reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
witamy
Piotrek spał od 20 do 6. ale pospałam - chociaż z przywyczajenia sama obudziłam się wcześniej i patrzyłąm czyrzeczyiście jeszcze śpi.

miłego dnia

Witam Was..... Ja tylko na chwilkę napisać co u Nas.....
Jutro o 6:30 My Boo wylatuje do Anglii, jesli nie da się wrócić na Święta to zobaczymy się dopiero w marcu..... Strasznie mi ciężko.............
Ale damy radę. Nie będę sama, bo uśmiech Oskara dodaje mi sił i wiary, że będzie ok....
Mnie przenieśli do ZPDR-u - na Orkana, także do pracy mam 40 minut tramwajem.......... Mokatte to chyba niedaleko Ciebie, nie ?
Muszę zmykać. Nie wiem kiedy zajrzę, bo nie mam dostępu do kompa a u teściów nie będę często.
Całuski dla Was i dla Maluszków !!!!
PAPA

Witam!
Ewcik ja się nie gniewam :-) Fajnie ze Filipek ma paszport :tak: .

MamaBoo jesteśmy z Tobą, dasz radę, będzie dobrze, a jak R przyjedzie to będzie piękny ślub :tak: Na Orkana to też blisko mnie, mogłabym Cię z Karolcią odwiedzić ale pewnie nie ma takiej możliwości:confused: :baffled:

Karolinka właśnie się obudziła. Na razie!

Iza jasne, że jest , bo się tam strasznie nudzę - jestem w Hotelu Pomocy Społecznej. Ale w pracy jestem dopiero w środę, bo wzięłam sobie wolne do wtorku, ale pewna na 100 % nie jestem, bo mam dzwonić do MOPSu gdzie mam iść. ||Myślę, ze mnie tam wyślą.
Strasznie mi źle......

hej :-)
dzis weekend ,ale tu cicho;-)
mamaboo fajnie ze zajrzałaś ,juz sie martwilismy co z tobą.Twój r jedzie do angli czy do holandi .A do jakiego miasta ,moja siostra tam jest:-D
shiune nie meldowałaś sie dziś ,moze juz po wszystkim:confused:
Piszecie jak mineła noc ,to i ja sie pochwale:sick: nasza była super Oliwia przespała bez żadnej pobudki:happy::happy:ale jestem hepi tylko rano złapała cycunia i sie przytuliła i spała dalej:happy:
Wróciła mama od meza i przywiozła małej zabawek ,i rajstopki i komplecik :happy:
kubusiowa oliwia ytez dorobiła sie cymbałek:-D

:happy: Witam wieczorkiem!
Nie wiem czemu niektóre z Was nic nie piszą chociażby mogły, no ale może nie macie nic do powiedzenia ;-)

Oliwka fajnie że tak Ci minęła noc, Karolinka obudziła się raz o 2.30 teraz mam taką taktykę że ok. 22.30 poprawiam ją w łóżeczku, ona się wtedy troszę budzi, a ja chyc biorę ją do karmienia. Dzięki temu tylko raz się budzi, a ja jestem w miarę wyspana. Rano pobudka ok. 7 (już chyba od miesiąca tak się budzi) karmie ją, przewijam i biorę do łóżka (to od kilku dni - świetnie się sprawdza :tak: )i tak śpimy sobie jeszcze ponad 2 godzinki, po 9 Karolcia już jest wyspana i niecierpliwi się w łóżku, ale ma radoche jak widzi że wstaję :-D
A jak Oliwce podobają się cymbałki :confused: :-)

MamaBoo domyślam się jak Ci musi być źle :sick: Oglądasz Na wspólnej? Podobna sytuacja, poryczałam się jak nie wiem na czwartkowym odcinku.

Kaśka to super że Piotrek tak ładnie dał Ci się wyspać :tak: też bym tak chciała :-)

Dziś spędziłam dzionek tylko z Karolcią, a jutro jedziemy całą trójeczką do znajomych trochę się pogościć :happy: :cool2: :-p :tak:

reklama
Do góry