reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolcia dziękuje za gratki!

Kubusiowa ale fajnie że miałaś takie fajne odwiedzinki, szkoda że mnie tam nie było :-( Na pewno wszyscy się super bawiliście :tak: Jak będziesz miała chwilkę to napisz przepis na to danko bo Ewcik zrobiła mi smaka :-p
Fajne fotki :tak:

reklama
Nie .... w kuchni najciekawiej

1002806xv0.jpg

Jaka tu cisza...kobiety poplotkowały na spotkaniu to teraz milczą...:-)

iza1 gratulacje dla kolejnego ząbka

a u nas postęp: Mała spróbowała raczkowania do tyłu i sama usiadła z pozycji leżącej!!!
A ja zdycham z bólu...mój brzuch rozsadza stado koni!!!Czyżyby koniec spokoju z @??

Hej dziewczyny

Wciąż mam a'la miesiączkowe bóle i dużo leżakuję, stąd też żadko zaglądam. Przywieźli mi wreszcie nową rogówkę i teraz przy tych nowych ścianach i panelach okazało sie, że meble są obciachowe i ...... kupujemy nowe, już są zamówione na 5 grudnia :-)

Oliwka ...... ale ja jestem opóźniona :szok: GRATULUJĘ nowego suwaczka :-) Super cieszę się z Tobą. Jak się czujesz ? Bo z tego co widzę to do późnego wieczora urzędujesz na forum .... ja w pierwszym trymestrze zasypiałam ok 19 :tak: :zawstydzona/y:

Są jakieś wieści od Shinue :confused: :confused:

Diablica ........... Sto lat dla Ola :cool2:

Iza ..... pogratuluj Karolci nowego ząbka, który to już :confused:

Luczynaka ...... eh to już są uroki mieszkania z kimś :baffled: Może wszystko się ułoży i dogadacie się co do korzystania z domu. Myślę, że im też kiedyś będzie potrzebna prywatność i jak Oliwka zacznie im wchodzić w każdy kąt to sami się ździebko wyizolują ;-)

Baśka ..... jejka .... kiedy kamilek tak wyrósł :szok: Jak z karmieniem i spaniem sobie dajecie radę :confused:

kochane widac ze spotkanko sie bardzo udało ,super co to za magoczny przepis co ewcik zachwalała?:tak:tesz chce wiedziec:-)
anian gratki dla małej za postepy:happy:
ewcik zdiatka super:tak:
maria ola jak narazie jest ok,w dzien zasypiam na stojaco:-Dmieszkanko całe zmienione bedzie?shiune napewno dzis wyjdzie ze szpitala jak wszystko dobrze:confused:

.Hejka.

.Wczoraj w Żorach było naprawdę fajniasto:tak:.Lenka to nie była jedna dziewczyna która płakała przez Kubusia:-p;-).Martynka też trochę zapłakała;-).Kubuś w tak młodym wieku już doprowadza kobiety do łez :-D.Kubuś i Martynka normalnie pływali po podłodze:szok:,i to szybko:eek:.A Filipek i Lenka biegali po mieszkaniu.Ciężko było ich wszystkich upilnować,oczy dookoła głowy;-).Dzieci oglądały teletubisie i słuchały muzyczki. Myślę ze dzieciaczki były bardzo zadowolone.A nawiązując do jedzenia kubusiowej to mniam!, przyjęła nas po królewsku:cool2:.I było też widać ze nasza koleżanka to projektant wnętrz ,bo mieszkanko urządzone ze smakiem:tak:.

.mariaola jeszcze dwa miesiące leżenia i bobas już przy tobie,ale zleciało!fajnie ze mieliście możliwość zmiany mebli:laugh2:.No ale kobiecie w ciąży się nie odmawia:-p.

.oliwka a chociaż moze ktoś przypilnować Oliwki jak śpisz w dzień:confused:;-).super ze ta wizyta już na początku grudnia!.

.anian gratuluję postępów!!!ale radosć,prawda:tak::cool2:.

.Miłego piątku!.

reklama
Do góry