reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Mnie generalnie jutro pasuje, ale jak wolicie. CO do poniedzialku, to mam problem z kim zostawic mloda. Poniedzialej mi odpada, najwczesniej w srode.

Kurcze znow sie rozchorowalam. Jeszcze nie posprzatalam lekow po ostatniej chorobie a tu znow niagara z nosa. Mze faktycznie odluzmy spotkanie, nie bede Was zarazac.

Moje gg - 1901862 - dajcie mi znac co ustalone, zgadzam sie na wszystko. Przeczytam jutro bo teraz ide wziasc ciepla kapiel i do lozka.

Pa

reklama
ej lasensje a gdzie Wy to się wybieracie beze mnie!!!! :mad: :mad: :mad: heeee????? moze byscie tak mamuske wątkową zaprosiły na ten miting ;D ;D ;D, albo ja się sama wproszę!! oooo!!! no to czekam na odzew...mam nadzieje ze nie założycie nowego watku z tego powodu ze sie Wam wpraszam ;D ;D ;D a teraz juz spadam bo moj męzulo sie domaga zebym do niego przyszła bo nie umie spac bez żonki... jak bym nie znała mojego chopka to bym uwierzyła ;)
papatki i do zobacoznka mam nadzieje jutro ;D

Witam,

Wszyscy moga sie z nami zabrac, ale obecnie to jest jak w czeskim filmie nikt nic nie wie.
Spotkanie mialo byc dzis na 12 pod Zielonym Oczkiem przy parku kosciuszki. Ale okazuje sie, ze chyba dzis nic z tego. Ostatnie slowo nalezy do Agi77

hej kobitki  :)

Dzis wczesniej bo sie wybieram do tego urzedu  ::) Karolka , Sandros przepraszam ale no zapomnialam . Pogoda podobno jeszcze dlugo bedzie , wiec czy to bedzie dzis , w poniedzialek , czy w srode na jedno wyjdzie . Z dzieckiem ja tez mam klopot je gdzies umiescic . W ogole sobie nie wyobrazam co to bedzie gdy pojde do pracy a maly do zlobka , chyba sie zaryczy  :(. No nic umawiamy sie poki co z dzieciarkami ;) , wstepnie sroda , Trysia jak najbardziej zapraszamy  ;D, czy data Ci pasuje ? Godzina 12.00 w Parku Kosciuszki pod "Zielonym Oczkiem";). Jezeli ktosik jest jeszcze chetny super bedzie nas wiecej  ;D

Sandroska nie daj sie grypsku , duzo wit c na dzien dobry ;) Damy znac co by jakby  ;D

Karolka specjalnie wzielam meza i aparat  ;D ;D . Kuba (moj maz) sie ze mnie nabijal ze uparlam sie na te zdjecia w parku , w tle kolorowych drzew .... a w ogole mnie wtedy jakas nostalgia ogarnela i nawet kot patrzyl w ten dzien na mnie tak od miski  ;D

hpim1422pop5hi.jpg

Ok dziewczeta zmiatam zrobic sobie makijaz , co by sie ludziska mnie nie wystraszyli

widzisz trysia ile straciłaś jak Cię nie było ;) ale chętnie Cię zapraszamy na spotkanko :)

sandros mam nadzieję że ze zdrówkiem ok ?? i chyba jednak będzie środa ze spotkaniem.

agula ale ładnie razem wyglądacie :) ale ten Twój mały rozpieszczony :)

ja już wróciłam z mieszkanka a jutro jadę dalej robić,jak już mogę rodzić to dlaczego mam się ograniczać ;) mam nadzieję że nie tzreba się zapisywać na poród na raciborskiej bo jeszcze tego nie zrobiłam ::) i mam nadzieję że mimo wszystko mnie przyjmą,jak by nie było to to najbliższy szpital na miejscu zameldowania ::)

cukroweserduszka4oa.gif

Dzieki Karolka :) Maly rozpieszczony bo dlugo wyczekiwany ;D
To komplement dla mnie slyszac ze dziecko dobrze wyglada , jest radosne i zawsze usmiechniete . Widac sprawdzam sie jako matka ;D Dbam jak tylko moge , ale staram sie tez nauczyc go samodzielnosci i nie panikowac gdy nabije sobie guza ...tak jak wczoraj np .Nie powiem jest to trudne , ale nie pierwszy i nie ostatni ;)raz sie uderzy. A ten etap temu sprzyja brrr wszystko przede mna :p
Zmykam bo starszy glodny zaraz przyjdzie , a ja przy kompie ::) ;D
Papatki dla Was :)

wiiiitam wszystkie śpiochy ;D

aga jaka Ty skromna jesteś ;D ("widać że jestem dobrą matką") ;D . Słyszałam właśnie że najlepiej nie panikować jak maluch się przewróci tylko się uśmiechnąć,coś w tym jest... jak ktoś zaczyna biadolić to dziecko zaraz w ryk ;)

heh,wiecie co ? wczoraj byłam na mieszkanku i w skrzynce miałam gazetę ( Twój maluszek) ,nie zapakowaną,tylko z malutką samoprzylepną karteczką z numerem bloku i mieszkania ::) nie mam pojęcia skąd się tam to wzięło! tym bardziej że ta gazeta jest płatna ::) aż mi się przypominam jak dostałam z 0,5 miesiąca temu ten albumik dla dziecka też nie wiem od kogo ::)

jakie macie plany na dziś ? ja zabieram radio,kupuję coiś słodkiego ( jeżyki są rewelacyjne,jadłyście ? :) ) i lecę robić na chatę ,tak za parę godz of course,bo teraz przypominam strach na wróble ;D

elki3uo.jpg

reklama
Witajcie!! ja nadal zle sie czuje ale przeziebienie powoli przechodzi bo juz nie jestem taka polamana i bylam w stanie sie dokulac:):)
karolinna ja tez mam rodzic na Raciborskiej:):) mam nadzieje ze zdasz relacje co i jak:)
A teraz uciekam do lozeczka odpoczywac:)
pozdrawiam!

Do góry