reklama
kubusiowa
Fan(ka)
witam wieczorkiem po serialach:-)
Po Magdzie M jestem jakaś rozmażona
ach jakie były piekne czasy kiedy starał sie o mnie mój mąż
ale czas wrócic na ziemię
baska - ach tam takie wychodne, hm chociaz dobre i takie. Byłam z moja mamusią na zakupkach, nic wczesniej nie pisałam bo jakos tak wyszło moi rodzice w czwartek wyjedżaja do Wa-wy bo w piątek sa zaproszeni na bal do Hotelu Sheraton (mama zajęła jakies miejsce za wzorowy kiosk RUCHU-prowadzi go razem ze swoja koleżanką) no i musi sie odszczelić
.
No ale jak cos człowiek chce kupic to nagle nic mu sie nie podoba i ubrałam mamuskę w moją spódnicę, gorset mojej siostry kupiłyśmy jedynie buciki i do tego dopasowany żakiecik (kolory brąz i ecri) ale sie rozpisałam.
Na koniec miałam wyskoczyć na solarium ale wylądowałam na kawce u mamusi a chłopaki bawili sie wysmienicie.
karolina - wychodne opisałam wyżej:-) no to jutro kochana robisz sie na bóstwo
ocenimy w czwartek, Ewcik urlopik załatwia
Ewcik - witaj w klubie kobiet prasujących dziś
ja juz po a ty
a męża zagon następnym razem do mycia naczyń
anian - jak tam meni maluszka :-) zaszły jakies zmiany
sandros - miego polowania na przedszkola
co za czasy, głowa boli kiedys to zapisali i już
a fakt fotusie przepiekne:-) ach jak te dzieciaczki nam rosną!
A my już roczek mamy załatwiony tylko do kancelari do kościoła mamy 21 stycznia i lokal zarezerwowoany tylko zaliczke jutro zawieźć. O rany
niedawno załatwialismy chrzciny a tu juz poamlutku roczek
gdzie jesteście juz przeciez po serialach:-(
Po Magdzie M jestem jakaś rozmażona

baska - ach tam takie wychodne, hm chociaz dobre i takie. Byłam z moja mamusią na zakupkach, nic wczesniej nie pisałam bo jakos tak wyszło moi rodzice w czwartek wyjedżaja do Wa-wy bo w piątek sa zaproszeni na bal do Hotelu Sheraton (mama zajęła jakies miejsce za wzorowy kiosk RUCHU-prowadzi go razem ze swoja koleżanką) no i musi sie odszczelić

No ale jak cos człowiek chce kupic to nagle nic mu sie nie podoba i ubrałam mamuskę w moją spódnicę, gorset mojej siostry kupiłyśmy jedynie buciki i do tego dopasowany żakiecik (kolory brąz i ecri) ale sie rozpisałam.
Na koniec miałam wyskoczyć na solarium ale wylądowałam na kawce u mamusi a chłopaki bawili sie wysmienicie.
karolina - wychodne opisałam wyżej:-) no to jutro kochana robisz sie na bóstwo

Ewcik - witaj w klubie kobiet prasujących dziś

anian - jak tam meni maluszka :-) zaszły jakies zmiany

sandros - miego polowania na przedszkola

a fakt fotusie przepiekne:-) ach jak te dzieciaczki nam rosną!
A my już roczek mamy załatwiony tylko do kancelari do kościoła mamy 21 stycznia i lokal zarezerwowoany tylko zaliczke jutro zawieźć. O rany

gdzie jesteście juz przeciez po serialach:-(
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
dzieki dziewczyny :-) ciesze sie ze podoba Wam sie nasze rodzinne zdjecie :-)
reklama
Podziel się: