reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Wczoraj kupilam małemu vibovit podaje juz ktora z was ????Babka w aptece powiedziała ze mam zmniejszyc poddawanie witaminy D3 daje dwie kropleki wiec mam dawac 1.

Kurcze zapomniałam ze dzis konczy mi sie L4 i czas jechac po nastepne. Ide pozmywac po sniadanko , ogarnac mieszkanko i ubieram sie.
Trzymajcie sie cieplutko.

reklama
dziewczyny..wiecej się napisać nie dało ??? :p

@ dalej nie ma ::)

mmm tak :) wiem gdzie jest ta ulica :) mój P. chodzi na tą ulicę do akwarystycznego :) ok,to środa lub czwartek :) tylko napisz mi jeszcze dokładnie i o której :) a z Grzesiem do lekarza na jaki ś bilans 10-miesieczniaka ? ;)

mokkate a cóż ty tak wcześnie robisz na bb ??? :o ;)

kubusiowa no fotki super! urzekło mnie to gdzie ogląda domisie!!! :D krzesełko full wypas ;D i wszystkiego naj dla Kubusia z okazji jutrzejszgoe skończenia 8 miesiecy!!!!
miprezentgifgv5.gif

iza dziewczyny produkują jak szalone ::) ale się masz fajnie...wysypiasz się ;)

mamaboo a sama byłaś na spacerku ? nie patrzyli się na ciebie dziwnie ludzie ? ;) ja też jak zawsze idę z Lenką to z nią gadam i po polsku i w języku naszych niemowlaków :D i ogólnie też robię różne dziwne rzeczy ;) żeby tylko była wesoła :)

tyle napisane ze już nie widzę poprzedniej stronki i nie wiem czy wszystko napisałam to co chciałam ??? ::) .

buziaki :-* :-* :-* .

MamaBoo    :-*  :-*  :-*

Ewcik .... ja to nawet z Bytomia jestem ;) Dzięki za chęci, ale to nawet nie o cenę się rozbija, ale o termin, bo mi firma z panelami wchodzi 16.10 a wczesniej muszę mieć pomalowane i wytapetowane, a do tego wszystkiego cudem wskoczyła niespodziewana kasiurka na okno i muszę je wcisnąć najpóźniej na pierwszy tydzień października. Póki co obdzwoniłam Bytomskie firmy z oknami (ale te czynne wcześniej niż od 10.00, bo kto późno wstaje, figę dostaje ;) ) i cena wymiany mojego okna z montażem i parapetami to kwestia 800-900 pln. teraz czekam na tel. komu pierwszemu uda się wcisnąc mnie na wybrany przeze mnie termin :p

Iza ... no to miałaś nosa ;)

Karolinna ... to gdzie się on@ podzi@ł@ ???

Ja nie wiem skąd te wasze podejrzenia, że rzekomo już rano nie będzie formu, przecież pisze, że forum znika 15.09 w NOCY :)

Kubusiu kochany rośnij zdrowy i szczęśliwy  :-*  :-*  :-*

hejka!

ewcik wieczorem napiszę na priva, jak zdążę przed zamknięciem forum ;)

karolinna do lekarza idę po zaświadczenie do żłobka i sprawdzić czy się dobrze rozwija, robiłam mu badania krwi (wiem że Wy też to przechodziłyście :) ) i chcę żeby lekarz to zobaczył, choć na moje oko nie są złe :D No i na tej ul gdzie jest apteka jest sklep z rzeczami dla dzieci o nazwie Baby Boom :D co za zbieg okoliczności ;D

mokkate to jest dzielnica hmmm między podlesiem a piotrowicami, nie wiem do której należy :)

W S Z Y S T K I E G O N A J L E P S Z E G O D L A Kubusia :D :D :D

Karolinna nie - uśmiechali się się tylko :) A ostatnio jak szłam z Oskarem (wózek był przodem do mnie) i zaczął marudzić to zaczęłam do neigo "gugać" i podnosić rece w stylu "wykręcamy żaróweczki " potem aż mi wstyd było, bo się wszysycy ze mnie śmiali :D :D :D A kiedy robisz test ??? Ja miałam @ ostatnio jakoś w kwietniu, bo wtedy wzięłam zastrzyk i od tamtej pory cisza, ale za to miałam 10 dni :) Nie wiem co mam zrobić teraz - wziąć zastrzyk czy tabletki (duża róznica w cenie), bo po zastrzyku starsznie tyję :(
Kubusiowa a ja nie widzę fotek - jak zwykle :(
Ewcik ja niedaję już OZInkowi wit. D3, bo na ostatniej wizycie doktorek powiedział, ze mamy skończyć opakowanie i koniec, bo dostaje już inne posiłki. Teraz jak będziemy (28.09) to zapytam czy podawać mu jeszcze coś, bo mnie trochę zaniepokoiłaś :)

mariaola ale wy macie teraz wydatków ::) i tak wszystko nadzorujesz ,wiadomo że kobiecie ciężarnej nie wolno odmawiać ;D

mmm no tak,tylko jak ja patrzę na wyniki Lenki to jest tam parę zaniżonych wyników i parę zawyżonych :( mam nadzieję ze dziś pani doktor rozwieje moje obawy :( .Grześ nie płakał przy pobieraniu?

mamaboo tak się noszę z zamiarem kupna testu ::) jakoś mi schodzi ::) .Weź lepiej tabl. skoro po zastrzyku tyjesz! parę mieięcy i będziesz miała ze +15kg ::) .

Piotrek chyba do dziś tylko tak długo pracuje :) potem już wszystko powinno wrócić do normy :) oby! dziś wieczorem się dowiem :) .

Mmm- a może Kostuchna?

Zapomniałam Wam napisać jak mnie wczoraj wnerwił nasz listonosz. :mad:
Zamówiłam buty dla małej na allegro (później wkleję fotke ;D)
I wiecie co zrobił nasz listonosz?
Zadzwonił na domofon i powiedział :
"Se pani zejdzie na dół, bo jak pani do skrzynki włożę, to se pani nie wyjmie" :mad: :p
Od kiedy listonosze nie roznoszą poczty????????????
Pani "se" nie zeszła, tylko kazała "se" przynieść. Uch..... ::)
Ale buty fajne :)

karolinna Grześ też ma tak z wynikami, ale minimalne są to ochylenia od normy, ale mógłoby mieć więcej czerwonych krwinek, zobaczymy co lekarz powie... Nie płakał... Wrzeszczał !! Ale jak pani skończyła pobierać od razu humor mu wrócił :) a samego ukłucia się nie przestraszył tylko to wyciskanie  krwi, brrr

mokkate właśnie nie Kostuchna tylko to jest na granicy podlesia i piotrowic i nie wiem gdzie ta ulica nalezy ;) a tak apropos karolinna to samo mi sugerowała :D
Ale milusiński ten Wasz listonosz, nie ma co.

reklama
no to za bezczelny listonosz :( ja mialam takie zdarzenie ale nie z listonoszem ze babka znosila wozek ze shcodow i ja taka zamyslona ide i nagle chyba odruchowo w polowie schodow zapytalam czy jej nie pomoc, a ona na to ze teraz to juz za pozno, hmmm mnie olsnilo i mowie ze kurcze niestety nie moge dzwigac bo jestem w ciazy (tobyly poczatki i jeszcze czasami o tym zapominalam hehe) a ona na to sluchajcie ta bezczelnosc: "to ciekawe co pani zrobi jak pani bedzie musiala nosic swoje dziecko" !!! no i poszla kuzwa, tak sie wtedy zdenerwowalam!! to chyba oczywiscte ze jak urodze to juz bede mogla nosic, kurde nadal jak sobie to przypomne to mnie nerwy biora :/ czasami nie warto byc milym bo sie nam jeszcze oberwie.

Do góry