reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
KASKA JA MAM DO KONCA ROKU I TEZ JUZ DZIENNIE MYSLE O TYM. TA UMOWE MIALAM NA 5 LAT I TERAZ TE ZALEZALOBY MI NA TAKIEJ ALBO NA CZAS NIEOKRESLONY.
MOZE KTORAS SIE DOBRZE ZNA JAK TO JEST Z TYMI UMOWAMI. JA TERAZ BED MIEC 4 W TEJ SAMEJ FIRMIE WIEC MOZE UDA MI SIE WSKOCZYC NA CZAS NIEOKRESLONY ????:nerd: :nerd: :nerd: :nerd:

Ewcik o ile się nie mylę to teraz jest tak że dwie umowy mogą być na czas określony a następna już musi być na nieokreślony. Ale nie jestem pewna :rofl2:

Kaśka pewnie CI przedłużą :tak:

Spadam już do wyrka, do jutra cioteczki :cool: !

Cześć laski .

OLIWKA jak tam Oliwka . Mam nadzieje że guz już zszedł .
Gratuluje tych dwóch kresek .

MARIAOLA ja też miałam przekopy z kanapą . Mam nadzieje że u cibie skończy się to szybciej .

KUBUSIOWA dużo zdrowia dla Kubusia . Chyba mu już lepiej skoro ma siłę żeby ćwiczyć chodzenie . A rozdrażniony jest może tym że choruje albo ma za mało okazji do dreptania .

CZARNULKA głowa do góry .

KAŚKA z tymi umowami to już chyba tak nie ma że trzecia jest na czas nieokreślony . Ja teraz dostałam czwartą na 5 lat .

Ja się twardo trzymam kupy :wściekła/y: :no: . Nie ma na mnie mocnych :confused2:
Wczoraj byłam na dwóch spacerkach , Zrobiłam ręczną przepierke , powiesiłam zasłony ... i padłam . 3 godziny spałam . Dopiero Stach mnie obudził na chwile ,dałam mu kolacje i znów do wyra .
Dziś ciąg dalszy maratonu :sorry2:
Pa .

witam

Jeszcze raz dziekujemy wszystkiem za życzonka dla Kubusia:-)
A tej wytrwałości dla mnie to sie przyda, oj sie przyda:rofl2:.

Ewcik- no to trzeba jakieś spotkanko zwołać jak bedziesz miec tyle urlopu :tak: a umowa sie chuba nie musisz przejmowac bo jak fajna premię dostałas tzn. że szef cie docenia:-) powodzenia! Daj znac co po wizycie u okulisty:nerd:

kaśka - daj znać jak tam z twoja umową:-) a podoba cie sie praca?

shinue - tylko nie przepracuj sie nam brzucholku:-) zbieraj siły dla maluszka:-D

iza - szkoda że u nas nie ma tego sklepu:-( bo faktycznie różnica duza na tej zabawce:shocked2:,

Miłego dnia życze wszystkim, ja zmykam dopic kawusie, potem na zakupki pampersowe itp. i na solarium nabrac energi na Kubusia;-)

Witam!
Karolcia dała mi dziś pospać w nocy 7 godzin :-) :-) :-)

Kubusiowa solarium na pewno doda Ci energii :tak: A co do sklepu to przecież jeździcie do Katowic, do Ikei np. a to jest zaraz obok :cool:

Shinue trzymaj się!

Kończę bo Mała coś się buntuje :sorry2:

Witam,

Mialam pisac rano posta, ale Sonia dorwala sie do komputera i zmienila mi jezyk klawiatury, musialam sie nameczyc by znow dzialala jak nalezy.

Kubusiowa takie okresy buntow mijaja szybko, u nas wystarczylo nie zwracac na takie zachowanie uwagi i bzc stanowczym.

Mam nadzieje, ze taka pogoda jeszcze sie utrzyma, mam zamiar wyjsc z Sonia na spacer w niedziele.

Wczoraj troche sie z Rafalem rozerwalismy. Bylismy na przedpremierowym pokazie Bonda z malym przyjeciem - byly konkursy i troche wygralismy, zagralam w Black Jacka... hazard nie jest dla mnie :no: Do domu jak Kopciuszki wrocilismy o polnocy :-p

Pozdrawiam,

dobry wieczór

Dzisiaj mam superowy dzionek:-) przedewszystkim Kubus juz prawie jest zdrowy tzn. gardełko juz nie jest zaczerwienione, katarek już prawie znikł i humor Kubusia powrócił:-D i od razu jest fajnie. Spacerek zaliczony .
A z nerwami Kubusia to macie racje dziewczyny mszę nie reagowac i samo przejdzie, pani doktor powiedziała że to normalne u dzieci jedne przechodzą to wczesniej inne później poprostu kształtuje sie harrrrrrrrrakter:tak: :-)

iza - faktycznie, jak będę jechać do IKEI to muszę tam wstąpić może cos na Gwiazdkę kupie małemu.

karolina - moi rodzice zapowiedzieli mi że będą sponsorowac Kubusiowi te bajki z "Mamo to ja" więc koszt mam z głowy:happy: te z przyjaciółki sa inne bo w tamtej dodatkowo jest do bajki książeczka

a tak wogóle co dzisiaj tak cichutko na naszym wątku:confused: :confused: :confused: :szok: :szok:

reklama
Kubusiowa, masz rację, cisza tu, aż dziwne...a jeszcze nie tak dawno nie nadążałam z przeczytaniem postów, a teraz to .... :szok: :szok: :szok: Dobrze, że z Kubą już wszystko ok.
A mojej się chyba dziś ten charakterek kształtował...a mnie doprowadziła aż do łez...bo płakałam razem z nią, ale byłam dzielna i nie dałam się:-( :-( :-(
A dzionek też piękny, bo w końcu jest weekend:-) i troszkę więcej czasu pobędę z Patrycją (hurrrrrrrrrrrrrrra!)

Co do umów o pracę - trzecia musi być umową na stałe. Jeżeli zakład da trzecią umowę na czas określony to i tak liczyć się powinna jak umowa na czas nieokreślony.

Chciałam kupować Młodej te bajki Disneya ale cena zabija. Ale niektóre będę kupować, bo sama je z chęcią pooglądam. Za Kubusiem objeździłam trzy miasta i udało mi się i mamy:-)

sandros ale Ci zazdroszczę tego wyjścia....

Do góry