reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Sandros, Justyna: dzięi za pamięć

u mnie dziś na wsi festyn - Piotrek nie umie zasnąć od południa. zmierzły jest przeokropnie. trochę posiedzi w leżaczku, trochę poleży, a tak to reszta na rękach.

reklama
Witam, mamuśki i dzidziolki. Ogłaszam, że już wróciłam i nadrobiłam zaległości ;D

Czarnulka- Emilka przesłodka. I wydaje mi się, że jest podobna do Ciebie. :)
Ciesze się, że zwiększyło się grono mam, które mają drugie dziecko.
Bo czy mi się wydaje, czy byłam osamotniona ;) :laugh:
Mnie przy drugim porodzie macica prawie wcale nie bolała,
ale jak wiecie, rodziłam jakby powtórnie pierwszy raz :D

Karolinna- spóźnione życzenia dla Lenki. Całuski od moich panienek :-* :-*
Daria ma rozpoczęcie roku na 9. Potrwa coś około godziny (no może troche dłużej).
Potem jestem wolna. Pisz o której Wam pasuje. :)

Sandros- czekam ciągle na fotki

Justyna- wklejaj nowa kuchnię, żebym mogła nabrac ochoty na remon swojej.
Nie lubie remontów, ale uwielbiam ich efekt końcowy ;D

Ania- całe szczęście, że Patrycji się nic nie stało.
Te nasze pociechy to takie żywe sreberka... trzeba będzie miec faktycznie oczy naokoło głowy

witam :)

Lenka baaardzo czesto mówi ba ba ba ;D super :D .Kupiliśmy jej dziś kolejną ksiażeczkę do czytania przez mamę :) z kubusiem puchatkiem :) .

dziś przechodziłam przez piotrowice(dzielnica katowic dla nie wtajemniczonych ;) ) i moim oczom ukazał się fryzjer :) coś czuje ze tam chcę się obciąć bo pisało na nim coś w stylu :"natura stworzyła piękne włosy ,my robimy z nich dzieła sztuki" czy jakoś tak ;D grunt że zabrzmiało poważnie i profesjonalnie ;D .

justynka czekam na fotki kuchni :) kuchnia jest bardzo ważna! często tam toczy się życie rodzinne! :D .

mokkate dziękujemy z Lenką na życzonka z okazji skończenia 9 miesiąca :) to moze godz 12.00 ? jak bedzie ładna pogoda(jak dziś! było pięknie! ) to moze pochodzimy jeszcze po parku?

czarnulka odpisz mi na gg!

anian dziękujemy :-*

mariaola mam nadzieję że się zobaczymy w pon! z tym sprawdzaniem ząbków to ekstra ale dzieciaczki z reguły tego nie lubią ;D Lena ledwo toleruje,jeszcze by cię ugryzła ;D

a mi się strasznie chce spać,ogólnie ostatnio coś jestem nie do życia :p ;) .

karolinna pisze:
witam :)

Lenka baaardzo czesto mówi ba ba ba ;D super :D .Kupiliśmy jej dziś kolejną ksiażeczkę do czytania przez mamę :) z kubusiem puchatkiem :) . No i kupiliśmy jej dziś szczoteczkę do zębów!!!

dziś przechodziłam przez piotrowice(dzielnica katowic dla nie wtajemniczonych ;) ) i moim oczom ukazał się fryzjer :) coś czuje ze tam chcę się obciąć bo pisało na nim coś w stylu :"natura stworzyła piękne włosy ,my robimy z nich dzieła sztuki" czy jakoś tak ;D grunt że zabrzmiało poważnie i profesjonalnie ;D .

justynka czekam na fotki kuchni :) kuchnia jest bardzo ważna! często tam toczy się życie rodzinne! :D .

mokkate dziękujemy z Lenką na życzonka z okazji skończenia 9 miesiąca :) to moze godz 12.00 ? jak bedzie ładna pogoda(jak dziś! było pięknie! ) to moze pochodzimy jeszcze po parku?

czarnulka odpisz mi na gg!

anian dziękujemy :-*

mariaola mam nadzieję że się zobaczymy w pon! z tym sprawdzaniem ząbków to ekstra ale dzieciaczki z reguły tego nie lubią ;D Lena ledwo toleruje,jeszcze by cię ugryzła ;D

a mi się strasznie chce spać,ogólnie ostatnio coś jestem nie do życia :p ;) .

Karolinna- to jesteśmy umówione. :)
W razie nieprzewidzianych sytuacji kontaktujemy się sms-em.

Kto sie jeszcze wybiera? Może się zrobi niespodziewane spotkanko ;D

hejka!

Nie zdążyłam się Wa, pochwalić, że dzisiaj byliśmy na weselu. Grześ wytrzymał do 20.15 i był maskotką tej uroczystości, chociaż młoda para też ma już 3 miesiecznego potomka :) Wszyscy podziwiali jego wielkie oczy ::) i co najważniejsze jednogłośnie twierdzili, że po mamie :D a cała reszta to tata :D

W czwartek była u ,mie siostra i pojechałyśmy szukać dla mnie butów, oczywiście z Grzesiem. Weszłyśmy do "Zebry" (ledwo można było się tam przecisnąć wózkiem). Po wyjściu siostra zauważyła że Grześ zwinął ze sklepu jednego buta, szybko mu zabrała i oddała na półkę. Wyobraźcie sobie że nic nie zapipało ;) i nikt nie zwrócił na to uwagi.

Diablica ale te dzieci nam szybko rosną ::) nie dawno Olo byuł taki malutki a to już kawaler ;)

kaśka podaję adres na basen, zajęcia są od 17.09. w poniedziałek będę dzwonić rezerwować miejsce dla naszej Żaby www.aqua-kids.pl .

karolinna my też mamy już szczoteczkę, ale nie wiem jakiej firmy, muszę sprawdzić, ale nie dziś :)

mokkate, karolinna powinnam pojawić się na pampersie, a jka będzie taka fajna pogoda jak dzisiaj to bezwzględnie ;D

a spotkanko w poniedziałek?????? w jakich godzinkach? i gdzie??? bo my bedziemy w Katowicach - jedziemy do uchologa i do rehabilitanta.

MMM: dzięki za info. my chyba dołączymy trochę później, bo 12.09 wyjeżdżamy nad morze lub w Bieszczadki.

reklama
kaśka wklej jakieś zdjecia Piuotrusia ,ciekawa jestem jak teraz wygląda, pozdrów męża.
A spotkanko jest, ale dokładnie nie wiem gdzie, mam nadzieje że spotkamy się koło Żyrafy przy Zoo.

Do góry