• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam panie i jem śniadanie ;)

mmm .... a nie wykluczone, że bym wzięła od Ciebie łóżeczko, ale jak już to dopiero w listopadzie, lub wcześniej, ale jak skończę remont, prześlij mi może w wolnym czasie fotki łóżeczka i cenę na maila :) No i oczywiście gratulacje ... mie ma jak własne wymarzone mieszkanko !!

Kubusiowa .... jakie fajniste krzesełko :o SUUUUUUUUUUPEER ... ale ja bym chciała być takim Kubusiem ;D

Brzuchatki na zakręcie .... a ja obstawiam, że jeszcze w poniedziałek zameldujecie się 2w1 ;)

MamaBoo ... ponoć dziś jest w Parku Chorzowskim Tyska Biesiada Piwna i ma tam być kabaret RAK ... rodzice ich uwielbiają, ale niestety nigdzie nie mogę znaleźć o której godzinie ... nie widziałaś gdzieś plakatów, czy cuś ?

Aha i chciałabym jednak wymienić okno w pokoju maleństwa, bo się lubi czasem samo otwierać ... nie znacie jakieś taniej firmy ??

reklama
Hejka ;D myślałam że już nie bedzie działac a tu prosze ;D to chyba dziś wyłączą :(
karlam bardzo ładnie wyglądacie z mężem ,fajną miałaś sukieneczke :) :)
kubusiowa ale zarąbiste krzesełko szkoda że jak ja kupiłam to nie wyczaiłam takiego ,orginalne i nawet nie tak drogie ,super :)
Widze brzucholkijeszcze śą ,tak ze moze w weekend was weźmie jak nie bedzie bb????????/
karolina i co przyjechała @????????
Ide ogarnac mieszkanie i mykamy z pieskiem naraziutka :)

Ja też obstawiam, że brzuchatki poczekaja na nowe forum do poniedziałku. :)

Kubusiowa- buziaczki dla Kubusia z okazji jutrzejszego święta!!!! :-* :-* :-*

Anian- myślę, że Patycja nadrabia zaległości w nocy.
Jak w dzień nie ma - to w nocy najada się porządnie ;D
U mnie jest trochę inaczej, bo mała w dzień chce jeść czasami co 1.5 godziny.
Chwyta i po chwili puszcza... i rozgląda się.
W ogóle to zrobiła się bardzo czuła na dźwięki- wszystko ja rozprasza.
W nocy za to je spokojnie...

Miłego dnia  :)

Cześć! Ja tak podejrzewałam że będzie nieczynne dopiero dziś w nocy  :D Wczoraj siedziałam do późna, po północy było jeszcze czynne, ciekawa byłam jak rano, fajnie że jeszcze jest :)
A ja dziś w dobrym humorku bo malutka dała się wyspać, pobódki w nocy jak zwykle ale nad ranem po karmieniu o 5 obudziła się dopiero o 8 :) :D

Kubusiowa - super krzesełko, bardzo, bardzo fajne, niestety nie na nasze kieszenie :( Ale my też już mamy krzesełko i nie mogę się doczekać jak Karolka w nim zasiądzie :) A Kubus prezentuje się w nim znakomicie :) Jeste naprawdę przesłodki. Macie bardzo ładnie urządzone w mieszkanku :) takie fotele strasznie nam się podobają i chcemy takie sobie kupić. A gdzie je kupiliście może w Ikei?

NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA KUBUSIA NA JEGO 8 MIESIĘCY!!!! NIECH ROŚNIE DUŻY, SILNY I WCIĄŻ TAKI ŚLICZNY I POCIESZNY JAK TERAZ!!!! STO LAT!!!

MariaOla nie znam firm co zakładaja okna, chociaż ostatnio wymienialiśmy ale mąż chodził i szukał, my mamy takie chyba raczeni nie najtańsze wychodzą niecałe 800 zł za jedno z robocizną, ale to przecież też zależy od wymiaru. Niestety nie pomogę :(
Ja też stawiam na to że brzuchatki sie na razie nie rozdwoja.

MamaBoo my może na Tyskie też się wybierzemy ale może jutro albo w niedziele, no dziś R w pracy, wróci dopiero jutro rano. Miłego spacerku!

Karolinna właśnie jak tam @ ??? Ja też chce żeby Karolinka juz takie rzeczy robiła, ale wszystko w swoim czasie :)

Chyba zaraz na spacerek wezmę moją księżniczkę, tylko najpierw śniadanko :)
MIŁEGO DNIA!

MariaOla właśnie to jest to, zep lakatów nigdzie nie ma, tylko obwieszczenie, że będzie biesiada i od kiedy do kiedy. Ale specjalnie dla Ciebie znalzłam to :
http://www.chorzow.info/component/option,com_gigcal/task,details/day,16/Itemid,1/
Qrcze sama nei wiem co tam am być, muszę to przejrzeć :)
My tam bedziemy dzisiaj (przy okazji spacerku), pewnie jutro i wniedzielę też. Koleżanka ma przyjechać i się tam spotkamy, ale jeszcze nie wiem kiedy .
Muszę wypisać zaświadzcenie :P

Mariola moj maz pracuje w firmie z oknami. Zajmuje sie pomiarami. Wiesz do katowic to raeczej nie jezdza na montaze ale jak podaasz wymiar to na pewno obliczy ile takie okno najtansze kosztuje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry