reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Ewcik kondolencje, jakoś wcześniej nie doczytałam, przepraszam.

Karolinna podkradłas mi moją ulubioną czcionkę :baffled: wstręciucho :laugh2: . Fajnie jak będziesz coś dla mnie mieć, a właściwie dla Karolinki.

A ja zapomniałam Wam powiedzieć, że zwrócili nam kase za tą sukienkę, co różyczki się rozwliły :laugh2: Smyk to porządna firma :tak: i za tą kaskę kupiliśmy wczoraj coś fajnego Karolince, byliśmy w H&M w Geancie i kupiliśmy super dżinsy :-) Pierwsze dżinsy naszej królewny, mają rozmiar 80 można je dopasować już teraz bo gumkę można podciągnąć że są mniejsze w pasie i podwinąć. Strasznie się z nich ciesze :tak:

Karlam też tak sobie ustawiłam i też tak mam :-( Twoje posty zobaczyłam dopiero jak kliknęłam na odp.

No niestety jeszcze neie wszystko działa tak jak powinno, miejmy nadzieję że będzie lepiej :-) , teraz np nie widze wszystkich emotikonek, ładują się ale bardzo powoli :wściekła/y: .

Mokkate Karolinka już dawno jeździ przodem do jazdy, ale w głębokim i tylko wtedy jak słońce jej zagląda, bo ona bardzo nie lubi i od razu sie przekręca :nerd: ,a parasolki jeszcze się nie dorobiliśy ;-) . Dobrze że w budce mam okienko i mogę ją podglądać.

A dziś Karolcia jadła pierwszy raz jabłko z jagodami, zjadła pół słoiczka ale niezbyt chętnie jadła :no: wykrzywiała główkę, ale jak juz dałam radę jej dać do buziulki do zjadała.

No i leje i nici ze spacerku, a miałam właśnie iść.

Karlam - ja nie znam jej dobrze. Poznałam ją ostatnio jak byłam oglądać sale porodowe ;-) Także sama sie zobowiązała, ze będzie przy porodzie i dała nam swój numer telefonu jakby nie miala wtedy dyżuru. Maż jej też nie zna tylko zna jej męża dobrze :-)

Iza - ja też chciałam iść na spacerek i nici bo zacznie padać :-(

Cieszę sie, że łożeczko mojego królewicza wam się podoba ;-)

jutro tez zapowiadaja opady :-( i wtedy nici ze spotkania:-(

karolinna - nasza organizatorko:-) a moze odpowiadałby godz. 15 bo ja jednak mam niezbyt blisko i nezbyt długo bym zabawiła na spotkanku bo jednak zanim wrócę to sie bedzie zciemniać :dry:

iza1 - a ja dzisiaj Kubusiowi dałam pierwszy raz warzywa z jarzynkami, wiciął cały duzy słoiczek:szok: :-) , chyba nadrabia za te 4 dni co nie zadłuzo jadł z uwagi na chorbe i oczywiscie bardzo zeszczuplał:-(
super ze oddali kaske i mogłaś kupić dzinsy i napewno sa exstra zresztą ciuszki z H&M sa przefajne, prawda ?

Załączam jeszcze jedno zdjęcie łóżeczka, które już jest dokończone. Dzisiaj zamontowaliśmy karuzelę i tgeraz brakuje tylko Malutkiego ;-)

No pogoda jest nieciekawa chyba nic z tego nie wyjdzie bo zmokniecie :-(

Dziś od 21 ma nie działać forum.

no hej

wróciłam od fryzjera... i jestem bardzo średnio zadowolona:baffled: ,mąż mówi ze ok ale wiecie, ze chce się podlizac bo wczoraj się pokłóciliśmy:laugh2: .Ogólnie grzywka nie ta co chciałam ,muszę sie cyba przyzwyczaić z miesiąc ,aż odrośnie:eek::laugh2:.

Lenka była tam z babica(u fryzjera ) i bardzo dzielnie to zniosła!! bo na dworze to rozpętała się burza i ulewy:szok: ,znajomy musiał po nas przyjechać:tak:.

Forum znów nie czynne:confused::baffled::-( .

iza1 ups:eek::-),nie chciałam ale mi się taki spodobał:cool2:.Lenka na pocz atku też bardzo nie lubiała owoców ,tylko zupki były ok...a teraz zajada się też owocami i to z wielkim smakiem:-)

kubusiowa w sumie na 15 też byłoby ok ale nie wiem jak reszta dziewczyn się zapatruje:confused: tylko ta pogoda...a ine wiadomo też jak długo forum, nie będzie czynne więc jak się skomunikujemy:confused:

mariaola acha;-) a spod jakiego znaku jesteś zodiaku?skoro juz o tym mowa:confused: o widzę ze zrobiłąś się właśnie aktywna na gg wi ęc pewnie zaraz mi odp:-D

ale się dziwnie czuję,wydaje mi się ze ta fryzka mnie postarza:wściekła/y: .

reklama
Mnie 15 też pasuje, szkoda że wyłączają dziś znowu forum, ale może za to troche poprasuje, bo mam jeszcze małą kupkę, która dziś zmalała z dużej kupki ;)
Basia ślicznie wygląda to łóżeczko :) ale je czymś przykryjcie najlepiej prześcieradłem bo się zakurzy.

NO TO DOBRANOC KOBIETKI! ZARAZ 21, A W TV NA WSPÓLNEJ SIĘ ZACZĘŁO :)

Do góry