reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

marciaa mój zaczął chodzić samodzilenie jak miał 10 msc i 3 tyg a do ortopedy jakos nam nikt skierowania nie dał.i teraz sie tak zastanawiam czy może powinniśmy iść a przy meblach śmiegał jak miał 8 msc!(zaczynał)

reklama
Witajcie, maniaczki paznokciowe :D

Aguśka to u nas podobnie, Sebastian przy meblach chodził jak miał 7mies a samodzielnie jak miał 9 (cieszę się, że Twój też tak wcześnie, bo mi mało kto wierzył w to, dopiero szok jak zobaczył latającego Sebę :D), właściwie też nie mieliśmy zalecenia by się zgłosić do ortopedy, ale sami dla swojego spokoju polecieliśmy to sprawdzić :)

miłego dnia dziewczyny!

Ja zawsze sobie mowie, ze pomaluje paznokcie, a potem odkladam z dnia na dzien :) Ciemne robie tylko u kosmetyczki - moje zdolnosci motoryczne sa kiepskie ;) Sobie robie bardzo jasny roz albo bialy i zawsze Inglot - jakos mi sie nimi najlepiej maluje.

CO do chodzenia Sara tez przy meblach jak miala 8, sama jak miala 10 i pol...I tez nic nam nie mowili o kontroli. Potem dlugo chodzila na palcach, ale chyba bardziej bo jej sie podobalo, normalnie tez chodzila. Teraz juz w sumie chodzi normalnie wiec sie przestalam martwic ;)

Musze jej jakies sandaly kupic, ale nic fajnego poki co nie ma w sklepach. A jej trzeba przymierzyc bo ma straaasznie szeroka stope :) Z drugiej strony nie bardzo stac mnie na cos super drogiego - najbardziej mi sie podobaly sandalki za 179zl, ale jak dla mnie to znaczna przesada ;)

Cześć! Smaku mi narobiłyście tymi paznokciami, chyba zaraz sobie pomaluję. No jeśli Rafał mi pozwoli :-D
Mask_olo z siłami Młodej Bogini spokojnie pozałatwiasz wszystko bez problemu ;-)
Co do wizyty u ortopedy to ja dołączam do grona niepoinformowanych o wizycie. Chyba trzeba to na własną rękę załatwiać. Rafał zaczął chodzić jak skończył 10 miesięcy czyli mniej więcej jak Wasze maluchy :-)

marciaa mój zaczął chodzić samodzilenie jak miał 10 msc i 3 tyg a do ortopedy jakos nam nikt skierowania nie dał.i teraz sie tak zastanawiam czy może powinniśmy iść a przy meblach śmiegał jak miał 8 msc!(zaczynał)

aguska, Kuba zaczoł chodzić w chodziku i przy meblach jak miał 8 miesięcy, a sam stanoł na nóżki też w wieku 10 :tak:.

Szok strasznie szybko maluszki chodziły naprawdę niedługo będą z brzuszka wybiegać he he :szok:moja to dopiero jak miala rok i miesiac sama dreptala,

Charlene co do sandałów to my też musimy kupić i też mnie ceny przerażają, a moja mała tez ma szeroką stopkę, bez sensu takie ceny bo w sumie sandały to co roku nowe trzeba, bo nóżka rośnie

reklama
Moim zdaniem te buty są stanowczo za drogie. Zwłaszcza, ze dziecko ponosi je jeden sezon i koniec. Wyrasta z nich. Ja mam problem tego typu, że Rafał ma rozmiar 25 i ciężko znaleźć takie za kostkę dla niego. A jak są to oczywiście w bombowych cenach.

Do góry