reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Sandros normalnie szok ze Sonia TAKA samodzielna ZUCH KOBIETKA !!!!

a co do przedszkola to u nas od 3 lat ale jak dziecko samodzielne to mozna ew. wcześniej, jest tez blisko przedszkole co ma grupę dla dwulatków ( prywatne) a u mojej koleżanki to do przedszkola od 4 lat przyjmują bo malo miejsc !!!

Mariaola widzisz jak poszło fajnie !!! teraz maluszek juz z Wami !! a pewnie nie umiesz przyzwyczaić sie ze nie kopie od srodka :laugh2:

Baska no to 100 latek na te 100 dni

reklama
a mnie ta pogoda wkurza bo jak by był mróz to by te paskudztwa z pwietrza wytrzaskał !!!! a tak same infekcje itp

Ewcik a jak Filipek ???

Witam,

Justyna ja daje Nurofen, bo Panadalo nie skutkowal. urofen tez jest na bazie ibuprofenu, wiec nie wiem, czy to wiele zmieni.

Pozdrawiam,

baska - okazja do nowej ozdoby światecznej, a taka kule widział super jest tez na pniu ukształtowana mini choinka:-) ale te 100 dni przeleciało:szok:

justyna - fakt ta pogoda to nic dobrego nie wrózy :no: same wirusy i biedne te nasze dzięciatka:-( to pora na snieg mróz i jazda z górnki na sankach:laugh2: my uzywamy i ibufen i panadol

iza - super odwazna Karolinka:-)

mariola - opis nadaje sie na książkę:tak: super pisz jak najwiecej takich pościków ale sie uśmiałam:-D

karolina - a dlaczego tylko po lampce szampana:confused: lej całą butelke:laugh2: ale jak sie posypie praca to napewno oblejemy:tak:

Cześć Dziewczynki
Wczoraj mnie nie było,bo mi necik padł i miło było musieć tyyyyyyyle czytać:-) :-) :-)

Mariaola, GRATULACJE!!!

justyna, dużo zdrówka dla Liwii. Ja jeszce nic nie podawałam na temperaturę (i mam nadzieję,że długo nie będe musiała) ale mam zakupiony paracetamol w czopkach, nie wiem czy to dobrze czy źle:confused:

baska zdrówka dla 100dniowego niemowlaczka:-)

kubusiowa, gratulacje dpdatkowej pracy - będziesz się spełniać po zusowskim etacie:tak: :tak: :tak:

iza, 100 latek dla Twojej dziewięciomiesięcznej pannicy

A ja mam oczy na zapałkach. Młoda postanowiła budzić się co chwilkę pomiędzy :szok: :szok: :szok: 4 a 6...i tyle było spania. A budzik mi dzwonił o 7:15:no: :no: :no: . Chyba ją męczą te dwa zęby co się przebijają:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: ....a jak w końcu wyjdą to będzie miała już 6 zębów:-D
Idę spać, może się uda mi troszkę zwyspać, kto wie:confused: :confused: :confused:
PA

Sandros no właśnie Nurofen, Ibufen itp mają ten sam sklad chyba a tylko firma inna tak jak apap i panadol !! Skoczyla znów na 40 dałam jej ta pyralginę zeby do rana nie dźwigła sie juz ta gorączka !!

dobra ja juz sie zegnam !!!!

bidulina wierci sie i spać nie moze a mężowy chrapie jak oszalały i chyba mu walne z kapcia :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

dzieki Wam za odpow !!!

Anian duzo osób na gorączke właśnie te czopki daje tyle ze u nas na 40' nie skutkowało i pyralgina dopiero pogoniła. A lepiej miej tez coś w syropku bo jakby przy gorączce była biegunka to juz czopków nie mozesz podac wiec lepiej cos w zanadrzu mieć !!

papapa śpijcie dobrze !!!

reklama
Cześć z rana.

Dwa dni mnie nie było i taka wspaniała nowina !!!!!!!!!!
WIELKIE GRATULACJE DLA NOWEJ MAMY I JEREMIEGO . WRACAJCIE JAK NAJSZYBCIEJ DO DOMU !!!!

Do góry