reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
dziewczyny,nie było mnie zaledwie 5 godzin a tu 2 strony dio nadrobienia :o nie dam rady ;)

mariaola a jak kupię świeży szpinak to jakoś drobno się go szatkuje czy jak ? ::)

aph bratnią duszę mozesz znaleźć nie tylko z zabrza ;) więc zapraszam do nas i sobie poklikajmy :D ja jestem z przepieknych katowic... 8)

mokkate zawstydzasz mnie z tym że nie musze się odchudzać :-[ ;) .Nie zapomnij o mailu do mnie!
zyrafemailvs9.gif
;D .Buziaki dla Martynki,niech ten zły humor idzie precz :mad: i zawita duuuży usmiech :D .

ciężarówki na finiszu,podejrzewam ze czujecie się dokładnie tak!
wykonczonajr8.gif
bo ja na koniec to taka wykończona byłam ;D .

baska no no ,dobrze kobitki radzą! siedzieć i się nie ruszać najlepiej,zastanów się ,czy potrzeby fizjologiczne nie mogą troche poczekać ::) w łazience jest tyle niebezpiecznych miejsc ;)

luczynka no dobrze,już będę siedzieć cicho ;)

ewcik a co? wracasz do pracy ??? co z tą komisją ???

kubusiowa zły humorek dzieci trzeba po prostu przeczekać ::) dla Kubusia tez całusy :-* co by mu dobry humorek powrócił :D

czarnulka reflektujesz na następne spotkanko ? ;)

a propo to moze spotkamy się w tym parku kosciuszki o którym ostatnio mówiłyśmy, w czasie spotkania w parku chorzowskim ;D ?

buziaki.

reklama
aph - witaj na tym wątku. Ja też jestem z Zabrza. I jak widzisz mój suwaczek.... juz jestem na dniach ;)

karolinna hop hop!! ja jestem ;D i masz racje czuje sie dokladnie tak jak ten gif :laugh: ale widze ze ona umie przejsc dluzszy odcinek bez chwytania sie za plecy niz ja :D

BASKA to mowisz ze godziny juz sa policzone.W zeszlym roku zaraz po mnie rodzila moja kolezanka , oczywiscie ciekawa wszystkiego wiedziala kto jej najlepiej powie jak wszytsko przebiega.
Wieczorem zadzwonila do mnie ze zaczely jej sie bole cos jak na miesiaczke. Powiedzialam jej zeby skontaktowala sie ze swoim lekarzem bo moze akurat to juz to . Ale nie zadzwonila. Minely 3 godz chyba byla to 20-21 znow dzwoni ze coraz mocniej ja boli ale jakos nie wierzy ze to juz.....Za godzine tel ze ostre bole nie do wytrzymania, powiedzialam jej ze ma brac torbe i dawaj do szpitala.Ale ona chyba taka sestresowana byla ze czekala jeszcze. O godzinie 23,40 urodzilam. Opowiadala mi potem ze z IV pietra maz musila ja do samochodu znosic na rekach bo nie byla wstanie juz isc. Na izbie przyjec zdazyli jej tylko sciagnac jednego kozaczka,,,,,drugiego juz na porodowce. Urodzila w 15 minut ...szok.
Takiego porodu tylko pozazdrosic

Kubusiowa ty tylko ogarniasz sajgon...przyjdz do mnie i zobacz co mały o 6,30 wyrabia w kuchni..garnki i lyzeczka ida w ruch. Dobrze ze w domku mieszkamy bo sasiedzi by interweniowali. Ja po takiej zabawie musiałabym zamowic spycha i koparke, cała podłoga zawalona. Uroki dreptania i ......raczkowania
dzieci31ql6.gif
Oczy najlepiej gdyby były na plecach.

ok teraz biore sie za czytanie waszych postow- ale fajny spokoj maz na meczyku , maly spi a matka przy kompie ;D ;D ;D

to może galeria fotek Kubusia

_629016_n.jpg

mama zajęta poklikam za nia na bb

_629018_n.jpg

Pomagam mamie w kuchni

_629019_n.jpg

ściereczką tez mogę być

[imghttp://foto.onet.pl/upload/12/97/_629013_n.jpg]http://foto.onet.pl/upload/40/95/_629014_n.jpg[/img]
perkusita ze mnie niezły

reklama
Do góry