Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sandros - chwal się ile się da tutaj wszystkie się chwalą ;-) :-)
Oliwka - ty się teraz nie denerwuj tylko odpoczywaj jak najwięcej bo dzidziuś w brzuszku potrzebuje spokoju:-)
Iza - chyba niepotrzebnie panikujesz jak teścik ujemny widocznie po porodzie masz tam jakieś nieregularne cykle...idż do ginki i się zbadaj a się uspokoisz;-)
Kubusiowa - a kreacja też kupiona??? Ja też tak bym chciała iść na solarium do fryzjera i kosmetyczki. Ja czuję się ostatnio taka zaniedbana bo przy Kamilku nie mam czasu mysleć o sobie i tak wszystko na szybko.Wklej fotkę z roczku waszej trójeczki ;-)
Czarnulka - to prawda Kamilek niedawno był w brzuszku a już jest taki duży zresztą Emilka też :-) A Emilka caly czas ssie pierś czy dokarmiasz ją jeszcze czymś???
Karolinna - kuruj się;-) To dobrze, ze z Lenką juz lepiej
Dzisiaj oduczam małego od rożka. W dzień jak była pora jego spania to nie zawijalam go w rożek i powiem wam ze spał bardzo malo bo jakieś w ciagu dnia w sumie 60min. Wieczorem po kąpieli walczyłam z nim za nic nie chciał spać w łóżeczku bez rożka a więc zostawilam go w łózeczku i płakał, darł się a mnie strasznie się kroiło serce więc poszłam do niego wzięłam go na ręce nakarmiłam usnął mi i wreszcie udalo mi się go położyć do łóżeczka jak spał i tak śpi bez rożka. Zasnął o 21.Zobaczymy jak będzie w nocy:-(
Baśka... oby spał jak najdłużej.... ale trochę mnie dziwi.... bo ja nawet nie zastanawiałam się że spanie maluszka bez rożka może być problemem.... moje sreberko wręcz rożka nie lubiło i bardzo szybko kupiłam na allegro taki śpiworek (Przemo mówi na niego kokon) izaczoł w nim spać.... ruchów mu nie krępuje a jednak jestem spokojna że się nie odkryje i nie zmarznie.... i tak śpi w nim do dziś...
Diablica - a widzisz nasz Kamilek spał ciagle w rożku od malego i bardzo go kochał bo czuł się w nim bezpiecznie ale ten rożek już poprostu się zniszczył rzepy awet się już dobrze nie trzymają bo on ma tyle sily ze to rozkopie a w nocy jak go brałam w nim do karmienia to już mnie wkurzał ten rożek bo co Kamilek kopnąl to się rozwinął i powiedziałam dość.....już jest na tyle duzy, że czas spać bez rożka. A teraz zastanawiam się nad śpiworem ale może nie warto go kupowac bo zas pokocha śpiworek i znów bede potem musiała go oduczać
baśka..... Olek śpi w śpiworku... ale czasami muszę go np.: wyprać (śpiworek oczywiście)... i wtedy nawet nie ma problemu że śpi pod kołderką prócz tego że się odkopuje....
męzuś wrocił cały i zdrowy ale tuz za nim był straszny wypadek wyprzedził goscia na dwupasmówce i spojrzał do lusterka a do niego dowaliło auto i to paskudnie :-( az nie chcemysleć co by siestało jakby wolniej jechal !!!
Czarnulka widze ze ty tez maniaczka allegro wczoraj mi zakiet pokazywałąs a dzis juz tu spodnie znowu !! komplecik super na pewno szłowo bedziesz wyglądać
Mariaola jak słodziak !! i cudne to zdj jak sobie Twoje chłopki razem śpią !!
Iza i widzisz jak z tym spaniem szybko zleciało :-) brawo dla dziewczyny !!
a co do testu to róznie moze lepiej zrobic jeszcze raz albo najlepeij pujść do lekarza !!
Koralik ja nie pomogę ale zapraszam Cie na dłużej !! i pogadaj z lekarzem i wytłumacz jak to u Ciebie wygląda ze to praca w pubie itd !!
Kubusiowa ale sie uśmiałam tymi zmaganiami z suwaczkiem to juz wiem kto tu tak dzis naprodukował ;-)
Oliwka mnie tez dzis głowa boli i oczy ale to chyba od kompa ale po całym dniu przy obrabianiu zdj nie moge sobie odmówić i zaglądam tu do was
Super ze wszystko i tak trzymać do konca !!!!! A ja brałam duphaston i zobacz jaką mam córcie !!!
Osinka WITAJ !!!!! patrząc po liczbie postów do dłuuuuuuugo nas znaleźć nie mogłaś ;-)
Diablica no to relax w objęciach obu panów !!
Sandros na prawdę co czytam o Soni to jestem pełna podziwu i nadzieji ze moja szczyga pójdzie za przykładem koleżanki !! :-)
Diablica tez zastanawiałam sie nad tym śpiworkiem !!
Baska moja od poczatku mało przebywala w rozku i sie nie przyzwyczaiła ale córcia kolezanki z bb tez taka zawzięta na ten rozek była !!! a jakbys kołderke sprobowała mu jakos tak podwinąc czy zawinac zeby był taki ściśniety i po pewnym czasie sie przyzwyczai !! ale kłaść go na rozku ale nie zapinac zeby czuł znajomą rzecz ale stopniowo go oduczac ??? sama nie wiem co Ci radzić !!