reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kubusiowa - dzięki ;-) Brakuje tylko karuzeli (dzisiaj mąż przymocuje bo baterie już kupił) :-) Moje gg to 2347471

Agul@ - witaj na bb. Ja jestem z Zabrza :-)

Ewcik - kondolencje z powodu śmierci babci

reklama
hej Agula@ witaj witaj :-)
Baska wiec Ty tez z Zabrza, pewnei chodzimy do ktoregos z dwoch lekarzy co pracuja w swietochlowicach :-D do ktorego chodzisz? ja do doktora Dłubaka :-p

Karlam - tak kiedyś rozmawiałyśmy na ten temat. Myślałam, że chodzisz do mojego lekarza Pabiana ale mówiłaś, ze do Dłubaka (ja go nie znam). Dlatego będę rodziła w Swiętochlowicach ponieważ lekarz mi go polecil a po drugie pracuje tam znajoma położna (żona kolegi mojego meża).

Karolinna - cieszę sie, że łożeczko mojego maluszka się podoba ;-)

W koncu moge cosik napisac bo stronki wchodza mi w takim tempie ze zdazylabym zrobic caly obiad zanim jedna sie zapakuje :wściekła/y:

agula@ witaj wsrod nas :-) A skad dokladnie jestes? napisz cos wiecej o sobie. ja mieszkam w Rybniku-Ochojcu i czasami bywam w Gliwicach wiec moze sie kiedys spotkamy ;-) No i co najwazniejsze to czekam az moja mala Kruszynka zechce przyjsc na ten cudny swiat:-)

Basiu lozeczko jest naprawde slodziutkie :-) A przewijak mam podobny tyle tylko ze zielony. A z tym sprzataniem to uwazaj zebys sobie znowu czegos nie zrobila. Bo wiesz jak to z nami juz bywa :laugh2:

iza jesli! (zaznaczam jesli) kiedys urodze to napewno dam znac dziewczynie z wrzesniowek i Basia przekaze ta wiadomosc Wam wiec bez obaw

Karolinna .... nie drażnij lwa to takie powiedzenie (nie wkurzaj wkurzonego) ;-)

mmm .... jeszcze na starym forum wspominałaś o łóżeczku, jeśli chcesz sprzedać to poślij mi fotki i cenę na maila jmm50@go2.pl

A właśnie ..... dziś pojechała sobie moja sypialnia i mam pusty pokoik. Dostałam za nią 400 pln będzie łóżeczko :laugh2:

Baska- łóżeczko śliczne (ja tez mam taki przewijak, ale różowy :-D )

MamaBoo- lista doszła, bardzo dziekuję

Ewcik- moje kondolencje

MariaOla- w Twoim przypadku "prawie" nie robi różnicy, bo nie jesteś ani stara ani "już nie młoda" :-) :-) :-) I może nie poprzestaniesz na jednym, więc....:tak:

A Martyna dorasta- dziś jechała przodem do świata
w swojej spacerówce i ...nie było marudzenia!.
Nawet udało jej się tak zasnąć...

Karolinna- co to za złe humorki od rana, dawaj no męża zaraz go tu ochrzanimy ;-) ;-)

hej dziewczyny wy ztez tak macie ze jak klikam na watek to wcale nie pokazuja mi sie wszystkie ostatnie posty? tylko jakby hmm z opoznieniem... widze na przyklad jako ostatni post wyslany jakis czas temu, dopiero po kliknieciu w odpowiedz na dole widze cala reszte....:baffled: naprawde dziwne i denerwujace:wściekła/y:

reklama
Do góry