reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolci chyba idzie górna lewa trójka, przed chwilą strasznie płakała mimo że o 11.30 dostała nurofen, chciałam jej posmarować dziąsła i jak dotknęłam góry to dopiero straszny płacz:-( w końcu utuliłam ją i zasnęła, może ta gorączka jednak od ząbków a może połączone ząbki i jakiś wirus:confused: :baffled:

reklama
Witam Dziewczyny!
Znowu nie bylo mnie przez ponad tydzien bo najpierw szwankowal mi komp i pisalam tylko tyle co dalam rade na Wrzesniowkach a od czwartku wogole nie mielismy internetu. Wszystko przez ta wichure i burze bo gdzies odlaczylo nasze lacze i dopiero wczoraj w poludnie monter to naprawil. Zeby czekac tyle dni na naprawe to moze sie zdarzyc tylko w tp :wściekła/y:
ALe widze ze przez przypadek udalo mi sie dzisiaj i jestem trzecia!!!:-) JAkies dziwne pustki tu dzisiaj. Ja pewnie tez poszlabym z Mała na spacerek gdyby juz chodzila bo z wozkiem to nei iwem czy przebije sie przez te zaspy. Naprawde niezle nas zasypalo. Wczoraj jeszcze bylysmy na spacerku ale dzisiaj watpie. Zreszta, zobacze za chwilke jak wyglada droga przed domem to moze zaryzykuje.

Iza mam nadzieje ze Karolinka szybko wyzdrowieje, badz dobrej mysli :tak:

Chcialam sie pochwalic najnowszymi fotkami mojej córci.
1,2,3 Zdjecia z tatusiem gornikiem przed jego wyjsciem na karczme :tak:
4,5 tak sie wystroilam na Dzien Babci :-)

Witam :-)
Ja wczoraj po ;-)pierwsze zapomniałam a po drugie to kapanie jedzenie Oliwi trzeba było naszykowac akurat taka pora.
mokate super że kuchenka już na finiszu pewnie piękna jest:tak:
iza ta goraczka to na ząbki ,z tego wynika:tak:
luszczynka mała uroczo wygląda :-):tak:

Hej dziewczyny!!!

Dopiero teraz mam troszkę czasu. Od rana sprzatałam bo już nie mogłam patrzyć na brud,kurz i stertę prania. Zmieniłam pościel nam i Kamilkowi, podokurzałam, powycierałam podłogi, umyłam calą kuchnię, zrobiłam dwa prania i poprasowałam, powycierałam kurze. Troszkę się narobilam ale od razu lepiej. Zostały mi jeszcze 3 duze lustra do przetarcia w sypialni od szafy :-)

Noc minęła fajnie mąż tweirdzi, ze teraz się wysypia. Kamilek wczoraj dał nam w kość do 21. Wogóle nie mial zamiaru spać, a jak już zasnął to obudzil się na cycka o 2.35 i znowu były przeboje jak go położyć spowrotem do łóżeczka i nie udalo sie zaś musialam go położyć na brzuszku i tak spał do 6.53:szok: :szok: :szok: Znowu zjadł i położylam go koło siebie w łożku i tak spalismy do 8. Ja nie moge powiedzieć, że jestem wyspana bo niestety jestem bardzo zmęczona, caly czas muszę zajmować się Kamilkiem a mąż uczy się do egzaminw, które go czekają w sobotę.

Co do chata to faktycznie wczoraj było malo osób widać było ze sporo osób nie mogło uczestniczyć z jakiś powodów ale napewno znów się wszystki spotkamy i będzie jazda tak jak ostatnio;-) :-D :-D

Dziś moze zrobię zdjęcia Kamilkowi to wieczorem wkleję jak się uda. Dawno już go wam nie pokazywalam;-)

witam:-)

co taka cisza na wątku:confused: :szok:

moje spotkanie z klientem zostało przelozone na poniedziałek wiec miałam wolne bo przyjechała o 12 teściowa przypilnowac Kubusia zanim przyjechał Jarek z pracy> Więc ja wykorzystałam okazje i pojechałam na zakupy i strzeliłam sobie spodnie czarne eleganckie i bluzkę (kreacja goptowa na sobotnia zabawe karnawałowa :-) )

a gdzie Was wywiało?

Cześć Dziewczyny!

Jak ładnie się zrobiło z a oknem to i tu na forum pojawiło się sporo księżniczek buszujących na śniegu...no i jaka zabawa. Dziewczynki śliczne:-) :-) :-)

luczynka ale pannica Ci urosła:-)

iza, współczują z tymi zębami. Ja aktualnie podaję Małej jakieś kuleczki homeopatyczne i są rezultaty-brak wrzasków z bólu w nocy. Ale i też już ostatnia dwójka kończy się przebijać;-) I jak temeratura, dalej jest:confused: :confused: :confused:

Kasia, zdrówka dla Piotrusia

Mokkate i jak tam nowa kuchania:confused: Wypróbowana:confused: Koniec roboty, czy jeszcze bieaczko się męczysz:confused:

kubusiowa, czy mi się wydawało czy miałaś nam pokazać swojego ROCZNEGO mężczyznę:confused: :-)

A ja miałam pierwsze wolne popołudnie w tym tygodniu i w końcu mogłam spędzić trochę czasu z moją Małą:-) Wypoczęłam i mogę jutro się "zmierzyć" z pracą (jak dorze, że już prawie weekend;-) )

Miłego piąteczku

Hej kochaniutkie

Ale ws mało coś sie zrobiło?!

Ja dzisiaj byłam z Emilką na szczepieniu :-) Nie było najgorzej ;-) Waży sobie moja 5-cio miesięczna kluseczka 7,250 :-) A wiec mam co ponosić ;-)

Ja juz spadam bo padam :-( Opłacałam rachunki i głowa mnie boli :-( Same rozumiecie ;-)

reklama
Czarnulka... Ty już masz szczepienia za sobą.... a ja kombinuję kiedy mam iść z Olem na kończące na ten wiek szczepienia

Luczynka.... księżniczka jak się patrzy

Iza... dalej trzymam za as kciuki

Kasia76...
. zdrowia dla Pitka.....

Mokkate.... Moją kuchnię zaprojektował i sam zrobił Przemo..... znowu się chwalę.... ale mam nadzieję iż koniec remontów u Ciebie bliski i w końcu odpoczniesz....

anian... rozumiem Cię.... sama jak mam trochę wolnego staram spędziać go z Olem :)

Kubusiowa.... oj ty masz problem z głowy.... ja mam imprezę służbową czyli bal Muszkietera.... ale nie mam z kim zostawić Ola, a o ubraniu się już nie mówię

Do góry