reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Fajnie, ze wesolo pogawedzilyscie sobie na czacie.

Czarnuka fotki super. Wiki zjada taka pelna miseczke platkow - niezle. Soni jakos nie przypadly do gustu, zje, ale na sucho :baffled:

Iza fajnie, ze komp juz prawie sprawny.
U nas jest podobnie z zabawkami, szczegolnie jak Sonia byla mlodsza. Dostala cos i szlo w odstawke, a po pewnym czasie okazywalo sie, ze to najlepsza zabawka.
Czyli Karolinka juz sobie fajnie drepta, juz widze jak sie puszcza i sama probuje.

Mokkate dziekuje za informacje co do koni. Sonia bardzo lubi koniki, przynajmniej na obrazkach i w Krakowie na rynku. Tak sie zastanawialam, kiedy mozna by sie z nia wybrac do konikow, a mamy niedaleko mala stadnine.

Pozdrawiam,

reklama
Witam, witam,

Karolinna- ten czat to super sprawa.:-) Masz dobre pomysły, koleżanko!

Sandros- Sonia była śliczną księżniczką :tak:
A z konikami uważaj, bo jak ją pochłoną tak jak Darię, to o niczym innym nie będziesz słyszała :-D

Czarnulka- ale Emi urosła. Śliczne panieneczki masz w domu!:tak: :happy: :tak:

Iza- no to lada chwila Karolinka będzie chodzić. Brawo!:happy:

Anian- doskonale Cię rozumiem...:tak: A jeszcze oprócz ocen, pewnie masz mnóstwo papierów do uzupełnienia. Mój mąż zawsze powtarza : " Ożeń się z krawcową- będziesz miał ciągle pełno ścinków materiałów w domu, ożeń się z nauczycielką- pełno papieru!":-D

A ja wczoraj byłam w pracy, bo zastępczyni dyrektora żegnała się z pracownikami (odchodzi na emeryturę).
Fajnie było tak wszystkich znów zobaczyć... Jeszcze kilka miesięcy i nabiorę ochoty na powrót do pracy.:-) :szok:

Martynka zaczęła kontrolować upadki. W wiekszości ląduje na pupie albo pomaga sobie rączkami. Co za ulga..:tak: I z dnia na dzień coraz więcej rozumie. Ładnie podaje przedmioty i już mozna się z nią pobawić!
Przedwczoraj zasnęła Darii na ramieniu :happy:
Zobacz załącznik 25318

Miłego dnia!:happy:

Mokkate fajnie że Martynka już tak wszystko rozumie, Karolcia też robi się coraz bardziej "kumata" ale ciekawe jak będzie za miesiąc :-) Ale słodko wyglądają Twoje córcie :tak:

Czarnulka śliczne masz panienki :tak:

Karolicia padła, ale nic dziwnego bo dziś zrobiła pobudkę o 6.45 i już nie chciała spać :no: :sick:

Iza - fajnie, ze komp już prawie sprawny :-) a Karolinka robi postępy :-D i zainteresowała się zabawkami, które jej kupilaś a przez pewien czas były w odstawce ;-)

Karolinnna - masz super pomysły ten chat był strzałem w 10:-D :-D :-D

Mokatte - śliczne masz dziewczynki:-) Daria cała mamusia a Martynka chyba tatuś co:confused: :confused: :confused:

Czarnulka - ale Wiki duża podobna do taty a Emilka do mamusi ;-) Moj Kamilek też ma taki bujaczek troszkę inne ma zabawki przy nim :-D

Kubusiowa - jeszcze śpisz???:baffled:

Justyna - a ty gdzie się podziewasz???:confused: :confused: :confused: Wstałaś do pracy:baffled:

Dziewczyny wczorajsze spotkanie na chacie było super:-D :-D :-D ale się pośmiałam, pękalam w środku bo na glos nie mogłam bo obudziałabym Kamilka:-) :-)

Kamilek budzil mi się w nocy co 2h jestem zalamana i zastanawiam się czy na noc nie dodawać mu do mleka odciągniętego kaszki żeby się najdł porzadnie co o tym myślicie????:baffled: :baffled: :baffled: Tylko niewiem jaką i w jakiej ilosci dodać:confused: :confused: :confused:

hej:-)
Widze ze fajnie było na czaterce ,niestety jak pisałam mieliśmy gości z Irlandi poszli przed 23 .Oliwka dostała super lale a ja perfum bo ja to jestem maniaczką na tle tego:tak:;-)ale bedzie nie jedna okazja zeby sobie poczatować:-)
czarnula śliczne panieneczki ;-)
iza dobrze ze juz kompiterek działa;-)widzisz tak sie martwiłaś ze juz wcale Karolinka nie usiądzie a ona takie żeczy ,;-)pieknie niedługo zacznie biegać :tak:zobaczysz a sie nie obejrzysz:tak:a zabaweczki jest teraz coraz starsza to ja interesuje fajnie ze polubiła te zabaweczki:tak:
ewcik tipsy

kochane dzieki za wszystkie komplemenciki ;-):-)

Musze pogadac z wami na tym czacie ;-)

Justynko,Mokkate,oliwka,Baśka buziak dla was wielki !!!:happy: :rofl2:

Sandros moja gwiazda na szczescie je płatki ale kaszki nie ruszy :baffled:

Iza dzieki za pogaduchy na gg! Super było!

.Hejka.

.Dziewczyny,może i pomysł z czatem był dobry ale bez was nie byłoby tam super:-),i ile się o was dowiedziałam:szok:;-).Do której siedziałyście:confused:

.justyna i kubusiowa wy to pewnie kaca leczycie:rolleyes2::rofl:.

.czarnulka fajne masz dziewczyny:tak:.

.mokkate słodko wyglądają twoje córeczki przytulone do siebie:cool2:.

.Miłego czwartku!idę sobie zrobić fervexu;-).

.iza brawo dla Karolci za takie umiejętności jak samodzielne stanie !

.Kobitki,mam nadzieję ze co tydzień będziemy się spotykać na czacie:confused:.

.Ja zaczynam robić zupę pomidorową:-p.

reklama
hejka:-) :-D

No wczorajszy czat był czadowy:szok: :laugh2: z bardzo statecznych mamusiek wyszło szydło z worka;-) :-D

karolinka - ja juz ranuitko smigałam do Katowic sama więc wozik prowadziłam dlatego tylko dwie szpmanowki mykłam:tak:

baska - jak ja smigałam na zakuppy to ty pewnie wpiżamce po domku chodziłaś:-D

justyna - jak tam mężulek :confused: biłay kaftan poszedł w ruch:-D

diablica - a jak tam u ciebie:confused:

kaska - napisz jak tam twoja koleżanka:-(

iza - no pieknie Karolinka wielkie postepy robi:-D super ze komp działa to w srode mur beton na czacie jesteś:tak:

DZIEKUJEMY WSZYSTKIM RAZ JESZCZE ZA ZYCZONKA I ZA KOLEJNE KARTKI URODZINKOWE OD LENKI Z RODZICAMI (KAROLINA) I KAROLINKI Z RODZICAMI (IZA):happy:

W katowicah kupiłam super ciuszki na roczek więc juz Kubuś jest wystrojony:-) (wląsnie pralka skonczyła prac nowości ubrankowe:-D )
jestem super zadowolona ale z niego elegancik bedzie fju fju dziewczyny szykujcie sie na wielki podryw:-D :laugh2: :-D :laugh2:

Kuba usnął Jarek jest w pracy to ja myk za sprzątanko, jak zdąze przed pobudka to zjawie sie tu z popłudniowa kawusią, komu też zrobic kawe????
narka
ale wichuraaaaaaaa:szok: :eek:

Do góry