reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam panie i jem śniadanie ;)

mmm .... a nie wykluczone, że bym wzięła od Ciebie łóżeczko, ale jak już to dopiero w listopadzie, lub wcześniej, ale jak skończę remont, prześlij mi może w wolnym czasie fotki łóżeczka i cenę na maila :) No i oczywiście gratulacje ... mie ma jak własne wymarzone mieszkanko !!

Kubusiowa .... jakie fajniste krzesełko :o SUUUUUUUUUUPEER ... ale ja bym chciała być takim Kubusiem ;D

Brzuchatki na zakręcie .... a ja obstawiam, że jeszcze w poniedziałek zameldujecie się 2w1 ;)

MamaBoo ... ponoć dziś jest w Parku Chorzowskim Tyska Biesiada Piwna i ma tam być kabaret RAK ... rodzice ich uwielbiają, ale niestety nigdzie nie mogę znaleźć o której godzinie ... nie widziałaś gdzieś plakatów, czy cuś ?

Aha i chciałabym jednak wymienić okno w pokoju maleństwa, bo się lubi czasem samo otwierać ... nie znacie jakieś taniej firmy ??

reklama
Hejka ;D myślałam że już nie bedzie działac a tu prosze ;D to chyba dziś wyłączą :(
karlam bardzo ładnie wyglądacie z mężem ,fajną miałaś sukieneczke :) :)
kubusiowa ale zarąbiste krzesełko szkoda że jak ja kupiłam to nie wyczaiłam takiego ,orginalne i nawet nie tak drogie ,super :)
Widze brzucholkijeszcze śą ,tak ze moze w weekend was weźmie jak nie bedzie bb????????/
karolina i co przyjechała @????????
Ide ogarnac mieszkanie i mykamy z pieskiem naraziutka :)

Ja też obstawiam, że brzuchatki poczekaja na nowe forum do poniedziałku. :)

Kubusiowa- buziaczki dla Kubusia z okazji jutrzejszego święta!!!! :-* :-* :-*

Anian- myślę, że Patycja nadrabia zaległości w nocy.
Jak w dzień nie ma - to w nocy najada się porządnie ;D
U mnie jest trochę inaczej, bo mała w dzień chce jeść czasami co 1.5 godziny.
Chwyta i po chwili puszcza... i rozgląda się.
W ogóle to zrobiła się bardzo czuła na dźwięki- wszystko ja rozprasza.
W nocy za to je spokojnie...

Miłego dnia  :)

Cześć! Ja tak podejrzewałam że będzie nieczynne dopiero dziś w nocy  :D Wczoraj siedziałam do późna, po północy było jeszcze czynne, ciekawa byłam jak rano, fajnie że jeszcze jest :)
A ja dziś w dobrym humorku bo malutka dała się wyspać, pobódki w nocy jak zwykle ale nad ranem po karmieniu o 5 obudziła się dopiero o 8 :) :D

Kubusiowa - super krzesełko, bardzo, bardzo fajne, niestety nie na nasze kieszenie :( Ale my też już mamy krzesełko i nie mogę się doczekać jak Karolka w nim zasiądzie :) A Kubus prezentuje się w nim znakomicie :) Jeste naprawdę przesłodki. Macie bardzo ładnie urządzone w mieszkanku :) takie fotele strasznie nam się podobają i chcemy takie sobie kupić. A gdzie je kupiliście może w Ikei?

NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA KUBUSIA NA JEGO 8 MIESIĘCY!!!! NIECH ROŚNIE DUŻY, SILNY I WCIĄŻ TAKI ŚLICZNY I POCIESZNY JAK TERAZ!!!! STO LAT!!!

MariaOla nie znam firm co zakładaja okna, chociaż ostatnio wymienialiśmy ale mąż chodził i szukał, my mamy takie chyba raczeni nie najtańsze wychodzą niecałe 800 zł za jedno z robocizną, ale to przecież też zależy od wymiaru. Niestety nie pomogę :(
Ja też stawiam na to że brzuchatki sie na razie nie rozdwoja.

MamaBoo my może na Tyskie też się wybierzemy ale może jutro albo w niedziele, no dziś R w pracy, wróci dopiero jutro rano. Miłego spacerku!

Karolinna właśnie jak tam @ ??? Ja też chce żeby Karolinka juz takie rzeczy robiła, ale wszystko w swoim czasie :)

Chyba zaraz na spacerek wezmę moją księżniczkę, tylko najpierw śniadanko :)
MIŁEGO DNIA!

MariaOla właśnie to jest to, zep lakatów nigdzie nie ma, tylko obwieszczenie, że będzie biesiada i od kiedy do kiedy. Ale specjalnie dla Ciebie znalzłam to :
http://www.chorzow.info/component/option,com_gigcal/task,details/day,16/Itemid,1/
Qrcze sama nei wiem co tam am być, muszę to przejrzeć :)
My tam bedziemy dzisiaj (przy okazji spacerku), pewnie jutro i wniedzielę też. Koleżanka ma przyjechać i się tam spotkamy, ale jeszcze nie wiem kiedy .
Muszę wypisać zaświadzcenie :p

Mariola moj maz pracuje w firmie z oknami. Zajmuje sie pomiarami. Wiesz do katowic to raeczej nie jezdza na montaze ale jak podaasz wymiar to na pewno obliczy ile takie okno najtansze kosztuje

reklama
Ale fajnie sie macie w tych katowicach non stop jakies imprezki.

KUBUS krzesełko masz full wypas !!!!!!!!!!!!!!!!!
Karlam fotki sliczne

Do góry