Karlam nie denerwuj się, szkoda nerwów na niektórych ludzi, są ludzie i ludziska  :p

MariaOla - spryciara z Ciebie ;) a o co chodzi z tym że miałam nosa bo nie rozumiem?

Oj brzuchatki kiedy Wy się w końcu rozdwoicie, mam na myśli Basie i Luczynke, bo MariaOla jeszcze ma czas ;)

O 12 dawałam małej kaszkę, zjadła mało co :( ale trudno przecież jej nie zmusze :(

Do góry