reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
To ja Grześ
bejbik0050gn.jpg

grzes251020051zc.jpg

reklama
Witam,

MMM to juz
bocian3qc.gif
   ;)

GRATULACJE
calusy5bz.gif

No nie dziwie sie, ze masz teraz malo czasu  ;) Zycze duzo zdrowka i energii  ;)

A Grzes uroczy, uwielbiam noski dzieciaczkow - ma sliczny nosek

Witajcie,

Cos dawno nie bylo agi77. Chcialam sie pytac jak tam poczynania z basenem - udalo sie namowic rodzinke na sponsoring? Mam nadzieje, ze tak sie bedziecie sie co niedziele pluskac.

Ja w koncu mam wolny weekend. Prawie, bo dzis to do 14 w bibliotece siedzialam
ksiazka4ew.gif

Wczoraj mnie mloda zadziwila. Normalnie fajnie sie z dzieciaczkami bawi, dzileli zabawkami, nie krzyczy jak jej zabiore - nic. A wczoraj poszlam na plac zabaw z samolotem takim z patykiem do pchania - oczywiscie nie bawila sie nim. Przyszedl kolega Kacper z podobna zabawko, tylko taka... jakby model z naszych czasow. Sonia jak dorwala zabawke, to jazda, Kacperowi bardziej spodobal sie samolot i dobrze. Ostatecznie jak chcialysmy sie z mama Kacpra zamienic - dostac nasze zabawki to oboje wpadli w histerie - Sonia tez. Naszczescie udalo sie i obje wyjechalysmy ze swoim popychaczem. PIerwszy raz widzialam tak reakcje, jak sie jej cos zabralo...

Uciekam juz. Milego wieczoru i spokojnej nocy.

Mmm... GRATULACJE dla dumnych rodziców! Niech Wam synek zdrowo rośnie i przysparza wiele radości!!! Grzesiu jest śliczny i kochany... Taki słodki... WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!!

Hej !

MMM gratuluje!!!! Grzesiu jest przesliczny i kochany , az mi sie zachcialo drugiego bobaska ;D
Urodzil sie dzien po mnie , bedziemy razem swietowac ;)
Jeszcze raz wielgachne buziaczki dla MMMamusi i Grzesia :-* :-*( gifami Was obsypie jutro ;D)

Nie bylo mnie bo najpierw neta nie mialam , a dzis jechalismy do mojej babci , a prababci Oliverka az 97 km. Maly niezle znosl taka dluga podroz , ale w domciu padl jak kawka , biedactwo .

Sandros niestety o basenie moge sobie jedynie pomarzyc , finansowo nie wydalamy a rodzinka tez kiepsko stoi. Tym bardziej powaznie myslimy nad wyjazdem do Anglii.
Oliverek ma dopiero 9 m-cy (prawie ;)) a ja juz mysle o jego przyszlosci ;D
A co do spotkania mnie pasuje , dni tygodnia sa mi obojetne a godzinke wolalabym 12 ;D, poniewaz maly po obiadku zaraz znow idzie spac. A Ty Karolka ? coTy na to ?

Lilith , Justysia , Anian , Kasia trzymajcie sie baloniki cieplutko i sie nie przemaczac prosze :p, szczegolnie do Kasi pije bo dostaniesz klapsa od nas ;) ;D

Co ja jeszcze chcialam powiedziec ... ::) Grzes mnie tak zauroczyl ze zapomnialam ;D
Ok jeszcze sobie raz kukne na te male slicznosci i ide odpoczac , i sie zagrzac ;)
Kochane kolorowych snow , pa

Nie wytrzymalam ;D ;D
MMM wycaluj malusia w czolko od cioci Agnieszki ;D
5.gif

NApisz wszystko od A-Z , ile wazyl , mierzyl itd . Po zdjeciach sadzac ze to duzy chlopczyk ;)
15.gif
. Jeju strasznie kocham dzieciaczki , a takie malenstwa ...to brak slow .
Jeszcze tylko jeden gifek ;D i koncze bo mnie wyrzuca za zasmiecanie forum ;)
Ciesze sie okropicznie.
17.gif

i uciekam ;)pa

reklama
Do góry