reklama
justyna
Fanka BB :)
Ewcik ale znam dziewczyny co dzieciom na zalecenie lekrza nie dają w cale alb juz D3 wiec wszystko zalezy jaki lekarz itp !! ale teraz zimą jak nie ma slonka to raczej kazdy jest za .....a swoją drogą ja tez tam musze wybrać sie bo szczepienie ostatnie nas czeka i jakoś nie po drodze mamy

a my może przy dobrych wiatrach pod koniec lutego zaczniemy szczepienia.
idę spać. poglądałam ceny lotów - bo mamy ponowne zaproszenie do przyjaciół - jak neuro pozwoli, to lecimy w czerwcu, bo najtaniej.
miłego jutrzejszego dzionka.
idę spać. poglądałam ceny lotów - bo mamy ponowne zaproszenie do przyjaciół - jak neuro pozwoli, to lecimy w czerwcu, bo najtaniej.
miłego jutrzejszego dzionka.
Witam,
My witaminy nie dajemy od wakacji. Skonczyla mi sie jakos z poczatkiem lipac, a ze lato bylo upalne, to lekarka stwierdzila, ze nie trzeba. A jak przyjechalam to zaczelam jej dawac zestaw witamin, wiec tez nie moge...
Ale mam inne pytanie - jak czesto zmieniacie posciel? Jak Sonia byla mala, to zmienialam co drugi dzien, a teraz tak co 5 dni i tak mysle, czy to juz nie za czesto, w koncu jest duza i moze czas przestac tak jak trzymac pod kloszem...
Pozdrawiam,
My witaminy nie dajemy od wakacji. Skonczyla mi sie jakos z poczatkiem lipac, a ze lato bylo upalne, to lekarka stwierdzila, ze nie trzeba. A jak przyjechalam to zaczelam jej dawac zestaw witamin, wiec tez nie moge...
Ale mam inne pytanie - jak czesto zmieniacie posciel? Jak Sonia byla mala, to zmienialam co drugi dzien, a teraz tak co 5 dni i tak mysle, czy to juz nie za czesto, w koncu jest duza i moze czas przestac tak jak trzymac pod kloszem...
Pozdrawiam,
anian
Witam wieczorną porą....
justyna zdjęcia THE BEST!!!
sandros, ja chyba wyrodna matka jestem, ale pościel Młodej zminiam średnio co ok.3 tygoodnie
...aż mi się głupio zrobiło jak przeczytałam jak często zmieniasz pościel
Ewcik81 zazdroszczę zakupków, my też dziś byliśmy, ale .... liczyłam na lepsze przeceny
kaśka76 jak ładnie Piotruś siedzi, wstaje...widzę, że rehabilitacje daje efekty, a oczęta ma piękne...:-) (wiem, że zarezerwowany;-) )
baska, szwagierkę olej, grunt, że teściowa się zgodziła i będzie z Kamilem:-)
Shinue ale Marzenka już duża:-)
Ciekawe, czy jutro będę miała wieczorkiem problem nadrobić cały dzień...bo coś tu jednak drgnęło;-)
Spadam do wyrka, bo jurto mam na 8, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Pa
justyna zdjęcia THE BEST!!!

sandros, ja chyba wyrodna matka jestem, ale pościel Młodej zminiam średnio co ok.3 tygoodnie

Ewcik81 zazdroszczę zakupków, my też dziś byliśmy, ale .... liczyłam na lepsze przeceny

kaśka76 jak ładnie Piotruś siedzi, wstaje...widzę, że rehabilitacje daje efekty, a oczęta ma piękne...:-) (wiem, że zarezerwowany;-) )
baska, szwagierkę olej, grunt, że teściowa się zgodziła i będzie z Kamilem:-)
Shinue ale Marzenka już duża:-)
Ciekawe, czy jutro będę miała wieczorkiem problem nadrobić cały dzień...bo coś tu jednak drgnęło;-)
Spadam do wyrka, bo jurto mam na 8, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Pa
justyna
Witam wieczorną porą....
justyna zdjęcia THE BEST!!!![]()
![]()
![]()

Sandros

ja kiedyś słyszalam gdzieś czy czytałam ze poszwe z materaca trzeba prac raz na dwa m-ce czy jakoś tak......

ja mam znów hopla na punkcie mycia rak i Liwii mówie umyte rączki a ona pokazuje łapki i leci do łazienki, albo jej mówie zobacz jakie tyfuski wiruski a ona przygląda sie łapkom i sru do łazienki

reklama

Ja już o snidanku , mały z mezem jeszcze spia zaraz zrobie im pobudke bo na 9 do pray oboje mamy
SANDROS Ja posciel zmieniam raz na 3 tygodnie no chyba ze cos jakis soczek mi wyleje .Co 5 dni to chyba tak czesto nie ma potrzeby:-) :-) :-)
Ok mykam zrobic jakis makijaz i ubrac sie pora...oj jak ja lubie pol dnia byc w pizamce
Podziel się: